Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road » Automotive » Motorcycles » Trucking/ Camioane » Traffic Receivers » Produse iesite din uz - road
On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - road toate produsele


StreetPilot c510





Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 398.65 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 999.6 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-StreetPilot c510 + card 256 MB + Atlasul Digital al Romaniei ROAD 2006, detalii gasiti la
www.romaniadigitala.ro
-Vehicle suction-cup mount*
-12-volt adapter cable
-Dashboard disk
-USB interface cable
-Carry case
-Quick reference guide


Accesorii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Intr-adevar, este foarte simplu !
Vorbind despre simplitate, modelul portabil StreetPilot c510 este livrat de producator pregatit sa fie utilizat direct, cu harti preincarcate si o multitudine de optiuni. Vandut exclusiv in Europa, acest navigator ofera aceleasi facilitati de navigatie ca si toate celelalte modele deja populare ale seriei c300, cu o multime de noi optiuni, cum ar fi avertizarile de trafic FM TMC, si inca multe altele.

Facilitatile noii serii c500.

Suplimentar ecranului touch-screen simplu, existent la versiunile anterioare, noile produse StrretPilot c510 si StreetPilot c550 sunt livrate cu facilitatile noii serii c500 care include :
- Receptor GPS de inalta sensibilitate – care permite un timp redus pentru receptia semnalelor si mentinerea acestora chiar in cazul prezentei in zone impadurite si / sau in apropierea blocurilor inalte de locuinte.
- Display calificat pentru automobile, lizibil chiar sub incidenta luminii solare, tratat antireflex – care va permite sa vizualizati pozitia si directia catre care va indreptati cu usurinta.
- Design aerodinamic – care a creat o forma zvelta si mai rafinata a produsului.
- Pictograme configurabile de vehicule – care va permit sa le alegeti pe cele mai dragute si personalizate forme, care va vor fi afisate atunci cand optati pentru autorutare.
- Garmin Lock – o facilitate anti-furt care dezactiveaza unitatea pana atunci cand veti reintroduce codul PIN specific format din 4 cifre, sau poate bloca unitatea pe o locatie predeterminata.


Navigatorul GPS.
Modelul c510 este livrat preprogramat cu date privind harta Romaniei si include rutarea automata si perspectiva 2D sau 3D a hartilor, facand navigatia usoara. Accepta, de asemenea, puncte de interes personalizate (POI ), cum ar fi zonele cu scoli si amplasarea camerelor de supraveghere a traficului. Prin achizitionarea optionala suplimentara a unui receptor radio integrat de trafic, poate primi avertizari sonore de trafic FM TMC.





Ca o alternativa, pachetul StreetPilot c510D “ deluxe “ include una din cele noua harti europene regionale preprogramate si un DVD-ROM continand intraga harta a Europei, necodata. Aceasta versiune “de lux “ include, de asemenea, un receptor de trafic integrat, care va avertizeaza asupra starii traficului, asupra intarzierilor posibile datorate lucrarilor de constructii si a starii vremii si, in mod automat, va sugereaza trasee alternative.