Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road » Automotive » Motorcycles » Trucking/ Camioane » Traffic Receivers » Produse iesite din uz - road
On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - road toate produsele


zûmo 500 Deluxe





Pret fara ROAD20xx: 1657.67 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 1756.44 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 2256.24 RON

Transportul nu este inclus in pret

Disponibil la comanda in circa 2-3 saptamani.

   

Pachetul include:
-zûmo 500
-City Navigator® NT încărcat în prealabil pentru una din regiunile de mai jos:
Marea Britanie şi Irlanda
Ţările nordice
Benelux
Franţa
Italia şi Grecia
Spania şi Portugalia
Germania/Cehia
Elveţia/
Austria/Italia
DVD MapSource® City Navigator® NT (complet deblocat)
-Preincarcat cu Atlasul Digital al Romaniei Road 200X, detalii gasiti la www.romaniadigitala.ro
-Montaj pe motocicletă pentru dispozitiv RAM
-Disc pentru bord
-Carcasă pentru deplasări
-Încărcător 220v
-Cablu alimentare pentru vehicul
-Cablu alimentare pentru motocicletă
-Cablu interfaţă USB
-Şurubelniţă pentru siguranţă
-Capace personalizate (argintiu şi negru)
-Colante Garmin
-Manualul proprietarului pe disc
-Ghid referinţe rapide

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Personalizaţi-vă călătoria cu zûmo™ 500 — navigatorul robust pentru motocicletă creat pentru călătorie. Această versiune zûmo localizată va fi încărcată în prealabil cu hărţi pentru o regiune din Europa. Proiectat de motociclişti, funcţiile zûmo 500 accesibile motocicletei facilitează controlarea atunci când sunteţi în şa.

Controlaţi cu uşurinţă pe două roţi

Durabil şi bazat pe intuiţie, zûmo 500 este fabricat special pentru motociclete:

Ecranul cu atingere accesibil mănuşilor cu comenzi pentru mâna stângă ce facilitează controlarea
Afişajul cu luminozitate ridicată, lizibil în lumina soarelui, rezistent la UV vă facilitează vizionarea ecranului
Consolă pentru motocicletă pentru informaţii de călătorie, inclusiv un indicator pentru combustibil ce poate fi reiniţializat care vă avertizează atunci când trebuie să alimentaţi din nou
Montaj pe motocicletă cu aparatură de montare universală astfel că o puteţi monta oriunde
Capace personalizate, disponibile într-o varietate de culori, pentru a vă pune în evidenţă stilul
Testat pentru vibraţii, impermeabil şi cu elemente din plastic rezistente la combustibil astfel încât să reziste condiţiilor meteorologice

Navigaţi pe drumul care vi se deschide în faţă

zûmo 500 este livrat gata de funcţionare direct din cutie cu hărţi stradale City Navigator® NT pentru o regiune din Europa. Aceste hărţi includ o bază de date considerabilă cu puncte de interes (POI), incluzând moteluri, restaurante, staţii de alimentare, bancomate şi altele. Introduceţi pur şi simplu o destinaţie, iar zûmo vă va duce acolo prin indicaţii vocale rând pe rând. În plus, zûmo acceptă puncte de interes personalizate precum zonele de şcoală şi camerele de vedere pentru siguranţă şi include alerte de proximitate pentru a vă avertiza cu privire la apropierea de POI. Este de asemenea compatibil cu Tour Guide™ de la garmin - o aplicaţie gratuită care vă permite să construiţi şi să încărcaţi o bază de date cu POI ce sunt îmbinate cu fotografii şi fişiere MP3.

Pentru planificarea călătoriei sau utilizarea pe jos, zûmo este prevăzut un acumulator litiu-ion reîncărcabil integrat, portabil. În plus, zûmo acceptă hărţi suplimentare - devenind navigatorul perfect pentru teren accidentat.

Adăugaţi date opţionale de trafic

Pentru a vă ajuta să vă păstraţi deasupra traficului, zûmo poate recepţiona alerte opţionale de trafic TMC (în anumite oraşe) atunci când sunt utilizate cu un receptor de trafic compatibil. Apăsaţi pur şi simplu un buton pe ecran, iar zûmo recalculează traseul dumneavoastră pentru a evita blocajele de trafic.

Efectuaţi apeluri cu mâini libere şi recepţionaţi indicaţii vocale fără fir

Cu tehnologia fără fir Bluetooth® a zûmo puteţi vorbi în siguranţă la telefon, fără a vă scoate mănuşile sau casca. Conectaţi zûmo la setul de căşti/casca de motocicletă activată Bluetooth şi la telefonul mobil pentru a apela şi a recepţiona apeluri cu mâini-libere. Puteţi apela chiar şi POI prin intermediul interfeţei Bluetooth a zûmo. În plus, zûmo transmite apelări vocale pentru navigare către setul dumneavoastră de căşti, astfel încât să puteţi asculta fără fir.

Planificaţi-vă aventurile şi împărtăşiţi traseele dumneavoastră

zûmo 500 vă facilitează planificarea următoarei călătorii şi împărtăşirea traseelor cu prietenii de drum. Planificaţi călătorii pe computerul dumneavoastră înainte de a pleca. Căutaţi locaţii pentru cumpărături alimentare, benzinării şi evenimente locale. Apoi transferaţi-vă traseul pe zûmo şi plecaţi.

La sfârşitul zilei, împărtăşiţi locurile şi traseele dumneavoastră favorite cu alţi utilizatori zûmo şi revizuiţi-vă călătoriile cu Google™ Earth. Fanta de card SD vă facilitează stocarea datelor şi împărtăşirea traseelor. Descărcaţi trasee pe care să le împărtăşiţi cu prietenii de călătorie - încărcaţi chiar şi fişiere MP3 pe dispozitivul dumneavoastră pentru a vă bucura de melodii pe drum. În plus, vizualizarea fotografiilor JPEG vă permite să împărtăşiţi fotografiile cu aventurile dumneavoastră cu familia şi prietenii.