Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports » Health & Fitness » Running » Cycling » Swimming » Golfing » Camere de Acţiune » Produse iesite din uz - fitness
On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - fitness toate produsele


Edge® 705 Bundle





Pret fara ROAD20xx: 1996.82 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 2245.53 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 2570.4 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-Edge 705
-monitorizare ritm cardiac
-senzor viteză/cadenţă
-suporturi bicicletă
-cablu USB
-incărcător CA
-manualul utilizatorului pe CD
-ghid referinţe rapide

Nota:
>Pretul cu Ro.a.d. 200x preincarcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, detalii la www.romaniadigitala.ro si puteti trece oricand dupa aceasta la o licenta de ROAD200x full CD achitand doar diferenta de pret.
>Pretul cu Ro.a.d. 200x, CD Full – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Trainer. Navigator. Edge 705 vă îndeamnă să vă depăşiţi performanţele, apoi vă indică drumul înapoi. Computerul de ciclism activat prin GPS nu cunoaşte limite. Obţineţi ritmul cardiac, cadenţa, indicaţii privind profilul traseului, date referitoare la putere (prin intermediul dispozitivelor de măsurare a puterii din partea unor terţe părţi, activate ANT + Sport™) - tot ce trebuie. Împărtăşiţi chiar datele dumneavoastră cu alţi prieteni Edge 705 după călătorie. Complet fără fir cu un afişaj color, acesta nu este un computer de ciclism obişnuit.

Navigaţi cu bicicleta

Implicaţi-vă complet în călătorie fără să vă rătăciţi. Edge 705 este livrat cu o hartă de bază încorporată şi este dotat în plus cu o fantă de card microSD pentru adăugarea detaliilor de hartă şi stocarea antrenamentelor, traseelor şi a călătoriilor salvate. Conectaţi pur şi simplu hărţile stradale detaliate MapSource® City Navigator® pe un card de date încărcat în prealabil şi urmaţi indicaţiile rând pe rând de pe afişajul color, lizibile în lumina soarelui, pe măsură ce pedalaţi. Adăugaţi date opţionale de topografie pentru aventurile dumneavoastră pe teren accidentat. Edge se montează cu uşurinţă pe suportul bicicletei inclus pentru a vă ghida către destinaţie.

Obţineţi datele de care aveţi nevoie

Disponibil în 3 versiuni (consultaţi secţiunea cu versiuni), Edge 705 este livrat împreună cu diferite accesorii pentru a controla deplasarea. Edge 705 măsoară automat viteza, distanţa, durata, caloriile arse, altitudinea, panta de căţărare şi de coborâre şi înregistrează aceste date pentru revizuire¹. Pentru date foarte precise referitoare la căţărare şi coborâre, Edge încorporează şi un altimetru barometric pentru a indica cu acurateţe schimbările de altitudine. Este prevăzut cu un receptor de sensibilitate ridicată ce primeşte semnal la umbra copacilor sau în apropierea clădirilor înalte şi dispune de un de "click stick" pentru navigare facilă pe ecran.

Analizaţi-vă puterea

Edge 705 funcţionează împreună cu dispozitive de măsurare a puterii din partea unor terţe părţi, activate ANT + Sport™ (reveniţi în curând pentru a vizualiza o listă cu dispozitive compatibile) pentru a vă afişa puterea în waţi pe măsură ce pedalaţi. Aceste date importante vă arată cât efort depuneţi, indiferent de condiţiile care vă afectează călătoria, astfel încât să vă puteţi antrena inteligent. Obţineţi un avantaj competitiv vizualizându-vă puterea împreună cu datele Edge pe acelaşi afişaj şi stocând aceste informaţii pentru a vă analiza antrenamentul.

Măsuraţi ritmul cardiac şi cadenţa

Tehnologia inovatoare fără fir ANT+Sport de la Garmin vă permite să obţineţi date referitoare la ritmul cardiac şi viteză/cadenţă fără nicio conexiune. Toate versiunile Edge 705 includ monitorizarea ritmului cardiac pentru a vă aprecia ritmul cardiac şi a vă urmări intervalul ritmului cardiac. Unele pachete includ şi un senzor de viteză/cadenţă pentru a vă monitoriza cadenţa pedalării şi turaţia roţii pe măsură ce pedalaţi. Îl puteţi utiliza chiar şi la antrenamentele din interior, deoarece senzorul se ataşează la roata din spate.

Faceţi schimb de curse prin conexiunea fără fir

Prin intermediul Edge 705 puteţi împărtăşi prin conexiune fără fir cursele, antrenamentele şi cursele salvate cu alţi utilizatori Edge 705. Acum puteţi dovedi acea căţărare de 30 km cu o creştere a altitudinii de 700 m. Mai mult decât atât, o puteţi trimite prietenului dumneavoastră pentru a o încerca. Împărtăşirea datelor se face cu uşurinţă. Selectaţi pur şi simplu "Transfer data" (Transferare date) pentru a trimite informaţiile dumneavoastră altor dispozitive Edge 705 pe o rază de 3 metri.

Împărtăşiţi, stocaţi şi analizaţi

Aţi rulat intens şi acum doriţi să stocaţi şi să vă analizaţi antrenamentul. Printr-o simplă conectare la computerul dumneavoastră, vă puteţi alătura unei reţele mondiale de ciclişti şi iubitori de natură, prin intermediul Garmin Connect™ — noul nostru sit instant pentru analizarea şi împărtăşirea datelor. De asemenea, încărcaţi pe aplicaţia software Garmin Training Center® pentru o analiză aprofundată.

Edge 705: Acceptă provocarea.




Caracteristici Produs

*Heart rate monitor: yes
*Bike speed/cadence sensor: yes (some versions)
*Foot pod: no
*Automatic sync (automatically transfers workouts to your computer): no
*Garmin Connect™ compatible (online community where you analyze, categorize and share data): yes (coming in January 2008)
*Garmin Training Center™ software compatible: yes
*Virtual Partner® (train against a digital person): yes
*Courses (compete against previous workouts): yes
*Auto Pause® (pauses and resumes timer based on speed): yes
*Auto Lap® (automatically starts a new lap): yes
*Auto Scroll (cycles through data pages during workout): no
*Multi-sport (changes sport mode with a press of a button): no
*Advanced workouts (create custom, goal-oriented workouts): yes
*Simple workouts (input time, distance and pace goals): yes
*Pace alert (triggers alarm if you vary from preset pace): yes
*Time/distance alert (triggers alarm when you reach goal): yes
*Interval training (set up exercise and rest intervals): yes
*Customizable screen(s): yes
*Barometric altimeter: yes
*Unit-to-unit transfer (shares data wirelessly with similar units): yes
*Power meter compatible (displays power data from compatible 3rd party ANT + Sport™-enabled power meters): yes

*Additional: Operating temperature: -15°C to +50°C