Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail » Basic handhelds » Mapping handhelds » Dog tracking » Produse iesite din uz - trail
Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - trail toate produsele


Oregon® 200





Pret fara ROAD20xx: 1344.7 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 1593.41 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 1913.52 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-Oregon 200
-Cablu USB
-Curea pentru încheietura mâinii
-Manual de utilizare pe suport CD
-Scurt ghid de utilizare

Nota:
>Pretul cu Ro.a.d. 200x preincarcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, detalii la www.romaniadigitala.ro si puteti trece oricand dupa aceasta la o licenta de ROAD200x full CD achitand doar diferenta de pret.
>Pretul cu Ro.a.d. 200x, CD Full – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Vizitaţi minisite-ul OREGON

Intraţi în contact cu natura prin intermediul Oregon 200. Acest dispozitiv din următoarea generaţie este prevăzut cu un ecran tactil robust, precum şi cu o hartă de bază încorporată, un receptor cu sensibilitate sporită, fantă de card microSD™, vizualizare imagini şi altele.

Atingeţi şi plecaţi

Oregon 200 indică direcţia prin intermediul unui afişaj color robust, cu diagonală de 3 inci, lizibil în lumina soarelui. Interfaţa sa uşor de utilizat înseamnă că veţi petrece mai mult timp bucurându-vă de natura şi mai puţin timp în căutare de informaţii. Atât durabil cât şi impermeabil, Oregon 200 este conceput să reziste la intemperii. Denivelările, praful, murdăria, umiditatea şi apa nu se ridică la nivelul acestui navigator robust.

Identificaţi distracţia

Oregon 200 acceptă fişiere
Geocaching.com pentru a descărca informaţii geocache şi detalii direct pe dispozitivul dumneavoastră. Nu mai este nevoie să introduceţi coordonate manual şi de materiale imprimate! Încărcaţi pur şi simplu fişierul GPX pe dispozitivul dumneavoastră şi începeţi să căutaţi informaţii. Etalaţi-vă fotografiile din excursie prin intermediul aplicaţiei de vizualizare a imaginilor Oregon. Îngust şi uşor, Oregon este însoţitorul dumneavoastră perfect în toate expediţiile dumneavoastră în natură.

Păstraţi-vă obiectivul în vedere

Prin intermediul funcţiei de predicţie prin satelit HotFix™ şi al receptorului GPS activat
WASS cu sensibilitate ridicată, Oregon 200 vă identifică poziţia rapid şi precis şi îşi păstrează localizarea GPS sub acoperire şi în canioane adânci. Avantajul este evident - fie că sunteţi departe în pădure sau doar în apropierea clădirilor înalte sau a copacilor, puteţi conta pe Oregon pentru a vă ajuta să vă orientaţi atunci când aveţi cea mai mare nevoie.cu sensibilitate ridicată, Oregon 200 vă identifică poziţia rapid şi precis şi îşi păstrează localizarea GPS sub acoperire şi în canioane adânci. Avantajul este evident - fie că sunteţi departe în pădure sau doar în apropierea clădirilor înalte sau a copacilor, puteţi conta pe Oregon pentru a vă ajuta să vă orientaţi atunci când aveţi cea mai mare nevoie.

Adăugaţi hărţi

Conectaţi convenabil carduri microSD opţionale încărcate în prealabil pentru toate activităţile dumneavoastră în natură, pe pământ sau pe apă (consultaţi fila hărţi pentru hărţi compatibile). Introduceţi pur şi simplu un card MapSource® cu hărţi stradale detaliate, iar Oregon va oferi indicaţii rând pe rând către destinaţia dumneavoastră. Adăugaţi hărţi topografice selecte pentru a profita de vizualizarea hărţii în 3D asigurată de Oregon, care vă oferă o perspectivă mai bună asupra altitudinii la care vă aflaţi. Prin intermediul BlueChart® g2 Vision, veţi obţine tot ce aveţi nevoie pentru o zi perfectă pe apă, inclusiv contururi de adâncime, asistenţă navală şi porturi. Fanta cardului este situată în interiorul compartimentului impermeabil pentru acumulator, astfel încât nu va trebui să vă îngrijoraţi de contactul acestuia cu apa.

Oregon 200: Atingeţi natura sălbatică.




Caracteristici Produs

*Trasare automată rute (stabilire a traseului rând pe rând pe şosele): da
*Compas Electronic : nu
*Altimetru Barometric : nu
*Compatibil Geocaching : da (paperless)
*Calendar pescuit/vânătoare: da
*Informaţii soare şi lună: da
*Tabele flux: nu
*Calculare zonă: da
*Puncte de interes personalizate (posibilitate de adăugare puncte de interes suplimentare): da
*Transfer date(prin sistemul wireless cu un aparat similar): da
*Vizualizare poze: da
*In plus: Ecran cu atingere: da