Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road » Automotive » Motorcycles » Trucking/ Camioane » Traffic Receivers » Produse iesite din uz - road
On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - road toate produsele


Nüvi® 775T





Pret fara ROAD20xx: 1536.29 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 1785 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 2105.11 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-nüvi 775T
-preincarcat cu City Navigator® NT pentru America de Nord si Europa
-Receptor de trafic FM prin intermediul cablului de alimentare la bricheta masinii
-Suport de parbriz cu ventuza
-Disc pentru bord
-Cablu USB
-Manual start rapid
* Servicii de trafic în timp real pentru America de Nord. Pentru anumite tari acest seviciu este oferit contracost.
*In Romania Serviciul de trafic nu este disponibil.

Nota:
>Pretul cu Ro.a.d. 200x preincarcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, detalii la www.romaniadigitala.ro si puteti trece oricand dupa aceasta la o licenta de ROAD200x full CD achitand doar diferenta de pret.
>Pretul cu Ro.a.d. 200x, CD Full – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului.

Accesorii
Specificatii
FAQ
Manuale

Despre Produs

DEMO

La următoarea călătorie economiseşte şi conservă resursele cu ecoRoute

Vizitează minisite-ul ecoRoute

Obţineţi o perspectivă nouă asupra navigaţiei prin intermediul 775T. Acest navigator de ultimă oră oferă hărţi stradale detaliate transatlantice şi funcţii de top precum Lane Assist, vizualizare oraş şi obiective în 3D, alerte trafic, tehnologie GPS HotFix™ şi navigare foto. Prin intermediul funcţiei Bluetooth stereo, al agendei telefonice îmbunătăţite şi al compatibilităţii MP3, efectuaţi şi răspundeţi la apeluri telefonice mâini libere prin intermediul ecranului de navigare prin satelit, al apelurilor şi al difuzării MP3 prin intermediul sistemului audio al automobilului.

Aflaţi culoarul corect

Asistenţa de culoar vă arată culoarul corect pentru a continua călătoria, alungând orice confuzie pe autostrăzi şi intersecţii cu mai multe benzi. Evitaţi activitatea de a ghici; în timp ce conduceţi, nüvi etichetează benzile, cu săgeţi care indică alegerea corectă atunci când vă apropiaţi de viraje şi ieşiri. Afişează chiar şi indicatoarele rutiere de pe autostrăzile principale, în vederea unei indicaţii clare referitoare la ceea ce urmează. Cu funcţia de ghidare culoare adăugată pentru a previzualiza până la nouă culoare, este propriul dumneavoastră expert local, oriunde călătoriţi.

Navigare îmbunătăţită prin vizualizare oraş în 3D

Navigaţi către o nouă eră în domeniul navigării prin satelit, prin intermediul 3D City View. În timp ce conduceţi prin oraşele principale din Europa sau America de Nord, o vizualizare 3D a clădirilor importante şi a peisajelor adaugă realism experienţei de navigare.

nüvi 775 este livrat cu hărţi stradale detaliate City Navigator® pentru Europa şi America de Nord, cu detalii de contur pentru relief în vederea unei mai bune înţelegeri a terenului din împrejurimi. Tranziţie a ecranului prin derulare, redesenare accelerată a hărţii şi funcţiile de stabilire a traseului fac zoom-ul mai lin şi asigură o navigare care să corespundă ritmului dumneavoastră.

Planificarea avansată a traseului vă permite să salvaţi 10 trasee, să specificaţi puncte intermediare şi să anticipaţi viraje simulate pe ecranul lat. În plus, nüvi 775 sortează automat destinaţii multiple pentru a identifica cea mai eficientă rută pentru dumneavoastră - optimizând călătoria dumneavoastră pentru a economisi timp şi combustibil.

Redefiniţi admirarea priveliştilor prin intermediul navigaţiei foto. Pentru a planifica călătorii către monumente şi locuri interesante înainte de a pleca, alegeţi şi salvaţi fotografii cu indicator de locaţie de pe Google Panoramio pe dispozitivul dumneavoastră nüvi în cadrul unei liste cu locuri pe care doriţi să le vizitaţi. Apoi, când doriţi, selectaţi o destinaţie foto pentru a primi indicaţii succesive direct către cadrul respectiv.

Nu vă pierdeţi automobilul în parcare. nüvi 775 marchează automat poziţia pe ecranul cu harta. Atunci când e momentul să reveniţi la automobil, funcţia de amintire a poziţiei de parcare vă conduce spre destinaţie pe jos.

Instrumentele de călătorie încorporate includ o aplicaţie pentru vizualizarea imaginilor JPEG, ceas de călătorie prin lume, un convertor pentru monetă şi unităţi de măsură şi altele.

Evitaţi aglomerările de trafic

nüvi 775T are un receptor FM TMC de trafic integrat care vă ajută să evitaţi ambuteiajele, accidentele şi drumurile în lucru de pe traseu.(pentru ţările care au Serviciul de Trafic) Informaţiile de trafic sunt la distanţă de numai o comutare. Parcurgeţi pur şi simplu ecranul dumneavoastră principal de navigare şi informaţiile referitoare la ambuteiaje în timp ce navigarea specializată a Garmin funcţionează împreună cu alertele de trafic pentru a raporta cozile, sugerând o cale mai bună de ocolire a întârzierilor. nüvi 775T este livrat cu un abonament pe viaţă la serviciile de avertizare pentru trafic din America de Nord. Unele ţări, inclusiv Marea Britanie, necesită un abonament premium separat pentru servicii de trafic.

Apelare stereo mâini libere

nüvi 775T integrează A2DP stereo Bluetooth® cu un microfon şi un difuzor încorporat. Cuplaţi cu
telefonul mobil compatibil pentru a vorbi cu mâinile libere prin intermediul navigaţiei prin satelit şi acordaţi deplină atenţie drumului. Formaţi pur şi simplu numere utilizând tastatura de pe ecranul tactil al nüvi şi răspundeţi la apeluri printr-o simplă atingere a ecranului, prin integrarea telefonului mobil. Bucuraţi-vă de formarea la îndemână printr-o singură atingere pentru contacte şi puncte de interes şi conduceţi în siguranţă şi legal. Ascultaţi chiar melodii în format stereo de calitate ridicată la căşti.

Simplitate şi siguranţă

Atingeţi ecranul color de 4,3 inci, introduceţi destinaţia, iar nüvi vă va îndruma prin indicaţii succesive, anunţând calea şi numele locurilor pe măsură ce vă apropiaţi, pentru o încredere sporită pe străzile care nu vă sunt familiare sau sunt aglomerate. În plus, nüvi 775T include puncte de interes marcate cu sigle pentru a facilita identificarea destinaţiilor dumneavoastră preferate pe traseu. Prin intermediul tehnologiei de predicţie prin satelit HotFix™, Garmin vă calculează poziţia mai repede pentru a vă duce mai repede la destinaţie.

„Unde mă aflu?” vă oferă detalii referitoare la poziţia dumneavoastră la cerere. Atingeţi pur şi simplu pictograma tip automobil pentru coordonatele dumneavoastră exacte de latitudine şi longitudine, cea mai apropiată adresă, date de contact pentru serviciul adecvat de service şi indicaţii către spitalele, secţiile de poliţie şi benzinăriile din apropiere.

nüvi 775T conţine sistemul unic, avansat de
siguranţă a şoferului de la Garmin, cu actualizări zilnice. Călătoriţi cu încrederea că sunteţi în siguranţă, conduceţi responsabil şi legal şi nu vă ghidaţi după alarme false. Sistemul utilizează o tehnică înregistrează tip „coridor” pentru validarea camerelor, astfel încât veţi primi doar alerte relevante pentru camerele de pe traseu. nüvi afişează de asemenea limitele de viteză pentru o conştinentizare mai bună.

nüvi 775T este furnizat de asemenea cu Garmin Lock™, sistemul nostru anti-furt inovator care utilizează tehnologie GPS pentru a proteja navigatorul prin satelit prin blocarea acestuia într-o locaţie sigură la alegerea dumneavoastră. Reveniţi pur şi simplu la locaţia respectivă pentru a-l debloca.

Personalizaţi

Personalizaţi nüvi 775T dumneavoastră cu o fotografie de fundal la alegere şi selectaţi o pictogramă nouă tip automobil din
Garmin Garage. Prin intermediul unei palete largi de roţi, inclusiv vehicule de teren, motociclete şi automobile clasice, puteţi croi dispozitivul dumneavoastră Garmin conform stilului dumneavoastră.

Îmbunătăţiţi experienţa dumneavoastră de călătorie prin intermediul unei game de carduri microSD precum ghidurile de călătorie şi limbă Garmin şi animaţi călătoriile dumneavoastră cu ghiduri de încredere de la parteneri de conţinut precum RoadTour şi renumitul Good Pub Guide 2008. Bucuraţi-vă de 35 de descărcări de muzică gratuite atunci când vă înregistraţi dispozitivul Garmin la eMusic şi redaţi-le prin intermediul funcţiei integrate de redare MP3.

Elegant şi convenabil

nüvi 775T este conceput cu o tehnologie cu atingere discretă în vederea unei calităţi de calitate şi a unei senzaţii de top, în timp ce forma sa îngustă şi elegantă vă încape confortabil în buzunar sau în geantă. Acumulatorul său litiu-ion reîncărcabil facilitează navigarea cu automobilul sau pe jos prin intermediul unei durate de până la 5 ore între încărcări.

nüvi 775T: semnalează o nouă epocă şi o perspectivă nouă asupra navigării prin intermediul funcţiei de asistenţă culoar, vizualizare oraş în 3D şi monumente


Caracteristici Produs

*Indicaţii vocale (de ex.: "Faceţi dreapta peste 150 m."): da (difuzor intern)
*Redă numele străzilor (de ex. "Faceţi dreapta PE STRADA ELM peste 150 m.") : da (pentru S.U.A)
*Vizualizare hartă 3D: da
*Sortare automată destinaţii multiple (oferă majoritatea traseelor directe): da
*Retrasare automată (recalculare rapidă a abaterii de la traseu şi a ocoalelor): da
*Paletă de opţiuni pentru stabilirea traseului (timp mai rapid, distanţe mai scurte şi teren accidentat): da
*Evitări trasee (evitare autostrăzi, puncte de plată etc.): da
*Puncte de interes personalizate (posibilitate de adăugare puncte de interes suplimentare): da
*Apelare mâini libere prin intermediul tehnologiei fără fir Bluetooth®: da (cu tehnologia A2DP)
*Compatibil trafic FM: da
*XM® Navtraffic (include informaţii meteo elementare) şi Radio pentru dispozitivele compatibile din S.U.A.: nu
*MSN® Direct pentru dispozitivele compatibile S.U.A.: da
*Redare MP3: da
*Redare cărţi în format audio: da
*Vizualizare imagini: da
*Pictograme vehicul ce pot fi configurate (selectaţi pictograme în formă de vehicule pentru navigare pe hartă): da
*Oră pentru călătorii pe mapamond, convertizor monedă şi unităţi de măsură, calculator: da
*Ecran cu atingere: da
*Telecomandă: nu
*Transmiţător FM: da
*Mufă căşti/ieşire audio: da
*Dead reckoning (estimare poziţie): nu
*Garmin Lock™ (funcţie anti-furt): da
*Compatibil Geocaching: nu
*Compatibil cu motocicleta: nu

În plus: Acest dispozitiv de stocare în masă USB este compatibil cu sisteme de operare Windows® 2000 sau mai recente şi Mac® OS X 10.4 sau mai recent.