Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail » Basic handhelds » Mapping handhelds » Dog tracking » Produse iesite din uz - trail
Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - trail toate produsele


eTrex Euro





Pret fara ROAD20xx: 467.67 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-eTrex®
-Panglica pentru incheietura mainii
-Manual de utilizare
-Scurt ghid de utilizare

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

De-a dreptul o mica minunatie tehnica, acest produs din seria eTrex incorporeaza cele mai bune caracteristici ale unui receptor GPS cu 12 canale paralele inglobate intr-o carcasa de sase ounces greutate, patru inch inaltime si doi inch grosime, rezultatul fiind o unitate care realmente poate sta in palma mainii Dumneavoastra.

Dincolo de dimensiunile sale reduse, marinarii si adeptii excursiilor in aer liber vor aprecia designul placut al unitatii eTrex.Toate butoanele sunt amplasate pe o singura parte a unitatii, permitand o actionare simpla , cu o singura mana, fara a se obstructiona vederea ecranului. In fapt, eTrex are numai cinci butoane de operare, realizate dupa ultimile reguli ale unui design prietenos. Gratie carcasei galbene stralucitoare, eTrex va fi greu de ratacit si usor de regasit in orice barca sau orice bagaj. eTrex este total protejat la apa, asa incat poate fi scapat accidental in apa , va continua sa functioneze.

Folosind eTrex, veti beneficia de performantele unui receptor GPS cu 12 canale paralele care poate functiona continuu timp de 22 de ore cu numai doua baterii AA. etrex va stoca pana la 500 de waypoint-uri, cu pictograme grafice, si va putea folosi facilitatea TracBack ( exclusiv de la Garmin ) care va ofera track log si va ajuta sa navigati la intoarcerea spre casa. Suplimentar, eTrex foloseste grafica animata pentru a va ajuta sa identificati rapid si usor waypoint-urile personale.