Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports » Health & Fitness » Running » Cycling » Swimming » Golfing » Camere de Acţiune » Produse iesite din uz - fitness
On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - fitness toate produsele


VIRB™-HD Action Camera





Pret fara ROAD20xx: 859.18 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-Camera video VIRB
-Baterie Lithiu-ion
-Cradle
-Short link
-Right angle link
-Adapter to popular industry mounts
-Flat surface mount
-Curved surface mount
-Removable flange base
-Threaded collar
-Knobs (3)
-Cablu USB
-Manual de utilizare

P/N:010-01088-01 - Preţ 650,00 lei + TVA - disponibilă la comandă

-VIRB Cycling Bundle
-Baterie Lithiu-ion
-Cradle
-Short link
-Right angle link
-Adapter to popular industry mounts
-Flat surface mount
-Curved surface mount
-Removable flange base
-Threaded collar
-Knobs (3)
-Cablu USB
-handlebar/roll bar mount
-Pachet suplimentar de baterii
-Manual de utilizare

P/N:010-01088-21 - PE STOC - preţ 722 lei + TVA

Accesorii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Toamna începe cu preţuri mai bune pentru toată lumea la echipamentele Garmin

Preţul afişat este disponibil pentru clientul final


Cameră video HD de acţiune cu rezoluţie reală de 1080p — Mai multă viaţă, mai mult decât o cameră video, mai multă acţiune.

*înregistrări video HD la 1080p HD prin intermediul unui processor de imagine CMOS de 16 megapixeli
*afişaj Chroma: color, înaltă rezoluţie; control mai uşor al setărilor, playback-ului şi modificărilor
*baterie Li-ion reîncărcabilă, poate înregistra până la 3 ore de film la rezoluţia de 1080p
*Robustă, durabilă, rezistentă la apă (IPX7 = dispozitivul va rezista unei imersiuni accidentale în apă la adâncimea de până un metru timp de până la 30 minute, cu un design aerodinamic



VIRB este o cameră true HD de 1080p de acţiune care combină durabilitate fără compromisuri, înregistrare video HD îmbunătăţită şi trăsături uşor de utilizat. Începeţi cu ecranul color Chroma de 1.4 inci , care rămâne pornit când camera este pornită, dar foloseşte putere minimă. Afişajul vă permite să vă configuraţi fotografiile, să faceţi playback la video şi să umblaţi la setări fără să fie nevoie să detaşati camera din suportul său. Pentru a începe filmarea, trebuie doar să mutaţi butonul de acţionare prin alunecare înspre înainte. Înregistraţi la rezoluţie de 1080p până la 3 ore de film cu ajutorul bateriei reîncărcabile Litiu-ion. Iar trăsăturile de îmbunătăţire video, cum ar fi Stabilizarea Digitală a Imaginii şi Corecţie Distorsiuni Lentilă permit ca materialul video să arate grozav, chiar înainte să începeţi să-l editaţi.

Înregistrare de Înaltă Definiţie reală

VIRB înregistrează filme cu rezoluţie reală HD 1080p care vă permit să retrăiţi fiecare minut al aventurii în detaliu de înaltă rezoluţie, cu contrast mare şi fără distorsiuni. În plus faţă de modul 1080p@30fps, puteţi modifica rezoluţia şi viteza de filmare pentru imagini superbe la viteză mare de până la 120fps. Şi toate sunt procesate prin intermediul unui senzor CMOS de 16 megapixeli de la care obţineţi cea mai bună calitate video şi posibilităţi convenabile de stocare pentru editare şi împărtăşire. Moduri video multiple: 1080p@30fps, 960p@48fps, 720p@30/60fps, 848x480@120fps.

1.4" Afişaj Chroma

De ce să meştereşti la un buton şi să speri că ai filmat ce trebuie când poţi să îşi pregăteşti, pre-vizualizezi şi să rulezi filme pe un ecran integrat full-color Chroma display? Ecranul cu diagonala de 1.4 inci de pe VIRB este de asemenea fereastra Dvs. prin care accedeţi la setările de meniu. Verificaţi imaginea înainte de salt, alegeţi mişcare cu încetinitorul sau schimbaţi între modurile fotografie şi video. Este în permanenţă pe ecran, iar ecranul este în permanenţă pornit (folosind însă un consum minim de putere).

Baterie cu Viaţă Lungă

VIRB dispune de o baterie de calitate de 2000 mAh tip litiu-ion care acoperă în teste până la 3 ore de înregistrare la 1080p. Ceea ce înseamnă că sunt şanse mai mari să oboseşti tu înainte ca bateria ta să se epuizeze. Şi cu opţiuni de încărcare multiple, vândute separat, vei avea suficient curent la dispoziţie. Măreşte-ţi timpul de filmare cu ajutorul unei baterii de rezervă (vândută separat) pentru aventurile care-ţi acoperă o zi întreagă.



Zveltă şi Uşor de folosit

VIRB a fost proiectată pentru uşurinţă în utilizare cu un buton mare de acţionare prin alunecare pe latura camerei. Butonul cu alunecare şi apăsare îţi permite să afli cu uşurinţă că înregistrezi, chiar dacă porţi mănuşi. Designul camerei per ansamblu este atât zvelt, cât şi solid, lucru care face posibilă integrarea VIRB în activităţile tale fără să trebuiască să manevrezi o cameră voluminoasă. Aşa că purcede la ski sau la bob ştiind că ai şi filmat (pe lângă un posibil nou record).

Comandă VIRB de la distanţă

VIRB foloseşte conectivitate fără fir ANT+™ pentru a vă permite să folosiţi produse Garmin compatibile precum fenix™, Oregon® şi Edge® drept telecomenzi. Iar la sfârşitul lui 2013 este preconizată o telecomandă dedicată care să folosească aceeaşi conectivitate ANT+ , de acum încolo nu mai trebuie să luaţi mâna de pe mânere sau să scoateţi camera din suport pentru a face fotografia perfectă.

Stabilizare Digitală a Imaginii şi multe altele

Cu trăsătura de stabilizare digitală a imaginii activată, VIRB adaugă puţintică stabilitate călătoriilor şi aventurilor cu hopuri astfel că poţi împărtăşi prietenilor tăi un film mai puţin agitat. Adiţional corecţia de distorsiuni de lentilă (LDC) lucrează la îmbunătăţirea calităţii filmului chiar înainte de începerea editării propriu-zise.

Fotogafie de Înaltă Definiţie

VIRB este de asemenea o cameră digitală de vârf. Tehnologia LDC, captura de imagine la rezoluţie de 16 megapixeli, clare şi puţin distorsionate. Puteţi fotografia la rezoluţie de 16 megapixeli, 12 megapixeli sau 8 megapixel cu o singură apăsare de buton (pe cameră sau cu telecomandă) sau puteţi alege Photo Burst (6/s) sau Time Lapse la diverse intervale. Şi totul este procesat prin intermediul unui procesor de 16 megapixeli tip CMOS pentru imagini de calitate înaltă şi mărimi de imagini convenabile de folosit.

Înregistrează Filme şi Face Fotografii în Acelaşi Timp

Nu pierdeți niciun moment de înregistrare video pentru a face o fotografie clasică. VIRB vă permite să faceți fotografii în același timp în care înregistrați filme la o simplă apăsare de buton, fie pe camera înseși, sau pe dispozitivul compatibil Garmin.



Editing Made Easy

VIRB Edit este un software gratuit de editare video pentru PC pe care îl puteți descărca pe calculatorul Dvs. Pentru editări video intuitive și de calitate care iau în considerație toate avantajele compatibilității senzorilor externi și integrați ai VIRB şi de compatibilitatea cu alte produse Garmin. Puteţi include o bandă cu viteza şi ritmul cardiac, laolaltă cu filmul de pe motocicletă, sau cu datele de la accelerometru şi de altitudine de la saltul cu paraşuta. Odată ce filmul este gata, încărcaţi-l pe platformele online de împărtăşire de filme ca să-l vadă toţi prietenii.



Suporţi de Montaj

Gama largă de suporţi de montaj pentru VIRB vă permite să vă fixaţi cu fermitate camera în poziţie, practic oriunde. De la suporturi curbe sau plate, pentru ghidon, cască, umăr sau multi-uz, suporţii de la VIRB te acoperă. Încheieturile de la suporţii VIRB dispun de angrenaje cu blocare reciprocă care rămân fixe în loc să se bazeze doar pe frecare. Aceasta asigură o fixare solidă şi durabilă anti-vibraţie. Vă oferim chiar un adaptor ca să folosiţi VIRB cu alți suporți din industrie.

Cutie Opţională pentru scufundări

Camera video VIRB este solidă şi rezistentă la apă (IPX7) din fabrică, ceea ce înseamnă că dispozitivul va rezista unei imersiuni accidentale în apă la adâncimea de până un metru timp de până la 30minute. Pentru toate activităţile care implică imersiunea în apă, Cutia Opţională pentru Scufundări este necesară- Cutia pentru Scufundări măreşte adâncimea de imersiune până la 50 m şi dispune de o lentile frontală plată pentru imagini submarine fără distorsiuni.





Caracteristici Produs

Dimensiuni
-Mărime Unitate (LăţimexLungimexÎnălţime): 32 mm x 53 mm x 111 mm
-Mărime Ecran: 1.4 inci (205 x 148pixeli)
-Greutate Unitate: 170g (Fără baterie); 226.7g (Cu baterie şi leagăn)

Video
-Senzor Imagine: 16 MPixeli, 1/2.3" CMOS
-Tip Fişiere: .mp4
-1080p HD video: 1920 × 1080; 30 fps
-960p HD video: 1280 × 960; 30,60 fps 48fps
-720p HD video: 1280 × 720; 30,60 fps
-WVGA (slow motion): 854 × 480; 120,60 fps just 120
-Rezoluţie Fotografii Fixe: 16 MP (4664*3496); 12 MP (4664*2632); 8 MP (3264*2448)
-Fotografii în lanţ: 6/s
-Interval de timp între fotografii (seconde): 0.5,1,2,5,10,30,60

Audio
-Microfon intern: Da
-Microfon Extern: Opţional, cu ajutorul unui adaptor microfon stereo USB la 3.5 mm

Conectivitate
-Bluetooth®: Nu
-Compatibil ANT+™: Da (control la distanţă şi senzori)
-Interfaţă: USB 2.0
-ieşire HDMI: micro HDMI
-Wi-Fi: Nu

Diverse
-GPS: Nu
-Gamă de Temperaturi: de la -15° la 60° C
-Memorie: card microSD™ card (până la 64 GB); cardul nu este inclus
-Accelerometru: Nu
-Altimetru: Nu
-Rezistent la Apă: IPX7 (1 m/30 min)
-Stabilizare Imagine: Da (digitală)
-Corecţie distorsiune Lentile: Da

Baterie
-Tip Baterie: Li-ion care se poate scoate
-Capacitate Baterie: 2000 mAh
-Durată Baterie: 1080p (30 fps); până la 3 ore