Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road » Automotive » Motorcycles » Trucking/ Camioane » Traffic Receivers » Produse iesite din uz - road
On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - road toate produsele


StreetPilot c330





Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 4066.23 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-Receptor StreetPilot c330
-Suport montare pe parbrizul auto, cu adaptor de alimentare 12-24V
-Cablu USB
-Harta de baza:
Atlantic Basemap
-Harta preincarcata:
MapSource City Navigator NT Europe(Contine harti detaliate la nivel de strada pentru orasele

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Niciodata calatoria cu masina n-a fost mai usoara si mai plina de facilitati !


Receptoarele GPS StreetPilot din seria ¡§ c ¡§ ofera o interfata touchscreen, cu calcularea automata a traseului catre orice destinatie si directionarea prin avertizari vocale a schimbarilor consecutive de directie de-a lungul drumului. Selectarea unei destinatii este nepretentioasa si necesita numai o limitata cantitate de informatii spre introducere din partea utilizatorului. Mai mult, StreetPilot c320 si StreetPilot c330 va permite sa alegeti intre o vizualizare tridimensionala a navigatiei si mult mai traditionala vedere de sus, obisnuita.

Ca o realizare de ultima ora, StreetPilot c330 este livrat pre-programat cu o baza de date extrem de detaliata MapSource City Select Street. Aceasta baza de date ofera circa sase milioane de puncte de interes ¡V incluzand hoteluri, restaurante, statii de alimentare cu combustibil, ATM-uri ( automate pentru extragere de numerar ) si puncte de atractie.

Ca un avantaj suplimentar, acum puteti folosi sftware-ul gratuit de la Garmin POI Loader, cu ajutorul caruia puteti incarca puncte de interes personale. Posibilitatile sunt nelimitate ¡V puterti incarca pozitionarea camerelor de supraveghere a traficului sau zonele de amplasare a scolilor, dupa cum puteti receptiona atentionari daca circulati prea repede. Suplimentar, o facilitate optionala de alerte de proximitate va atentioneaza de apropierea de punctele de interes personale.

Elementul central al ambelor unitati ( c320 si c330 ) este constituit de ecranul de afisare luminos, de 3,5¡¨ in diagonala, cu 16 bit color, care face navigatia o placere. StreetPilot c320 este prevazut cu difuzor dual de inalta calitate a avertizarilor sonore, precum si cu o baterie lithiu-ion pentru utilizarea unitatii in afara autovehiculului.

Noile unitati StreetPilot din seria c se evidentiaza prin comenzile de tip touch, singurele butoane de actionare fiind cel rotativ pentru volum sonor si intrerupatorul de pornire / oprire. Aparatul se monteaza ferm intr-o furca a unui dispozitiv de montaj pe parbriz, usor demontabil, pentru montare pe alt autovehicul. Utilizatorii pot personaliza aspectul exterior al unitatii proprii folosind huse exterioare colorate, care se vand separat.



Caracteristici Produs

Caracteristici tehnice.
- Receptor : WAAS ( pentru 12 canale GPS in paralel„h )
- Afisor : 2,8¡¨ W x 2,1¡¨ H ( 3,5¡¨ diagonala ), 320 x 240 pixel ; QVGA„h transflectiv TFT cu culori 16 bit; 64.ooo culori; iluminare cu LED in fundal si ecran sensibil la atingere ( touch screen )
- Dimensiuni : 4,4¡¨W x 3,2¡¨H x„h 2,8¡¨D
- Greutatea : 9,45 ounces
- Durata de viata a bateriei : pana la 8 ore
- Harti pentru America de Nord si pentru Europa, pre-incarcate
- Interfata Fingertip Touchscreen
- Afisare de adrese si de puncte de„h interes
- Perspectiva a hartii in 2D sau 3D
- Permite incarcarea punctelor de interes personale, inclusiv a alertelor pentru zonele cu restrictii de viteza si a
camerelor de supraveghere a traficului
- Fanta pentru card SD de extindere a memoriei.