Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products » TRACKPACKS » ENGINES » PRODUSE IESITE DIN UZ
Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



PRODUSE IESITE DIN UZ toate produsele


Seria GPS 18





Pret fara ROAD20xx: 337.81 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

GPS 18 este un senzor GPS destinat clienţilor OEM pentru utilizare în cazul parcului auto, mijloacelor de transport şi în aplicaţii electronice în care este nevoie de un receptor GPS de dimensiuni reduse, cu precizie înaltă.

Acest receptor GPS cu 12 canale paralele, activat EAAS este disponibil în versiune serială de nivel CMOS sau în versiune USB 2.0 pentru viteză rapidă şi este livrat cu o bază magnetică încorporată. Receptorul asemănător unui puc are un diametru de 6,2 centimetri şi cântăreşte doar câteva grame, ceea ce-l face soluţia ideală pentru aplicaţii în care spaţiul este o condiţie esenţială.

Dispozitivul GPS 18 este livrat în trei variante de configuraţie a cablului: USB tip A, DB-9 Serial cu adaptor brichetă de 12 volţi (PC) sau cablu simplu (LVC). Ambele versiuni PC şi LVC au furnizează în mod implicit datele în format de date NMEA 0183, dar pot fi de asemenea programate de utilizator pentru a oferi date în format propriu GARMIN. Versiunea USB oferă date doar în format propriu GARMIN. Designul GPS 18 include o memorie permanentă pentru stocarea informaţiilor de configurare, un ceas în timp real şi date brute despre rezultatele măsurării aplicaţiilor sofisticate ale clientului. Versiunea LVC oferă în plus un nivel de rezultat în formatul logic puls-pe-secundă a cărui limită superioară este aliniată la secunda UTC în limitele unei secunde. Versiunea USB 2.0 a GPS18 este de asemenea compatibil cu dispozitivele gazdă cu viteză integrală USB 1.1.