Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go » APPS - Aplicaţii Garmin » Mobile Phones » GPS sensors for laptops and PDAs » Produse iesite din uz - go
On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Mobile Phones toate produsele


Garmin Mobile 20





Pret fara ROAD20xx: 831.81 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 1080.52 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 1405.39 RON

Transportul nu este inclus in pret

Pe stoc.

   

Pachetul include:
-GPS 20SM
-Suport de montare
-Adaptoare de alimentare pentru diferite modele de telefoane mobile

Nota:
>Pretul cu Ro.a.d. 200x preincarcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, detalii la www.romaniadigitala.ro si puteti trece oricand dupa aceasta la o licenta de ROAD200x full CD achitand doar diferenta de pret.
>Pretul cu Ro.a.d. 200x, CD Full – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului.
Observatie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost importate oficial prin SC Sheba Distribution SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licente piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" si care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL. Daca sunteti in dubiu referitor la provenienta unui aparat, este suficient sa ne trimiteti seria acestuia sa o verificam si veti primi un raspuns in scris in maxim 2 zile lucratoare. La asemenea aparate garantia este suportata de vanzatorul acestora, NU de importatorul oficial.

Accesorii
Updates & Downloads
FAQ

Despre Produs

Faceti Smartphon-ul personal si mai inteligent – cu GPS si Bluetooth wireless .

Acum este posibil si usor sa adaugati toate facilitatile navigarii GPS si apelurile hands-free la smartphon-ul mobil personal cu ajutorul modelului Garmin Mobile 20 – un sistem de navigatie GPS ingloband tehnologia Bluetooth wireless.

Garmin Mobile 20 accepta smartphon-urile Nokia, Windows Mobile si Treo. Dispozitivul de montaj incorporat, GPS 20SM, care are incorporat receptorul GPS de inalta sensibilitate, dar si difuzorul si microfonul capabil Bluetooth, se poate folosi la aproape orice dimensiune a telefonului mobil. Oriunde veti merge, Garmin Mobile 20, cu software-ul de cartografiere inclus, va va permite cartografierea wireless si navigarea pana la destinatie cu o precizie deosebita. Si, pentru mai multa convenienta pe timpul drumului, interfata wireless, difuzorul puternic si microfonul dual ecranat la zgomot va lasa sa conduceti autovehiculul si sa discutati hands-free si fara sa folositi casti.

Facilitatile inteligente ale modelului Garmin Mobile 20 include :

- Dispozitiv de montaj pentru telefon, cu difuzor si microfon Bluetooth wireless – care va lasa sa discutati “hands-free”, asa incat sa va puteti concentra numai asupra conducerii autovehiculului.

- Software de navigatie intuitiv pentru smartphone – care include si data card si furnizeaza aceleasi facilitati de navigatie de inalta calitate pe care le gasiti la orice alt dispozitiv portabil de la Garmin pentru GPS automotive.


- Software de cartografiere detaliat si foarte precis – inclus pe data card si care ofera harti detaliate pentru Romania
- Setare comoda - este suficient sa introduceti cardul de date in smartphone, sa alimentati modulul GPS 20SM si sa plecati : software-ul se instaleaza automat, iar sistemul de navigatie wireless se incarca in totalitate in smartphone.

Garmin Online – furnizeaza gratuit si cu abonament servicii de date wireless catre posesorii de Garmin Mobile 20 cu acces la Internet pe telefoanele lor.Serviciile includ informatii despre trafic in timp real, preturile la combustibil, amplasarea camerelor de supraveghere a traficului, informatii despre vreme si altele asemenea cu continut relevant.

- Sevicii de mesaje scurte ( SMS ) – va permite sa transmiteti locatia Dumneavoastra curenta printr-un mesaj text si sa vizualizati cu usurinta locatiile primite de la altii, pe o harta, sau sa navigati catrea acelea.

- Receptor GPS de inalta sensibilitate incorporat – care permite un timp scurt de achizitie a datelor si care mentine semnalul chiar si in cazul prezentei in zone impadurite si chiar in apropierea blocurilor de locuinte foarte inalte.

- Ventuza de montaj incorporata si incarcatorul de telefon – permit instalarea GPS 20SM printr-o singura miscare pe orice fel de parbriz si incarcarea aproape oricarui tip de smartphone ( diverse adaptoare sunt incluse in livrare ).

Cu Garmin Mobile 20 aveti tot ceea ce este necesar pentru a incepe sa navigati cu ajutorul GPS. Hartile detaliate, rutarea automata, perspectiva hartii in 2D sau 3D, precum si directionarile pentru schimbari de directie ofera posibilitatea localizarii adreselor cu usurinta. Ori, puteti cauta printre milioanele de puncte de interes ( POI ) – locatii precum hoteluri, restaurante, magazine, atractii turistice – si sa apelati telefonic locatia aleasa pentru o rezervare, pentru a afla programul de functionare sau pentru orice alta informatie si sa discutati “ hands-free” in timp ce va concentrati numai asupra conducerii autovehiculului.