Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports On The Water » Chartplotters » Sounders » Chartplotter/Sonar Combos » Fishfinders » Handhelds GPS » Marine Autopilot System » Communications » Radar » Marine Networking » Produse iesite din uz - marine
In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - marine toate produsele


GPSMAP® 378





Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-GPSMAP 378
-Lacuri din interiorul Statelor Unite
City Navigator® NT pentru America de Nord preincarcat
-Trip & Waypoint Manager (Gestionare călătorie şi locaţii intermediare)
-Cablu interfaţă USB/PC
-Cablu alimentare/date
-Montaj maritim
-Montare pentru bordul mijloacelor de transport **
-Montaj universal prin frecare
-Cablu adaptor de 12-volţi cu difuzor
-Încărcător 220v
-husa de protectie
-Manualul proprietarului
-Ghid referinţe rapide

Accesorii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Pe uscat sau pe apă, sunteţi gata de plecare

Treceţi de la cutie la ambarcaţiune şi la bord cu ajutorul dispozitivului portabil şi fiabil GPSMAP® 378. Această combinaţie între chartplotter color şi un navigator pe uscat este livrată cu hărţi pentru lacuri încărcate în prealabil pentru tot cuprinsul teritoriului Statelor Unite, în plus faţă de cartografierea detaliată la nivelul străzilor. Condiţiile meteorologice opţionale şi capacităţi de sonar împreună cu posibilitatea de a adăuga convenabil carduri de date ce pot fi introduse vă permit să adăugaţi mai multe hărţi şi funcţii - evidenţiind acest navigator incredibil GPS pentru uscat şi apă dulce.

Încărcat în prealabil şi portabil

De la curbă la doc, GPSMAP 378 vă asigură spatele - nicio descărcare sau vreun computer necesar. Hărţile încărcate în prealabil pentru lacurile din interior se remarcă printr-o rezoluţie de 10 metri pentru mai mult de 3200 lacuri - multe cu linii de contur pentru adâncime. În plus, aceste hărţi pentru apă dulce oferă detalii de ţărm, râuri şi linii de afluenţi, insule, rampe pentru ambarcaţiuni, locuri pentru camping şi multe altele pentru zeci de mii de lacuri de pe teritoriul părţii continentale a S.U.A - oferindu-vă libertatea de a naviga şi pescui oriunde în Statele Unite. Aceste hărţi indică de asemenea pârâurile şi râurile, stările şi predicţiile fluxului, o bază de date cu epave şi obstacole şi ajutoare pentru navigaţie din partea Gărzii de Coastă a Statelor Unite.

Pentru călătoriile pe şosea, 378 împreună cu omologul său pentru apă sărată GPSMAP 478 sunt livrate cu hărţi stradale detaliate City Navigator NT încărcate în prealabil pentru America de Nord şi includ funcţii de stabilire automată a traseului cu indicaţii vocale precum şi o bază de date remarcabilă în domeniu cu peste şase milioane de puncte de interes - inclusiv hoteluri, restaurante, benzinării, porturi, atracţii şi altele. Aceste hărţi stradale vor fi integrate fără probleme cu hărţile lacului 378. Un montaj maritim şi un kit de montare la automobile inclus facilitează transferul dispozitivului de pe ambarcaţiune pe automobil.

Informaţii meteo în timp real

Accesaţi informaţii meteo în timp real prezentate pe afişajul TFT cu rezoluţie ridicată, cu 256 de culori, lizibil în lumina soarelui al 378 odată cu achiziţionarea antenei GXM 30 (disponibilă separat) şi abonarea la vremea prin satelit XM WX. Vizualizaţi informaţii meteorologice esenţiale, precum radar NEXRAD, zone de furtună, vitezele vântului, temperaturile la suprafaţă, predicţii şi mai mult de 12 alte aspecte ale vremii direct pe afişajul dispozitivului - astfel încât să puteţi petrece mai mult timp bucurându-vă de apă şi mai puţin timp îngrijorându-vă de vreme.

Prin intermediul antenei GXM 30 aveţi de asemenea opţiunea de a recepţiona semnalul radio prin satelit XM de la peste 150 de posturi cu programe de muzică fără reclame, sport, ştiri, discuţii şi divertisment. Opţiunile meteo şi audio sunt incluse în chartplotter-ul dumneavoastră, fie că navigaţi pe uscat sau apă.

Capacităţi sonar

Dacă pescuitul este sportul dumneavoastră preferat, cuplaţi 378 cu modulul la distanţă al sonarului GSD™ 21 pentru a adăuga funcţii de sonar. În plus, GDS 21 poate recepţiona de asemenea date de la sonar de la sonarul "cutie-neagră" GSD 21 de la Garmin, ce oferă o putere de 4000 de waţi de la vârf la vârf (500 waţi RMS) la un transductor cu frecvenţă duală (achiziţionat separat).

Cartografiere suplimentară tip conectare şi redare

Aplicaţiile software suplimentare disponibile pe cardurile de date Garmin vă permit să conectaţi instantaneu hărţi noi la GPSMAP 378 – fără a vă conecta la computerul dumneavoastră. Vă îndreptaţi spre larg? Cuplaţi 378 cu cardurile BlueChart g2 pentru detalii excepţionale în larg, fotografii portuare şi altele. Personalizaţi cu uşurinţă datele de hartă pentru aventurile dumneavoastră pe uscat sau pe mare prin intermediul cartografierii opţionale MapSource®. Consultaţi tabelul de compatibilitate MapSource (dreapta sus) pentru o listă de software recomandat de Garmin pentru acest produs.

GPSMAP 378: Încărcat pentru distracţie în apă dulce, direct din cutie



Caracteristici Produs

*Receiver: WAAS-enabled, 12 parallel channel GPS receiver
*Display: 3.8-inch diagonal, 480 x 320 pixel, 256-color TFT screen with adjustable LED backlight
*Unit dimensions: 5.7"W x 3.2"H x 1.9"D
*Waypoints: Stores 3,000 waypoints and 50 reversible routes
*Tracks: 10,000 point automatic track log saves up to 15 tracks
*Battery life: Rechargeable lithium-ion battery offers 4 to 15 hours of use (4 hours with GXM 30 and 15 without GXM 30)
*Water resistant up to IEC 60529 IPX7 standards (submersible in one meter of water for 30 minutes)
*Preloaded inland lakes
*Built-in street navigation with voice prompts, using included cable and speaker
*Accepts the latest (optional) BlueChart g2 data cards
*Add optional GSD 21 for full-feature sonar capability
*Add optional GXM 30 antenna for XM WX Satellite Weather
*Provides tides and built-in celestial information
*NMEA 0183 input and output
*Removable quad helix antenna
*Single knob tilt/swivel mount