Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports On The Water » Chartplotters » Sounders » Chartplotter/Sonar Combos » Fishfinders » Handhelds GPS » Marine Autopilot System » Communications » Radar » Marine Networking » Produse iesite din uz - marine
In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - marine toate produsele


GPSMAP® 478





Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-GPSMAP 478
-Încărcat în prealabil cu hărţi maritime detaliate pentru S.U.A. (tehnologie g2)
-City Navigator® NT pentru America de Nord (acoperire integrală) încărcat în prealabil
-Trip & Waypoint Manager (Gestionare călătorie şi locaţii intermediare)
-Cablu interfaţă USB/PC
-Cablu alimentare/date
-Montaj maritim
-Montare pentru bordul mijloacelor de transport*
-Montaj universal prin frecare
-Cablu adaptor de 12-volţi cu difuzor
-Încărcător 220v
-Husa de protecţie
-Manualul proprietarului
-Ghid referinţe rapide

Accesorii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Pe uscat sau pe apă, sunteţi gata de plecare

Treceţi de la cutie la ambarcaţiune şi la bord cu ajutorul dispozitivului portabil şi fiabil GPSMAP® 478. Această combinaţie între Chartplotter color şi un navigator pe uscat este livrată cu hărţi maritime pentru Statele Unite, ce utilizează cele mai elemente ale tehnologiei de ultimă oră BlueChart® g2, în plus faţă de cartografierea detaliată la nivelul străzilor. Condiţiile meteorologice opţionale şi capacităţi de sonar împreună cu posibilitatea de a adăuga convenabil carduri de date ce pot fi introduse vă permit să adăugaţi mai multe hărţi şi funcţii - evidenţiind acest navigator incredibil GPS pentru uscat şi mare.

Încărcat în prealabil şi portabil

De la curbă la doc, GPSMAP 478 vă asigură spatele - nicio descărcare sau vreun computer necesar. Hărţile sale maritime încorporate utilizează tehnologia de ultimă oră BlueChart® g2 şi prevăd date ce acoperă zonele de coastă ale S.U.A., inclusiv Alaska şi Hawaii. Tehnologia noastră de cartografiere g2 oferă o prezentare mai lină, mai cursivă pe ecranul dumneavoastră.

Pentru călătoriile pe şosea, 478 împreună cu omologul său pentru apă dulce GPSMAP 378 sunt livrate cu hărţi stradale detaliate City Navigator NT încărcate în prealabil pentru America de Nord şi includ funcţii de stabilire automată a traseului cu indicaţii vocale precum şi o bază de date remarcabilă în domeniu cu peste şase milioane de puncte de interes - inclusiv hoteluri, restaurante, benzinării, porturi, atracţii şi altele. Un montaj maritim şi un kit de montare la automobile inclus facilitează transferul dispozitivului de pe ambarcaţiune pe automobil.

Informaţii meteo în timp real

Accesaţi informaţii meteo în timp real prezentate pe afişajul TFT cu rezoluţie ridicată, cu 256 de culori, lizibil în lumina soarelui al 478 odată cu achiziţionarea antenei GXM 30 (disponibilă separat) şi abonarea la vremea prin satelit XM WX. Vizualizaţi informaţii meteorologice esenţiale, precum radar NEXRAD, zone de furtună, vitezele vântului, temperaturile la suprafaţă, predicţii şi mai mult de 12 alte aspecte ale vremii direct pe afişajul dispozitivului - astfel încât să puteţi petrece mai mult timp bucurându-vă de apă şi mai puţin timp îngrijorându-vă de vreme.

Prin intermediul antenei GXM 30 aveţi de asemenea opţiunea de a recepţiona semnalul radio prin satelit XM de la peste 150 de posturi cu programe de muzică fără reclame, sport, ştiri, discuţii şi divertisment. Opţiunile meteo şi audio sunt incluse chartplotter-ul Dvs. Garmin , fie că navigaţi pe uscat sau apă.

Capacităţi sonar

Dacă pescuitul este sportul dumneavoastră preferat, cuplaţi 478 cu modulul la distanţă al sonarului GSD™ 21 pentru a adăuga funcţii de sonar. În plus, GSD 21 poate recepţiona de asemenea date de la sonar de la sonarul "cutie-neagră" GSD 21 de la Garmin, ce oferă o putere de 4000 de waţi de la vârf la vârf (500 waţi RMS) la un transductor cu frecvenţă duală (achiziţionat separat).

Cartografiere suplimentară tip conectare şi redare

Aplicaţiile software suplimentare disponibile pe cardurile de date Garmin vă permit să conectaţi instantaneu hărţi noi la GPSMAP 478 – fără a vă conecta la computerul dumneavoastră. Personalizaţi cu uşurinţă datele de hartă pentru aventurile dumneavoastră pe uscat sau pe mare prin intermediul cartografierii opţionale MapSource®. Introduceţi cele mai recente carduri de date BlueChart g2 pentru a adăuga referinţe foto din aer "reale", drumuri pe coastă şi puncte de interes. Pentru acoperire în interior, încercaţi cardurile noastre de date U.S. Inland Lake (Lacuri în interiorul S.U.A.) programate în prealabil. Consultaţi tabelul de compatibilitate MapSource (dreapta sus) pentru o listă de software recomandat de Garmin pentru acest produs.

GPSMAP 478: Încărcat şi gata de aventură, direct din cutie



Caracteristici Produs

*Receptor: receptor GPS cu 12 canale paralele, capabil corecţii digitale WAAS
*Afişaj: ecran color TFT cu diagonala 3.8-inch, rezoluţie de 480 x 320 pixeli şi iluminare ajustabilă fundal cu LED
*Dimensiuni Unitate: 5.7"L x 3.2"Î x 1.9"G
*Waypoint-uri: Stochează 3,000 waypoint-uri şi 50 rute reversibile
*Track-uri: Jurnal de Călătorie automat cu 10,000 puncte. Salvează maxim 15 track-uri
*Durata de viaţă a bateriei: Reîncărcabilă litiu ion oferă de la 4 la 15 ore de utilizare (4 ore cu GXM 30 şi 15 fără GXM 30)
*Impermeabil la apă conform cu standardul IEC 60529 IPX7 (scufundat la adâncimea de 1 metru în apă timp de 30 de minute)
*Preîncărcat cu charturi maritime ale SUA folosind tehnologie g2
*Integrată navigaţie pe străzi cu prompturi vocale, utilizând cablul şi difuzorul incluse
*Acceptă ultimele carduri de date BlueChart g2 (opţional)
*Se poate adăuga opţional GSD 21 pentru a obţine capabilităţi de sonar
*Se poate adăuga opţional antena GXM 30 pentru informaţii de vreme prin satelit XM WX
*Deţine tabele de maree şi calendare celeste integrate
*Intrare şi Ieşire tip NMEA 0183
*Antenă de satelit tip quad helix care se poate scoate
*Montaj cu un singur buton care permite aplecare şi rotire