Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports On The Water » Chartplotters » Sounders » Chartplotter/Sonar Combos » Fishfinders » Handhelds GPS » Marine Autopilot System » Communications » Radar » Marine Networking » Produse iesite din uz - marine
In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - marine toate produsele


GPSMAP 2110





Pret fara ROAD20xx: 8860.74 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-GPSMAP 2110
-Harta de baza: Worldwide Marine
-Senzor activat WAAS GPS17
-Montaj cu mâner
-Capac de protecţie
-Cablu alimentare/date
-Cablu CANet™
-Manualul utilizatorului
-Scurt ghid de referinta
Instrucţiuni instalare

Accesorii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Pentru funcţii mondiale într-un generator de hartă "cu vedere largă" la îndemână, aceasta este seria dumneavoastră GPSMAP. Fie că optaţi pentru ecranul clar cu o diagonală de 16,3 cm a GPSMAP 2106 sau afişajul mai mare de 25,4 cm al 2110C, aceste navigatoare independente de reţea, în format de mari dimensiuni, vă pun la dispoziţie o claritate şi lizibilitate remarcabilă a imaginii, chiar şi în bătaia directă a soarelui. O hartă de bază mondială îmbunătăţită ilustrează liniile de ţărm, autostrăzile şi suprafeţele în detalii ample, color - în timp ce funcţia GPS vă urmăreşte localizarea prin orientare grafică şi ghidare pe traseu.

Cu toate că nu sunt încărcate cu date de cartografie detaliate, dispozitivele vor accepta noile carduri din seria BlueChart® g2. Această nouă generaţie de BlueChart este dotată cu suprapuneri mai line şi o integrare mai bună a graficii de hartă pentru deplasare, derulare şi mărire facilă. Este dotat de asemenea cu o selecţie între "perspectiva marinarului" 3D şi perspectiva de sus 2D familiară - pentru a vă ajuta să vizualizaţi mai bine traseul dumneavoastră printre porturile aglomerate, ajutoare maritime şi linii de coastă cu probleme.



Caracteristici Produs

Functii

>Pentru funcţii mondiale într-un generator de hartă "cu vedere largă" la îndemână, aceasta este seria dumneavoastră GPSMAP. Fie că optaţi pentru ecranul clar cu o diagonală de 16,3 cm a GPSMAP 2106 sau afişajul mai mare de 25,4 cm al 2110, aceste navigatoare independente de reţea, în format de mari dimensiuni, vă pun la dispoziţie o claritate şi lizibilitate remarcabilă a imaginii, chiar şi în bătaia directă a soarelui. O hartă de bază mondială îmbunătăţită ilustrează liniile de ţărm, autostrăzile şi suprafeţele în detalii ample, color - în timp ce funcţia GPS vă urmăreşte localizarea prin orientare grafică şi ghidare pe traseu.

>Cu toate că nu sunt încărcate cu date de cartografie detaliate, dispozitivele vor accepta noile carduri din seria BlueChart® g2.

>Această nouă generaţie de BlueChart este dotată cu suprapuneri mai line şi o integrare mai bună a graficii de hartă pentru deplasare, derulare şi mărire facilă. Este dotat de asemenea cu o selecţie între "perspectiva marinarului" 3D şi perspectiva de sus 2D familiară - pentru a vă ajuta să vizualizaţi mai bine traseul dumneavoastră printre porturile aglomerate, ajutoare maritime şi linii de coastă cu probleme.