Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports On The Water » Chartplotters » Sounders » Chartplotter/Sonar Combos » Fishfinders » Handhelds GPS » Marine Autopilot System » Communications » Radar » Marine Networking » Produse iesite din uz - marine
In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - marine toate produsele


GPSMAP 2210





Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-GPSMAP 2210
-Încărcat în prealabil cu hărţi maritime detaliate pentru S.U.A. (tehnologie g2)
-Senzor activat WAAS GPS17
-Montaj cu mâner
-Capac de protecţie
-Cablu alimentare/date
-Cablu CANet™
-Manualul utilizatorului
-Scurt ghid de referinta
-Instrucţiuni de instalare

Accesorii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Pentru marinarii interesaţi de Chartplottere Garmin rentabile, cu afişaj color de mari dimensiuni, cu funcţii de reţea limitate şi cartografiere maritimă încărcată în prealabil, Chartplotter-ele Garmin din seria GPSMAP 2200 sunt pe traseul cel bun.

Afişajul cu diagonală de 16,3 cm al GPSMAP 2206, respectiv 25,4 cm al GPSMAP 2210 vă oferă o perspectivă cu "vedere largă", cu detalii pentru navigare ce necesită mai puţină deplasare şi mărire. Şi mai bine, aceste generatoare de hartă independente de reţea sunt de asemenea livrate cu date de cartografiere maritimă detaliată, utilizând tehnologia BlueChart® g2. Acoperirea este limitată la zonele de coastă ale S.U.A., inclusiv Alaska şi Hawaii. Aceste Chartplottere Garmin integrate oferă o prezentare mai lină, cursivă pe afişajul Chartplotter-ului Dvs. Garmin - şi pot fi vizualizate în perspective 2D sau 3D din "cuibul corbului" pentru orientare facilă. Ambele dispozitive acceptă carduri de date programate în prealabil pentru a încărca hărţi cu acoperire suplimentară a lacurilor de interior sau detalii BlueChart® pentru alte regiuni.