Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go » APPS - Aplicaţii Garmin » Mobile Phones » GPS sensors for laptops and PDAs » Produse iesite din uz - go
On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



GPS sensors for laptops and PDAs toate produsele


Garmin Mobile 10





Pret fara ROAD20xx: 673.54 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 1247.12 RON

Transportul nu este inclus in pret

Pe stoc.

   

Pachetul include:
GPS 10x
- DVD cu: Hărţi stradale City Navigator® Europe NT şi software navigare Garmin Mobile XT şi nRoute
- Acumulator litiu-ion
- Clemă pentru curea
- Cablu adaptor 12-volţi
- Ghid pornire rapidă

Nota:
>Pretul cu Ro.a.d. 200x, CD Full – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului.
Observatie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost importate oficial prin SC Sheba Distribution SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licente piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" si care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL. Daca sunteti in dubiu referitor la provenienta unui aparat, este suficient sa ne trimiteti seria acestuia sa o verificam si veti primi un raspuns in scris in maxim 2 zile lucratoare. La asemenea aparate garantia este suportata de vanzatorul acestora, NU de importatorul oficial.

Accesorii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Navigator fără fir pentru dispozitivul dumneavoastră mobil

Adăugaţi capacitatea de navigare fără fir la laptop-ul dumneavoastră activat pentru Bluetooth, la dispozitivul dumneavoastră smartphone, Pocket PC sau PDA prin intermediul Garmin Mobile™ 10 — un pachet GPS şi Bluetooth® fără fir ce include un receptor portabil şi software pentru navigare şi hărţi.

Vizitaţi ghidul nostru Garmin pentru clientul mobil pentru preţuri, compatibilitate şi pentru a achiziţiona un pachet personalizat Garmin Mobile 10 perfect pentru dispozitivul dumneavoastră mobil.

Navigaţi cu uşurinţă
Garmin Mobile 10 întruneşte toate aplicaţiile software de care aveţi nevoie pentru a naviga pe un DVD: Garmin Mobile XT şi aplicaţiile software de navigare nRoute împreună cu hărţile stradale detaliate City Navigator ® NT, inclusiv o bază de date considerabilă cu puncte de interes. Descărcaţi pur şi simplu hărţile incluse şi software-ul de navigare către un card de date pentru dispozitivul dumneavoastră mobil sau introduceţi DVD-ul în laptop şi oferiţi-vă posibilitatea de a naviga cu uşurinţă. Căutaţi cu uşurinţă adresele şi serviciile şi recepţionaţi indicaţii vocale rând pe rând până la intrare. Cu rute şi trasee salvate, recalculare automată a abaterii de la traseu şi altele nu veţi mai cere indicaţii niciodată.

Purtaţi-l cu dumneavoastră
Receptorul GPS 10x inclus îmbină un receptor GPS de sensibilitate ridicată cu tehnologia Bluetooth într-un design elegant. Atât portabil cât şi purtabil, puteţi monta dispozitivul GPS 10x în maşină sau îl puteţi agăţa de haine pentru a naviga din maşină sau pe jos. Acest receptor compact, uşor beneficiază de o durată lungă de viaţă a acumulatorului (până la 20 de ore de utilizare) şi este perfect pentru directorii profesioniştii în deplasări.



Caracteristici Produs

*Receptor: Receptor GPS nou de sensibilitate înaltă compatibil WAAS prin SiRF
*Dimensiuni dispozitiv:1,65"lăţime x 3,04"înălţime x 0,7"diagonală (4,2 x 7,7 x 1,8 cm)
*Greutate: 2.1 oz. (60 g)
*Tip acumulator: Acumulator litiu ion reîncărcabil şi detaşabil
Durata de viaţă a acumulatorului: 22 ore (utilizare normală)
*Sursă alimentare: Cablu adaptor 12-volţi
*Interfeţe: Se poate conecta la un laptop, Pocket PC, Palm sau dispozitiv smartphone compatibil cu tehnologie fără fir Bluetooth (profil port serial)
*Indicaţii vocale: da
vizualizare hartă 3D sau 2D da (cu excepţia laptopurilor)
*Sortare automată destinaţii multiple (oferă majoritatea traseelor directe): da
*Retrasare automată (recalculare rapidă a abaterii de la traseu şi a ocoalelor): da
*Paletă de opţiuni pentru trasee (timp mai rapid, distanţe mai scurte şi teren accidentat): da
*Evitări trasee (evitare autostrăzi, puncte de plată etc.): da
*Servicii compatibile Garmin Online™: da (doar dispozitive smartphone)
*PeerPoints™ (trimiteţi şi recepţionaţi poziţionarea GPS): da (doar dispozitive smartphone)

*Cerinţe minime PC: Procesor din categoria Pentium sau compatibil cu aceasta, sistem de operare Windows® 2000 sau mai nou; 32 MB RAM; cel puţin 2 GB de spaţiu disponibil pe unitatea disc, unitate DVD; placă video şi monitor cu capacitate de culoare de 16-biţi; maus sau alt dispozitiv de indicare, este recomandat accesul la Internet

*Cerinţe minime Windows Mobile: Sistem de operare Windows Mobile ® 2003 sau mai nou (activat cu tehnologie Bluetooth® fără fir), 16 MB memorie pentru program (doar Pocket PC), minim 128 MB stocare pe card, stocare de 2GB pentru randament deplin card

*Cerinţe minime Palm: Palm OS 5.4 sau mai nou (activat pentru tehnologia fără fir Bluetooth), 8 MB memorie pentru program, minim 128 MB stocare pe card, stocare de 2 GB pentru randament deplin consultaţi www.garmin.com/mobilephones/ pentru date despre compatibilitatea anumitor dispozitive