Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports On The Water » Chartplotters » Sounders » Chartplotter/Sonar Combos » Fishfinders » Handhelds GPS » Marine Autopilot System » Communications » Radar » Marine Networking » Produse iesite din uz - marine
In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - marine toate produsele


Fishfinder 400C





Pret fara ROAD20xx: 1399.44 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-Fishfinder 400C
-Brăţară montaj cu pivotare
-Cablu alimentare/date
-Transductor cu fascicol dual sau frecvenţă duală
-Capac de protecţie
-Manualul utilizatorului

Accesorii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Fishfinder 400C combină performanţele ridicate cu o interfaţă simplă ce facilitează localizarea peştilor atât în apă dulce cât şi în apă sărată.

Se adaptează la apa dulce şi apa sărată

Fishfinder 400C înseamnă posibilitatea de a alege între transductoarele cu fascicol dual sau cu frecvenţă duală - astfel că este deja adaptat atât pentru pescuitul în apă dulce cât şi pentru pescuitul în apă sărată. Versiunea cu fascicul dual de 400 waţi (RMS) oferă o perspectivă largă pentru localizarea peştilor şi atinge adâncimi de 300 de metri. Setarea frecvenţei duale de 500 waţi (RMS) poate atinge adâncimi de până la 500 de metri.

Conectaţi-vă la CANet™

Ambele versiuni sunt dotate cu un afişaj color QVGA clar, foarte luminos de 10,1 inci - plus UltraScroll™ pentru actualizări ale ecranului la viteze în timp real. Conectivitatea CANet încorporată permite împărtăşirea datelor de sonar şi cu afişajele generatoarelor de hartă Garmin, de asemenea.