Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports On The Water » Chartplotters » Sounders » Chartplotter/Sonar Combos » Fishfinders » Handhelds GPS » Marine Autopilot System » Communications » Radar » Marine Networking » Produse iesite din uz - marine
In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - marine toate produsele


GMR 406 Open Array





Pret fara ROAD20xx: 6609.26 RON

Transportul nu este inclus in pret

Disponibil la comanda in circa 2-3 saptamani.

   

Pachetul include:
-GMR 406
-Curea pentru portabilitate
-Kit material de câmp
-Card date reţea maritimă
-Cablu GMR 404/406
-Cablu instalare câmp şi kit
-Kit material imprimat

>Piedestalul 010-00484-02 trebuie achiziţionat separat

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Surprindeţi o „imagine de ansamblu” a împrejurimilor

Antena radar cu aliniere liberă GMR 406 pentru „imagine de ansamblu” vă permite să scanaţi mai mult din ceea ce se află în larg atunci când sunteţi pe apă. Fie nave, ţărmuri, păsări sau vreme, le veţi avea pe toate la dispoziţie prin intermediul GMR 406 şi al omologului său GMR 404.

Accesaţi totul în detalii mai clare

GMR 406 este un scanner de 1,8 metri cu o lăţime de frecvenţă de 1,1°. Cu această lăţime de bandă şi 4 kilowaţi de putere, acest radar ofer o claritate, o precizie excepţională şi o identificare a obiectivului şi mai detaliată.

Integraţi cu orice Chartplotter Garmin compatibil cu reţeaua

Orice generator de hartă Garmin compatibil cu reţeaua poate fi folosit şi ca ecran radar. Iar pentru a fi de ajutor la stabilirea locaţiei, puteţi suprapune imaginea radar GMR 406 pe afişajul mobil al chartplotter-ul Dvs. Garmin . Afişajul pe ecran poate fi împărţit de asemenea, permiţând vizualizarea simultană a datelor cartografice în paralel cu imaginea radar standard.

Conectaţi-vă uşor la reţeaua maritimă Garmin

GMR 406 comunică cu reţeaua maritimă Garmin prin intermediul unei reţele impermeabile de 100 megabiţi plug-and-play - ceea ce vă conferă puterea să extindeţi sistemul ambarcaţiunii dumneavoastră după nevoi. Puteţi conecta o antenă GPS şi un senzor de reţea la distanţă (precum GMR 406) direct la un afişaj multifuncţional. Sau, prin adăugarea extensiei de port de reţea GMS™ 10, puteţi conecta mai multe afişaje şi senzori de reţea la aceeaşi reţea.