Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports On The Water » Chartplotters » Sounders » Chartplotter/Sonar Combos » Fishfinders » Handhelds GPS » Marine Autopilot System » Communications » Radar » Marine Networking » Produse iesite din uz - marine
In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - marine toate produsele


GMR 41





Pret fara ROAD20xx: 6847.26 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
GMR 41
Kit montare fizică
Cablu de alimentare/reţea maritimă (15 metri)
Kit conector cablu
Suport cablu
Garnitură cablu
Manual de instalare
Manualul proprietarului

Accesorii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Priviţi obiective, nu radarul

GMR™ 41, împreună cu GMR 41 sunt prevăzute cu putere, intervalul, stabilirea obiectivelor cu înaltă definiţie şi conectivitatea plug-and-play într-un dom radio discret de 61 cm care economiseşte spaţiu. GMR 41, un radar digital color elegant în bandă X cu un interval de 36 mile nautice, este dotat cu o lăţime de frecvenţă îngustă de 3,6 grade pe orizontală şi 25 de grade pe verticală în vederea unei stabiliri mai clare a obiectivului în toate condiţiile meteorologice.

Performanţe digitale

Spre deosebire de conceptele concurente, care necesită un procesor/un afişaj dedicat, toată procesarea radar Garmin are loc în domul radar - prin intermediul unui procesor de semnal digital. Datele sunt puse la dispoziţie pe generatoarele de hartă din seria GPSMAP 3000 de reţele maritime/afişajele multifuncţionale de la Garmin (MFD). Rezultatul: eficienţă şi redundanţă sporită, deoarece orice generator de hartă din reţea poate afişa şi controla radarul. Procesarea digitală permite de asemenea o recunoaştere, o îmbunătăţire şi o filtrare a ecourilor radar mai precisă - facilitând citirea şi interpretarea afişajului.

Uşor de utilizat

GMR 41 este dotat cu comenzi automate sau manuale pentru setarea sensibilităţii şi a setărilor, inclusiv sporire, aglomeraţie şi zgomot ploaie - care permite navigatorilor să petreacă mai puţin timp la pornirea dispozitivului şi mai mult timp pe apă. Dispozitivul se remarcă de asemenea printr-un sistem dual de respingere a interferenţelor, care atenuează efectul transmisiunilor radar din apropiere.

Funcţii avansate

Pentru a fi de ajutor la stabilirea locaţiei, imaginile radar GMR 41 pot fi suprapuse pe afişajul mobil al generatorului dumneavoastră de hartă. În plus, vă puteţi configura afişajul prin despărţirea ecranului astfel încât să indice suprapunerea şi informaţiile radar standard în acelaşi timp.

Pentru a fi de ajutor la evitarea coliziunilor, GMR 41 oferă de asemenea funcţii Mini Automatic Radar Plotting Aid (MARPA), care permite navigatorilor să urmărească orientarea, cursul, viteza şi cea mai apropiată abodare (atât ca timp cât şi ca distanţă) de până la 10 obiective. Funcţionalitatea MARPA necesită un dispozitiv MFD din seria GPSMAP 3000 şi un senzor de orientare opţional.

Conectivitate plug-and-play

GMR 41 comunică cu reţeaua maritimă Garmin prin intermediul unei reţele impermeabile de 100 megabiţi plug-and-play - ceea ce vă conferă puterea să extindeţi sistemul ambarcaţiunii dumneavoastră după nevoi.

Reţeaua maritimă Garmin poate oferi date referitoare la situaţie precum GPS, radar, sonar şi informaţii meteorologice în format grafic aproape în timp real şi canale audio direct pe dispozitivele MFD din seria GPSMAP3000 prin intermediul unui abonament la serviciile meteorologice şi radio XM WX Satellite.