Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports On The Water » Chartplotters » Sounders » Chartplotter/Sonar Combos » Fishfinders » Handhelds GPS » Marine Autopilot System » Communications » Radar » Marine Networking » Produse iesite din uz - marine
In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperProduse iesite din uz - marine toate produsele


GPSMAP® 440/440s

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-GPSMAP 440/440s*
-Montaj înclinare/balama
-Capac protector frontal
-Cablu de alimentare/date
-Manualul proprietarului

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Pescarii şi cei care navighează în larg se vor orienta către acest chartplotter Garmin elegant, care economiseşte spaţiu. GPSMAP 440 este dotat cu hărţi detaliate pentru coasta S.U.A. încărcate în prealabil, precum şi cu un afişaj QVGA foarte luminos de 4 inci; o hartă de bază îmbunătăţită prin date de satelit şi o utilizare simplificată.

Cartografiaţi largul mării

440 este prevăzut cu hărţi detaliate pentru zonele de coastă ale S.U.A., inclusiv Alaska şi Hawaii, încărcate în prealabil. Pentru zonele din afara S.U.A., 440 are o hartă de bază mondială cu imagini din satelit în locul hărţilor tradiţionale, iar fanta sa pentru carduri SD facilitează adăugarea de hărţi suplimentare fără a vă conecta la un computer. Cu mai puţine taste şi o interfaţă simplă, pe bază de intuiţie, 440 facilitează navigarea prin apă.

Adăugaţi date meteorologice şi informaţii de sonar

Atunci când este cazul, versiunea cu sonar, dispozitivele GPSMAP 440, este livrată cu un transformator puternic pentru frecvenţe duale care ilustrează contururi de adâncime, obiective şi structura de pescuit. Este de asemenea compatibil CANet™, astfel încât puteţi împărtăşi datele de sonar cu un alt chartplotter Garmin de la bord. Versiunile cu funcţii pentru meteorologie, GPSMAP440x şi 440sx afişează date meteorologice din satelit XM, inclusiv radar NEXRAD, prin intermediul antenei GXM 31.

Suplimentaţi prin intermediul vizualizării BlueChart® g2

Prin intermediul cardului SD BlueChart g2 Vision, puteţi adăuga o dimensiune cu totul nouă funcţiilor excepţionale ale chartplotter-ul Dvs. Garmin .

Perspectiva 3D din unghiul navigatorului sau al peştelui vă oferă o perspectivă tridimensională cu informaţii cartografice, atât deasupra nivelului apei cât şi sub acesta.
Imaginile din satelit la rezoluţii înalte şi fotografiile din aer vă ajută să vă orientaţi în zone care nu vă sunt familiare.

Tehnologia de ghidare automată caută toate hărţile relevante în vederea unui traseu pe care să-l puteţi urma cu adevărat - unul care evită obstacole, ape superficiale, balize şi alte obstacole.


Caracteristici Produs

*Compatibil radar Garmin: nu
*Compatibil sonar Garmin: da
*compatibil CANet®: da
*Compatibil Garmin Marine Network™: nu
*Acceptă AIS (monitorizează poziţia obiectivului navă): da
*Acceptă DSC (afişează datele de poziţionare de la dispozitivul radio VHF cu funcţie DSC): da
*Alarme sonore: da
*Tabele flux: da
*Calendar pescuit/vânătoare: nu
*Informaţii soare şi lună: da
*Vizualizare hartă 3D: da (cu card opţional *BlueChart g2 Vision)
Ghidare automată: da (cu card opţional *BlueChart g2 Vision)
Trasare automate rute (stabilire a traseului rând pe rând pe şosele): nu
*Compatibil cu informaţii meteo şi radio XM WX pentru S.U.A.: nu
*Indicaţii vocale (de ex. „Faceţi dreapta peste 150 m.”): nu
*Telecomandă: nu
*Mufă căşti/ieşire audio: nu
*Intrare/ieşire audio/video: nu
*Portabil: nu
*Compatibil cu motocicleta/automobilul: nu