Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports On The Water » Chartplotters » Sounders » Chartplotter/Sonar Combos » Fishfinders » Handhelds GPS » Marine Autopilot System » Communications » Radar » Marine Networking » Produse iesite din uz - marine
In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperProduse iesite din uz - marine toate produsele


GPSMAP® 450/450s

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-GPSMAP 450/430s*
-Capac protectie
-Montaj cu înclinare/pivotare
-Cabluri
-Manualul utilizatorului

Accesorii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Acest Chartplotter Garmin elegant oferă capacităţi de amploare într-un format de mici dimensiuni. GPSMAP 450 este dotat cu un afişaj QVGA foarte luminos de 10,2 cm şi cu o hartă de bază mondială îmbunătăţită cu date obţinute prin satelit. Adăugaţi şi mai multe capacităţi de cartografiere prin intermediul cardului BlueChart® g2 Vision.

GPSMAP 450 include de asemenea hărţi detaliate pentru largul regiunii Marii Britanii sau Australiei.

Observaţi imagini în detalii mai bogate ca niciodată

Harta de bază mondială a 450 poate fi îmbunătăţită prin intermediul cardurilor de date opţionale BlueChart® g2 Vision, ce oferă fotografii aeriene de referinţă cu rezoluţie ridicată pentru a vă asista atunci când navigaţi prin porturi şi canale dificile - sau atunci când localizaţi puncte precum zone cu docuri, opriri pentru alimentare sau restaurante.
Cardul de date g2 Vision permite de asemenea GPSMAP 450 ilustrarea unei perspective grafice veridice din "punctul de vedere al marinarului" în 3D de pe punte sau o perspectivă subacvatică din "punctul de vedere al peştelui".

Utilizaţi interfaţa cu utilizatorul foarte simplă pentru funcţionare facilă

Cu mai puţine butoane de apăsat şi mai puţini paşi de controlare de urmat, formatul simplificat al meniului 450 vă facilitează accesarea şi selectarea datelor pe care doriţi să le afişaţi pe ecran.

Simplificaţi navigarea prin intermediul Auto Guidance (Ghidare automată)

Tehnologia opţională de ghidare automată g2 Vision vă va ajuta să vă simplificaţi navigarea. Este ca şi cum aţi avea la dispoziţie la bord un ghid perfect pentru pericolele locale şi trasee de navigare. Ghidarea automată caută toate funcţiile cartografice pentru a vă sugera cel mai bun traseu de navigare cartografiat.

Bucuraţi-vă de funcţionalitatea suplimentară a sonarului

Versiunea 450 este livrată cu frecvenţă duală puternică sau cu un sonar cu fascicul dual pentru a ilustra cu claritate contururile de adâncime, obiectivele de peşti, structura etc. Este de asemenea compatibil CANet™, permiţând împărtăşirea datelor de sonar cu afişajul altor chartplottere Garmin de la bordul ambarcaţiunii dumneavoastră.