Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports On The Water » Chartplotters » Sounders » Chartplotter/Sonar Combos » Fishfinders » Handhelds GPS » Marine Autopilot System » Communications » Radar » Marine Networking » Produse iesite din uz - marine
In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - marine toate produsele


GPSMAP® 521/521s





Pret fara ROAD20xx: 2255.05 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 2375.24 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 2936.92 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-GPSMAP 521s
-Montaj cu înclinare/pivotare
-Capac frontal de protecţie
-Cablu alimentare/date
-Manualul proprietarului
-Transductor cu frecvenţă duală

ROAD20xx.xx - versiunea cu update contracost sau gratuit, NU se poate folosi în MapSource/Basecamp!

Nota:
>Pretul cu Ro.a.d. 2009.10 preincarcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, prin achizitia unui abonament NextROAD (upgrade la harta curenta) sau AllROAD (upgrade gratuit pe viata)
>Pretul cu Ro.a.d. 2009.10 cu CD Full/upgrade gratuit – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului pentru harta pe aparat.
Observatie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost importate oficial prin SC Sheba Distribution SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licente piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" si care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL. Daca sunteti in dubiu referitor la provenienta unui aparat, este suficient sa ne trimiteti seria acestuia sa o verificam si veti primi un raspuns in scris in maxim 2 zile lucratoare. La asemenea aparate garantia este suportata de vanzatorul acestora, NU de importatorul oficial.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Chartplotter-ul Dvs. Garmin face parte din seria dispozitivelor înguste se montează uşor pe plafonul ambarcaţiunii dumneavoastră şi se remarcă printr-un afişaj QVGA foarte luminos de 12,7 cm. GPSMAP 521 este de asemenea dotat cu o hartă de bază mondială îmbunătăţită prin funcţiile de satelit şi butoane şi meniuri simple, directe. Pentru şi mai multe funcţii îmbunătăţite, puteţi adăuga cardul opţional SD BlueChart® g2 Vision.

Navigaţi cu uşurinţă

Cu doar câteva butoane şi o interfaţă simplă, intuitivă, GPSMAP 521 facilitează navigarea până la nivelul la care nu este necesar niciun efort. Şi în locul unei hărţi de bază tradiţionale, 521 are o hartă de bază cu imagini din satelit. Este de asemenea dotat cu o fantă pentru carduri SD astfel încât să puteţi adăuga hărţi detaliate fără a vă conecta la un computer.

Adăugaţi sonar

Acolo unde este cazul, versiunea cu sonar, GPSMAP 5210s este livrat cu un transductor puternic cu frecvenţă duală ce ilustrează clar contururile de relief, peştii vizaţi şi ansamblurile pe care le pescuiţi în ape dulci sau în larg. 5210 şi 521s sunt de asemenea compatibile CANet™, astfel încât puteţi să împărtăşi date de sonar cu un alt chartplotter Garmin de la bordul ambarcaţiunii dumneavoastră.

Adăugaţi funcţii suplimentare prin intermediul BlueChart g2 Vision
Prin intermediul cardurilor SD BlueChart g2 Vision, puteţi adăuga o nouă dimensiune funcţiilor excepţionale ale chartplotter-ul Dvs. Garmin .

Perspectiva 3D a marinarului sau perspectiva peştelui vă pune la dispoziţie o abordare 3D a informaţiilor de hartă, atât deasupra cât şi sub linia de plutire.
Imagini cu rezoluţie ridicată din satelit şi fotografii din aer vă ajută să vă orientaţi în zone nefamiliare.
Tehnologia de ghidare automată caută prin toate hărţile relevante pentru a crea un traseu pe care să-l puteţi urma într-adevăr - unul ce evită obstacole, apele puţin adânci, balizele şi alte elemente ce ar putea obstrucţiona navigarea.



Caracteristici Produs

*Compatibil radar Garmin : nu
*Compatibil sonar Garmin : da
*Compatibil CANet™ : nu
*Compatibil Garmin Marine Network™ : nu
*Suport AIS (tracks target ships position): da
*Suport DSC (displays position data from DSC capable VHF radio): da
*Alarma: da
*Tabele flux: da
*Calendar vanatoare/pescuit: nu
*Informaţii soare şi lună: da
*Vizualizare harta 3D : da (cu cardul optional BlueChart g2 Vision )
*Auto Guidance: da (cu cardul optional BlueChart g2 Vision)
*Trasare automată rute (stabilire a traseului rând pe rând pe şosele): nu
*Compatibil informatii XM WX si Radio Radio pentru U.S. : da
*Apelare vocala: nu
*Telecomanda: nu
*Mufă căşti/ieşire audio: nu
*Audio/video input/output: nu
*Portabil: nu
*Compatibil cu motocicleta sau autoturismul: nu