Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports On The Water » Chartplotters » Sounders » Chartplotter/Sonar Combos » Fishfinders » Handhelds GPS » Marine Autopilot System » Communications » Radar » Marine Networking » Produse iesite din uz - marine
In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperProduse iesite din uz - marine toate produsele


GSD 21

Pret fara ROAD20xx: 1141.21 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-GSD 21
-Cablu CANet
-Cablu alimentare/date
-Instrucţiuni de instalare

Accesorii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Sonarul analog GSD 21 adaugă date suplimentare de sonar la chartplotter-ul Dvs. Garmin .

Conectaţi-vă la CANet®

Acest sonar tip cutie-neagră se conectează direct la chartplotter-ul Dvs. Garmin prin intermediul unui cablu serial. Pentru a profita de avantajul UltraScroll™, care oferă viteze foarte rapide de reîmprospătare, conectaţi GSD 21 la chartplotter-ul Dvs. CANet, reţeaua de 1 megaoctet disponibilă în exclusivitate de la Garmin.

Obţineţi date excelente referitoare la apele puţin adânci sau la apele adânci

Performanţe

Sonarul cu efect foarte dinamic oferă performanţe excepţionale în ape adânci de doar 30cm până la adâncimi de 500 metri. GSD 21 se poate conecta la transductorul cu frecvenţă duală (50/200 kHz) pentru performanţe în ape adânci şi 500 de waţi de putere la transmisie sau la un transductor (îngust/lat) destinat funcţionării în ape dulci puţin adânci, precum şi în ape adânci şi o putere la transmisie de 400 waţi.

GSD 21: Adaugă o perspectivă pe fundul ambarcaţiunii dumneavoastră

Reţineţi: Acest produs nu include un transductor. Garmin oferă o gamă completă de selecţie de transductoare pe care le puteţi achiziţiona separat ca accesorii.