Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports On The Water » Chartplotters » Sounders » Chartplotter/Sonar Combos » Fishfinders » Handhelds GPS » Marine Autopilot System » Communications » Radar » Marine Networking » Produse iesite din uz - marine
In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - marine toate produsele


GPSMAP® 421s





Pret fara ROAD20xx: 1660.05 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 1780.24 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 2341.92 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-GPSMAP 421s
-Montaj cu înclinare/pivotare
-Capac frontal protecţie
-Cablu alimentare/date
-Manualul proprietarului
-Transductor cu frecvenţă duală

ROAD20xx.xx - versiunea cu update contracost sau gratuit, NU se poate folosi în MapSource/Basecamp!

Nota:
>Pretul cu Ro.a.d. 20xx.xx preincarcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, prin achizitia unui abonament NextROAD (upgrade la harta curenta) sau AllROAD (upgrade gratuit pe viata)
>Pretul cu Ro.a.d. 20xx.xx cu upgrade gratuit – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului pentru harta pe aparat.
Observatie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost importate oficial prin SC Sheba Distribution SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licente piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" si care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL. Daca sunteti in dubiu referitor la provenienta unui aparat, este suficient sa ne trimiteti seria acestuia sa o verificam si veti primi un raspuns in scris in maxim 2 zile lucratoare. La asemenea aparate garantia este suportata de vanzatorul acestora, NU de importatorul oficial.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

GPSMAP 421s este neted, are ecranul mare si foarte luminos de 4” QVGA incorporat, are o sensibilitate mai mare de receptie a satelitilor si, cu ajutorul hartii de baza simplifica modul de utilizare al aparatului pentru posesor. Unitatea GPSMAP 421s dispune si de slot pentru card SD prin care puteti suplimenta hartile preincarcate in aparat cu cardul optional BlueChart® g2 Vision.

Sensibilitate ridicata la receptia satelitilor - Adaugarea de harti

Harta de baza pentru GPSMAP 421s contine imagini receptionate prin satelitii din lumea intreaga si slot-ul pentru cardul SD face mai usoara suplimentarea hartilor fara conectare la calculator. Doar cu cateva taste si o interfata simpla si intuitiva, GPSMAP 421s va ajuta sa navigati cu usurinta pe apa.

Folositi versiunea cu Sonar

Acolo unde este cazul, versiunea cu sonar a lui GPSMAP 421s are transducer cu frecventa duala care reda cu claritate curbele batimetrice, pestii vizati si iti reda imaginea chiar daca pescuiesti in ape limpezi sau departe de coasta. Atat GPSMAP 421, cat si GPSMAP 421s sunt compatibile CANet™ , oferindu-va posibilitatea sa transmiteti informatiile primite de la sonar catre un alt chartplotter aflat pe aceeasi ambarcatiune.

Optional: Cardul BlueChart g2 Vision

Cu cardul SD BlueChart g2 Vision puteti da o noua dimensiune trasaturilor exceptionale ale chartplotter-ului dumneavoastra.

Vederea 3D din punctul de vedere al Marinarului sau al Pestelui, ofera o perspectiva tridimensionala a informatiilor de pe harta, atat desupra apei cat si la adancime.
Imaginile satelitare de inalta rezolutie si din avion va ajuta sa va orientati in regiunile cu care nu sunteti familiar.
Tehnologia de Ghidare Automata cauta in toate hartile relevante si creaza o ruta maritima pe care o poti urma - evitand obstacolele submerse, apa cu adancime mica, geamandurile si alte obstructii.



Caracteristici Produs

*Compatibil radar Garmin : nu
*Compatibil sonar Garmin : da
*Compatibil CANet™ : nu
*Compatibil Garmin Marine Network™ : nu
*Suport AIS (tracks target ships position): da
*Suport DSC (displays position data from DSC capable VHF radio): da
*Alarma: da
*Tabele flux: da
*Calendar vanatoare/pescuit: nu
*Informaţii soare şi lună: da
*Vizualizare harta 3D : da (cu cardul optional BlueChart g2 Vision )
*Auto Guidance: da (cu cardul optional BlueChart g2 Vision)
*Trasare automată rute (stabilire a traseului rând pe rând pe şosele): nu
*Compatibil informatii XM WX si Radio Radio pentru U.S. : da
*Apelare vocala: nu
*Telecomanda: nu
*Mufă căşti/ieşire audio: nu
*Audio/video input/output: nu
*Portabil: nu
*Compatibil cu motocicleta sau autoturismul: nu