Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports On The Water » Chartplotters » Sounders » Chartplotter/Sonar Combos » Fishfinders » Handhelds GPS » Marine Autopilot System » Communications » Radar » Marine Networking » Produse iesite din uz - marine
In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperProduse iesite din uz - marine toate produsele


GPSMAP® 526s

Pret fara ROAD20xx: 3058.3 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 3178.49 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 3740.17 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-GPSMAP 526s
-Montaj cu înclinare/pivotare
-Capac frontal protecţie
-Cablu alimentare/date
-Manualul proprietarului
-Transductor cu frecvenţă duală

ROAD20xx.xx - versiunea cu update contracost sau gratuit, NU se poate folosi în MapSource/Basecamp!

Nota:
>Pretul cu Ro.a.d. 2012.10 preincarcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, prin achizitia unui abonament NextROAD (upgrade la harta curenta) sau AllROAD (upgrade gratuit pe viata)
>Pretul cu Ro.a.d. 2012.10 cu upgrade gratuit – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului pentru harta pe aparat.
Observatie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost importate oficial prin SC Sheba Distribution SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licente piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" si care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL. Daca sunteti in dubiu referitor la provenienta unui aparat, este suficient sa ne trimiteti seria acestuia sa o verificam si veti primi un raspuns in scris in maxim 2 zile lucratoare. La asemenea aparate garantia este suportata de vanzatorul acestora, NU de importatorul oficial.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Aceste Chartplotter Garmin îngust se remarcă prin cele mai luminoase, mai clare, mai colorate elemente grafice pe care le-aţi văzut până acum pe un ecran de 12,7 cm. GPSMAP 526 este de asemenea dotat cu un afişaj VGA de 12,7 cm, o hartă de bază mondială îmbunătăţită prin funcţiile de satelit; şi butoane şi meniuri simple, directe. Pentru şi mai multe funcţii îmbunătăţite, puteţi adăuga cardul opţional SD BlueChart® g2 Vision.

Navigaţi cu uşurinţă

Harta de bază mondială a 526 include imagini realiste din satelit ce apar cu claritate pe ecranul său clar, foarte luminos. Fanta pentru carduri SD facilitează adăugarea detaliilor suplimentare de hartă fără a vă conecta la un computer. Iar cu o interfaţă simplă, intuitivă şi un procesor rapid, 526 facilitează navigarea.

Adăugaţi sonar

Acolo unde este cazul, versiunea cu sonar, GPSMAP 526s este livrată cu un transductor puternic cu frecvenţă duală ce ilustrează clar contururile de relief, peştii vizaţi şi ansamblurile pe care le pescuiţi în ape dulci sau în larg. Este de asemenea compatibil CANet™, astfel încât puteţi să împărtăşi date de sonar cu un alt chartplotter Garmin de la bordul ambarcaţiunii dumneavoastră.

Adăugaţi funcţii suplimentare prin intermediul BlueChart g2 Vision

Prin intermediul cardurilor SD BlueChart g2 Vision, puteţi adăuga o nouă dimensiune funcţiilor excepţionale ale Chartplotter-ului dumneavoastră .

Perspectiva 3D a marinarului sau perspectiva peştelui vă pune la dispoziţie o abordare 3D a informaţiilor de hartă, atât deasupra cât şi sub linia de plutire.
Imagini cu rezoluţie ridicată din satelit şi fotografii din aer vă ajută să vă orientaţi în zone nefamiliare.
Tehnologia de ghidare automată caută prin toate hărţile relevante pentru a crea un traseu pe care să-l puteţi urma într-adevăr - unul ce evită obstacole, apele puţin adânci, balizele şi alte elemente ce ar putea obstrucţiona navigarea.
Caracteristici Produs

*Garmin radar compatible: no
*Garmin sonar compatible: yes
*CANet™ compatible: no
*Garmin Marine Network™ compatible: no
*Supports AIS (tracks target ships position): yes
*Supports DSC (displays position data from DSC capable VHF radio): yes
*Audible alarms: yes
*Tide tables: yes
*Hunt/fish calendar: no
*Sun and moon information: yes
*3D map view: yes (with optional BlueChart g2 Vision card)
*Auto Guidance: yes (with optional BlueChart g2 Vision card)
*Automatic routing (turn by turn routing on roads): no
*XM WX Weather & Radio for U.S. compatible: yes
*Voice prompts: no
*Remote control: no
*Headphone jack/audio line-out: no
*Audio/video input/output: no
*Portable: no
*Automotive/motorcycle-friendly: no