Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports » Health & Fitness » Running » Cycling » Swimming » Golfing » Camere de Acţiune » Produse iesite din uz - fitness
On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperProduse iesite din uz - fitness toate produsele


Edge® 205

Pret fara ROAD20xx: 877.03 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-Edge™ 205
-Suport de montare pe ghidon
-Training Center™ CDROM
-Incarcator AC
-Cablu USB
-Manuale

Disponibil din februarie 2006!

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Efectuaţi deplasarea la nivelul următor cu ajutorul Edge 205-dispozitivul activat GPS de la garmin cu funcţii de antrenor personal şi computer de ciclism. Perfect pentru deplasări lungi şi trasee, dispozitivul uşor Edge este perfect pentru fitness. Cu dispozitivul uşor de utilizat Edge 205 montat pe bicicletă, veţi fi întotdeauna informat cu privire de direcţie şi distanţa parcursă. Pentru cicliştii cu experienţă, Edge 305 este disponibil fie cu o funcţie de monitorizare a ritmului cardiac, fie cu un senzor pentru viteza/cadenţa pedalării pentru a vă ajuta să atingeţi recordul personal.

Edge 205 măsoară viteza, distanţa, durata, caloriile consumate, altitudinea şi multe altele.

Funcţiile 205 includ:

Uşor de instalat-nu necesită calibrare. Montaţi-l pur şi simplu pe suportul pentru bicicletă, inclus, şi plecaţi.

Receptor GPS cu sensibilitate ridicată-vă cunoaşte poziţia chiar şi sub acoperirea copacilor şi canioane, ceea ce îl face extrem de încredere pentru navigare.

Computer personalizabil pentru ciclism-afişează până la opt câmpuri de date diferite pentru informare continuă.

Virtual Partner™—vă permite să vă "întreceţi" cu un concurent virtual, făcând antrenamentul distractiv.

Trasee-vă permit să "concuraţi" cu rezultatele obţinute pe un traseu pentru a vă egala viteza la fiecare punct de pe parcurs.

Auto Pause™—opreşte temporar cronometrul de antrenament atunci când încetiniţi sub o viteză specificată şi este restabilit atunci când acceleraţi din nou astfel încât să vă puteţi concentra pe deplasare.

Auto Lap ™—declanşează automat o tură de fiecare dată când treceţi de o locaţie specificată sau călătoriţi o distanţă prestabilită.

Software centru de antrenament-vă pune la dispoziţie capacitatea de a crea antrenamente, gestiona şi descărca trasee şi a crea o analiză detaliată după cursă ce vă va analiza grafic performanţele.

Cu designul său impermeabil, elegant, dispozitivul Edge este însoţitorul perfect pentru orice bicicletă şi se montează fie pe furcă, fie pe ghidon. Carcasa sa robustă încadrează un afişaj lizibil, de mari dimensiuni, cu fundal iluminat ce va afişa până la opt câmpuri de date împreună cu altitudinea şi o vizualizare a hărţii.

Software-ul, inclus, Garmin Training Center™ vă oferă posibilitatea de a suprapune datele despre cursa dumneavoastră pe o hartă cu traseul. Oferă instrumente interactive ce măsoară viteza dumneavoastră, distanţa, ascensiunea şi coborârea prin raportarea la relieful variabil, altitudine şi altele. Creaţi şi programaţi antrenamente personalizate sau utilizaţi tipare de antrenament şi descărcaţi pe Edge.

Ciclişti: procuraţi dispozitivul Edge de la Garmin.Caracteristici Produs

*GPS: Receptor SiRFstarIII™ cu sensibilitate ridicată
*Antenă: Antenă GPS pliabilă încorporată
*Greutate: 88 g, 3.1 oz.
*Afişaj: 3 cm. lăţime x 3,7 cm. înălţime, 128 x 160 pixeli, afişaj LCD cu 4 nuanţe de gri cu fundal iluminat
*Dimensiuni dispozitiv: 1.75"lăţime x 3.7"înălţime x .9"diagonală (44 x 94 x 23 mm)
*Impermeabil: Standarde IEC 60529 IPX7 (poate fi scufundat într-un metru de apă pentru până la 30 de minute)
*Acumulator: Până la 12 ore (utilizare normală) cu acumulatori reîncărcabili cu litiu ion
*Registru traseu: 13000 puncte de traseu