Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road » Automotive » Motorcycles » Trucking/ Camioane » Traffic Receivers » Produse iesite din uz - road
On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperProduse iesite din uz - road toate produsele


Nuvi 710

Pret fara ROAD20xx: 1151.92 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 1250.69 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 1400.63 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 1750.49 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-nüvi 710
-City Navigator® NT preincarcat pentru o regiune europeană
-Preincarcat cu Atlasul Digital al Romaniei RO.A.D 200X detalii la www.romaniadigitala.ro
-Recepţie trafic FM prin intermediul cablului de alimentare pentru autovehicul
-Servicii de trafic în timp real*
-Suport auto cu ventuza
-Cablu USB
-Disc pentru bord
-Manual start rapid

* Servicii de trafic în timp real includ
Europa: Servicii de informaţii referitoare la trafic disponibile în majoritatea ţărilor din Europa de vest. Consultaţi
www.garmin.com pentru o listă de ţări. În anumite ţări ar putea fi necesar un abonament contra cost.
UK: Serviciile de trafic includ un abonament plătit în prealabil pentru Marea Britanie pe toată durata de viaţă a produsului. Servicii de informaţii referitoare la trafic disponibile în majoritatea ţărilor din Europa de vest. Consultaţi
www.garmin.com pentru o listă de ţări. În anumite ţări ar putea fi necesar un abonament contra cost.
Franţa: Serviciile de trafic includ un abonament plătit în prealabil pentru Marea Britanie pe toată durata de viaţă a produsului. Servicii de informaţii referitoare la trafic disponibile în majoritatea ţărilor din Europa de vest. Consultaţi
www.garmin.com pentru o listă de ţări. În anumite ţări ar putea fi necesar un abonament contra cost.

Conţinutul pachetului ar putea fi diferit în funcţie de versiune. Consultaţi dealerul dumneavoastră local pentru informaţii suplimentare

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Sosiţi fără nervi la destinaţie cu ajutorul nüvi 710, un navigator GPS şi un însoţitor personal de călătorie. Comercializat în exclusivitate în Europa, nüvi 710 este livrat cu date de cartografiere încărcate în prealabil pentru o anumită regiune sau o ţară de pe continent şi include funcţii de navigare avansate, un afişaj cu ecran lat, hărţi încărcate în prealabil, un transmiţător FM, apelare mâini-libere şi altele. Precum restul seriei cu ecran lat nüvi 700, funcţiile sale de navigare de top, precum stabilirea traseului şi un localizator util, vă oferă liniştea necesară în deplasări.

Aflaţi mai multe

Cu afişajul lat al nüvi 710, veţi avea întotdeauna o perspectivă cu limite mai largi. Vizualizaţi detaliile de hartă, indicaţii pentru şofer, fotografii şi multe altele în culori mai luminoase, mai strălucitoare. Afişajul său lizibil în lumina soarelui de 4,3 inci este uşor de citit - din orice unghi.

Navigaţi cu uşurinţă

nüvi 710 este livrat gata de funcţionare direct din cutie, cu hărţi stradale City Navigator® NT încărcate în prealabil şi milioane de puncte de interes (POI) precum hoteluri, restaurante, benzinării, bancomate şi altele. Atingeţi pur şi simplu ecranul color pentru a introduce o destinaţie, iar nüvi vă va îndruma către aceasta prin intermediul hărţilor 2D sau 3D şi indicaţii vocale rând pe rând. În plus, nüvi 710 acceptă puncte de interes (POI) personalizate precum zonele de şcoală şi camerele de luat vederi pentru siguranţă şi vă permite să configuraţi avertizări de proximitate pentru a vă avertiza cu privire la apropierea de POI. Unele versiuni includ chiar o bază de date referitoare la camerele de luat vederi pentru siguranţă.

Unde mă aflu?

Ţineţi evidenţa locaţiei dumneavoastră şi a a autovehiculului dumneavoastră cu ajutorul nüvi 710. Tastaţi pur şi simplu "Where Am I?" (Unde mă aflu?) pentru a localiza cele mai apropiate spitale, secţii de poliţie, benzinării, cele mai apropiate adrese şi intersecţii. Aflaţi de asemenea coordonatele precise la cară vă aflaţi în termeni de latitudine şi longitudine. nüvi 710 reţine chiar şi unde aţi parcat. Marchează automat locaţia dumneavoastră atunci când îl detaşaţi de pe parbriz, astfel încât să puteţi naviga cu nüvi pe jos şi să vă puteţi întoarce la autovehicul. Perfect adecvat locurilor nefamiliare sau aglomerate precum parcurile de distracţii, stadioane şi mall-uri.

Planificaţi dinainte

nüvi 710 include funcţii avansate pentru navigare pentru a elimina grijile atunci când călătoriţi. Prin intermediul planificării traseelor puteţi salva 10 trasee, specifica puncte intermediare şi examina viraje simulate pe ecranul lat al modelului 710. În plus, nüvi 710 ordonează automat destinaţiile multiple pentru a oferi un traseu eficient pentru comisioane, livrări sau vizite de vânzări. Afişează de asemenea limitele de viteză pentru autostrăzi şi drumuri naţionale. Un registru de călătorie oferă o marcare electronică a traseului parcurs cu până la 10.000 puncte, astfel încât să puteţi vedea locurile străbătute pe hartă.

Efectuaţi apeluri cu mâinile libere

Fiind vorba despre a conduce fără griji. nüvi 710 integrează tehnologia fără fir Bluetooth® cu un microfon încorporat şi difuzor pentru apelare mâini-libere. Combinaţi-l pur şi simplu telefonul dumneavoastră compatibil Bluetooth şi apelaţi cu mâinile libere prin intermediul modelului 710 în timp ce rămâneţi concentrat la drum. Formaţi pur şi simplu numărul prin intermediul ecranului cu atingere pentru a efectua un apel. Pentru a răspunde la apeluri, apăsaţi pur şi simplu ecranul dispozitivului şi vorbiţi direct în microfonul încorporat.

Evitaţi aglomerările de trafic

Evitaţi aglomerările de trafic cu ajutorul receptorului de trafic FM TMC încorporat al nüvi 710. Recepţionaţi alertele referitoare la întârzierile provocate de trafic şi şoselele în construcţie ce sunt în calea traseului dumneavoastră. Apoi apăsaţi pur şi simplu ecranul nüvi pentru a vizualiza detaliile de trafic şi a ocoli zona cu probleme.

Purtaţi-l cu dumneavoastră

antena internă cu sensibilitate ridicată (fără ridicare) a nüvi 710 îi conferă un aspect elegant, mai subţire decât cel al seriei nüvi 600, făcându-l să încapă mai uşor în buzunar sau poşetă. Acumulatorul său reîncărcabil litiu-ion facilitează navigarea cu maşina sau pe jos.

Treceţi dincolo de navigare

Navigarea este doar începutul. nüvi 710 include multe instrumente “obligatorii” pentru distracţie şi călătorie, inclusiv redare MP3, cărţi în format audio (este necesar un abonament la Audible.com), vizualizare imagini JPEG, convertoare valutare şi altele. Cu transmiţătorul FM fără fir¹ al nüvi 710, veţi putea auzi mesaje audio, inclusiv indicaţii vocale, MP3-uri şi cărţi audio prin intermediul sistemului stereo al autovehiculului. Include de asemenea funcţia MSN® Direct şi este livrat cu Garmin Lock™, o funcţie antifurt, precum şi cu pictograme configurabile pentru vehicule care vă permit să optaţi pentru elemente grafice în formă de autoturisme prin care să vă fie indicată localizarea pe hartă. Software-ul opţional şi cardurile SD plug-and-play pentru traduceri, programe tip ghid de călătorie detaliate şi pentru economisire vă permit să personalizaţi nüvi conform necesităţilor dumneavoastră de călătorie.

¹Notă pentru clienţii din Uniunea EuropeanCaracteristici Produs

*Indicaţii vocale (de ex.: "Faceţi dreapta peste 150 m."): da (difuzor intern)
*Redă numele străzilor (de ex. "Faceţi dreapta PE STRADA ELM peste 150 m.") : nu
*Vizualizare hartă 3D: da
*Sortare automată destinaţii multiple (oferă majoritatea traseelor directe): da
*Retrasare automată (recalculare rapidă a abaterii de la traseu şi a ocoalelor): da
*Paletă de opţiuni pentru stabilirea traseului (timp mai rapid, distanţe mai scurte şi teren accidentat): da
*Evitări trasee (evitare autostrăzi, puncte de plată etc.): da
*Puncte de interes personalizate (posibilitate de adăugare puncte de interes suplimentare): da
*Apelare mâini libere prin intermediul tehnologiei fără fir Bluetooth®: da
*Compatibil trafic FM: da
XM Navtraffic (include informaţii meteo elementare) şi Radio pentru dispozitivele compatibile din S.U.A.: nu
*MSN® Direct pentru dispozitivele compatibile S.U.A.: da
*Redare MP3: da
*Redare cărţi în format audio: nu
*Vizualizare imagini: da
*Pictograme vehicul ce pot fi configurate (selectaţi pictograme în formă de vehicule pentru navigare pe hartă): da
*Oră pentru călătorii pe mapamond, convertizor monedă şi unităţi de măsură, calculator: da
*Ecran cu atingere: da
*Telecomandă: nu
*Transmiţător FM: da
*Mufă căşti/ieşire audio: da
*Dead reckoning (estimare poziţie): nu
*Garmin Lock™ (funcţie anti-furt): da
*Compatibil cu motocicleta: nu


In plus: Acest dispozitiv de stocare în masă USB este compatibil cu sisteme de operare Windows® 2000 sau mai recente şi Mac OS X 10.4 sau mai recent.