Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports On The Water » Chartplotters » Sounders » Chartplotter/Sonar Combos » Fishfinders » Handhelds GPS » Marine Autopilot System » Communications » Radar » Marine Networking » Produse iesite din uz - marine
In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - marine toate produsele


GPSMAP® 4010





Pret fara ROAD20xx: 9065.42 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 9304.61 RON

Transportul nu este inclus in pret

Disponibil la comanda in circa 2-3 saptamani.

   

Pachetul include:
-GPSMAP 4210
-GPS 17x NMEA 2000
-Montaj pompă şi mânere
-Capac frontal de protecţie
-Capace cu prindere superior, inferior
-Ansamblu cablu video
-Ansamblu cablu alimentare
-Cablu NMEA 0183
-Cablu intermediar NMEA 2000
-Cablu principal NMEA 2000 de 10 m
-Cablu alimentare NMEA 2000
-Conector T şi kit terminal NMEA 2000
-Ansamblu montaj prin lipire
-Garnitură montaj prin lipire
-Kit manşon marin
-Manualul proprietarului pe disc
-Ghid referinţe rapide
-Instrucţiuni instalare
P/N:010-00690-00

Aparatul nu este compatibil cu versiunile 2012/2013/2014 ale Atlasului Digital al României - ROAD

Conţinutul pachetului ar putea fi diferit în funcţie de versiune

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Acest Chartplotter Garmin din seria 4000 de dimensiuni medii acoperă nişa dintre GPSMAP 4008 mai mic şi GPSMAP 4012 mai larg. La fel ca şi dispozitivele similare, 4010 poate fi utilizat ca "centrul nervos" complet care vă stă la dispoziţie pentru reţeaua Garmin Marine Network. Acest Chartplotter Garmin are un afişaj SVGA clar, cu rezoluţie de calitate video cu o diagonală de 26,4 cm., precum şi o hartă de bază mondială, îmbunătăţită cu date din satelit. Conectându-l la reţeaua Garmin Marine Network, puteţi adăuga un sonar, un radar şi date meteorologice. Pentru şi mai multe funcţii îmbunătăţite, puteţi adăuga cardul opţional BlueChart® g2 Vision.

Vizualizaţi grafică şi videoclipuri detaliate

4010 este dotat cu o hartă de bază cu imagini din satelit de calitate ridicată în locul hărţilor tradiţionale. Iar pentru şi mai mult detaliu, puteţi adăuga cu uşurinţă hărţi prin intermediul fantei de card SD, fără să fiţi nevoit(ă) să vă conectaţi la un computer. Procesorul rapid 4010 desenează hărţi imediat, iar interfaţa sa simplă, intuitivă face navigarea facilă. Pentru a monitoriza camera motoarelor sau alte zone ale ambarcaţiunii dumneavoastră, puteţi conecta de asemenea un semnal video în timp real prin intermediul opţiunii de intrare video a 4010.

Adăugaţi funcţii suplimentare prin intermediul BlueChart g2 Vision

Prin intermediul cardurilor SD BlueChart g2 Vision, puteţi adăuga o nouă dimensiune funcţiilor excepţionale ale Chartplotter-lui Dvs. Garmin.
•Alegeţi să vizualizaţi informaţii hartă 3D pe "afişajul din perspectiva marinarului" deasupra liniei de plutire sau "vizualizare din perspectiva peştelui" sub apă.
•Imagini cu rezoluţie ridicată din satelit şi fotografii din aer vă ajută să vă orientaţi în zone nefamiliare.
•Tehnologia de ghidare automată caută prin toate hărţile relevante pentru a crea un traseu pe care să-l puteţi urma într-adevăr - unul ce evită obstacole, apele puţin adânci, balizele şi alte elemente ce ar putea obstrucţiona navigarea.

Conectaţi-vă la reţeaua Garmin Marine Network

4010 se conectează automat la reţeaua Garmin Marine Network de viteză ridicată, astfel încât să puteţi dispune de o interfaţă cu mai multe dispozitive multifuncţionale şi senzori la distanţă. Odată conectat(ă), puteţi împărtăşi informaţii între 4010 şi alte generatoare de hartă de la bord. Puteţi adăuga de asemenea funcţii de radar puternic, sonar şi informaţii meteorologice XM prin satelit, precum şi radio la sistemul dumneavoastră.