Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports On The Water » Chartplotters » Sounders » Chartplotter/Sonar Combos » Fishfinders » Handhelds GPS » Marine Autopilot System » Communications » Radar » Marine Networking » Produse iesite din uz - marine
In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - marine toate produsele


GPSMAP® 5015





Pret fara ROAD20xx: 17701.25 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 17940.44 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 18274.83 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-GPSMAP 5015
-Capac frontal de protecţie
-Capace cu prindere superior şi inferior
-Ansamblu cablu video
-Ansamblu cablu alimentare
-Cablu NMEA 0183
-Cablu intermediar NMEA 2000
-Cablu alimentare NMEA 2000
-Conector T şi kit terminal NMEA 2000
-Ansamblu montaj prin lipire
-Garnitură montaj prin lipire
-Kit manşon marin
-Manualul proprietarului pe disc
-Ghid referinţe rapide
-Instrucţiuni instalare
Conţinutul pachetului ar putea fi diferit în funcţie de versiune
P/N:010-00692-10


Nota:
>Pretul cu Ro.a.d. 2009.10 preincarcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, prin achizitia unui abonament NextROAD (upgrade la harta curenta) sau AllROAD (upgrade gratuit pe viata)
>Pretul cu Ro.a.d. 2009.10 cu CD Full/upgrade gratuit – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului pentru harta pe aparat.
Observatie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost importate oficial prin SC Sheba Distribution SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licente piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" si care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL. Daca sunteti in dubiu referitor la provenienta unui aparat, este suficient sa ne trimiteti seria acestuia sa o verificam si veti primi un raspuns in scris in maxim 2 zile lucratoare. La asemenea aparate garantia este suportata de vanzatorul acestora, NU de importatorul oficial.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ

Despre Produs

Cu cel mai mare afişaj al unui generator de hartă din gama marină Garmin, GPSMAP 5015 oferă o navigare cu adevărat "amplă".

Acest Chartplotter este dotat cu acelaşi ecran tactil în funcţie de meniu disponibil şi la dispozitivele corespunzătoare din seria 5000. Harta de bază mondială şi ecranul uimitor de 38,1 cm fac navigarea la fel de facilă ca şi arătarea cu degetul. Conectându-l la reţeaua Garmin Marine Network, puteţi adăuga un sonar, un radar şi date meteorologice. Pentru şi mai multe funcţii îmbunătăţite, puteţi adăuga cardul opţional BlueChart® g2 Vision.

Vizualizaţi grafică şi videoclipuri detaliate

GPSMAP 5015 este dotat cu o hartă de bază mondială cu imagini din satelit de calitate ridicată în locul hărţilor tradiţionale. Iar pentru şi mai mult detaliu, puteţi adăuga cu uşurinţă hărţi prin intermediul fantei de card SD, fără să fiţi nevoit(ă) să vă conectaţi la un computer.
Ecranul XGA imens al 5015 afişează grafica cu rezoluţie clară, de calitate video. Pentru a monitoriza camera motoarelor sau alte zone ale ambarcaţiunii dumneavoastră, puteţi conecta de asemenea un semnal video în timp real prin intermediul opţiunii de intrare video a 5015.

Adăugaţi funcţii suplimentare prin intermediul BlueChart g2 Vision

Prin intermediul cardurilor SD BlueChart g2 Vision, puteţi adăuga o nouă dimensiune funcţiilor excepţionale ale Chartplotter-lui Dvs. Garmin.

•Alegeţi să vizualizaţi informaţii hartă 3D din "perspectiva marinarului" deasupra liniei de plutire sau "din perspectiva peştelui" sub apă.
•Imaginile cu rezoluţie ridicată din satelit şi fotografii din aer vă ajută să vă orientaţi în zone nefamiliare.
•Tehnologia de ghidare automată caută prin toate hărţile relevante pentru a crea un traseu pe care să-l puteţi urma într-adevăr - unul ce evită obstacole, apele puţin adânci, balizele şi alte elemente ce ar putea obstrucţiona navigarea.

Conectaţi-vă la reţeaua Garmin Marine Network

5015 se conectează automat la reţeaua Garmin Marine Network de viteză ridicată, astfel încât să puteţi dispune de o interfaţă cu mai multe dispozitive multifuncţionale şi senzori la distanţă. Odată conectat(ă), puteţi împărtăşi informaţii între 5015 şi alte Chartplottere Garmin de la bord. Puteţi adăuga de asemenea funcţii de radar puternic, sonar şi informaţii meteorologice XM prin satelit, precum şi radio la sistemul dumneavoastră