Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road » Automotive » Motorcycles » Trucking/ Camioane » Traffic Receivers » Produse iesite din uz - road
On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - road toate produsele


Nüvi® 900T





Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Disponibil exclusiv în Italia, nüvi 900 este cel mai complet navigator multimedia. Obţineţi un semnal TV mobil DVB-H, un afişaj de mari dimensiuni, indicaţii rând pe rând, hărţi pentru Europa încărcate în prealabil, apelare cu mâini libere, servicii de trafic pe viaţă şi altele prin intermediul acestui navigator de top. Arată calea cu funcţii de divertisment şi navigare avansată deopotrivă pentru o viaţă cu deplasări frecvente.

Vizualizaţi TV mobil

Vizualizaţi ştiri, sporturi, filme şi altele pe nüvi 900 prin intermediul unui abonament gratuit de probă pentru 6 luni din partea La3 TV, cel mai important furnizor de televiziune mobilă din Italia. Utilizând tehnologia DVB-H, 900 recepţionează emisiuni digitale de calitate superioară din partea La3 TV pentru a vă distra în continuare. Cu o gamă largă de selecţie a programelor în timp real, există câte ceva pentru fiecare. Acum puteţi "prinde în direct" indiferent unde vă aflaţi.

Aflaţi mai multe

Cu afişajul lat al nüvi 900, veţi avea întotdeauna o perspectivă cu limite mai largi. Vizualizaţi emisiuni TV mobil, jucaţi jocuri, vizualizaţi detalii de hartă, indicaţii de drum şi altele în culori luminoase, strălucitoare. Afişajul său lizibil în lumina soarelui de 4,3 inci este uşor de citit - din orice unghi.

Navigaţi cu uşurinţă

nüvi 900 este livrat gata de funcţionare direct din cutie, cu hărţi stradale City Navigator® NT pentru Europa încărcate în prealabil şi milioane de puncte de interes (POI) precum hoteluri, restaurante, benzinării, bancomate şi altele. Atingeţi pur şi simplu ecranul color pentru a introduce o destinaţie, iar nüvi vă va îndruma către aceasta prin intermediul hărţilor 2D sau 3D şi indicaţii vocale rând pe rând. Dispozitivul anunţă chiar numele ieşirilor de pe autostradă şi al străzilor astfel încât să nu fiţi niciodată nevoit să nu mai fiţi atent la drum. În plus, nüvi 900 acceptă puncte de interes (POI) personalizate precum zonele de şcoală şi camerele de luat vederi pentru siguranţă şi vă permite să configuraţi avertizări de proximitate pentru a vă avertiza cu privire la apropierea de POI. Include chiar şi o bază de date a camerelor de luat vederi pentru siguranţă încărcată în prealabil ce conţine amplasamentul acestora în regiuni din Europa.

Unde mă aflu?

Ţineţi evidenţa locaţiei dumneavoastră şi a a autovehiculului dumneavoastră cu ajutorul nüvi 900. Tastaţi pur şi simplu "Where Am I?" (Unde mă aflu?) pentru a localiza cele mai apropiate spitale, secţii de poliţie, benzinării, cele mai apropiate adrese şi intersecţii. Aflaţi de asemenea coordonatele precise la cară vă aflaţi în termeni de latitudine şi longitudine. nüvi 900 reţine chiar şi unde aţi parcat. Prin intermediul Garmin Locate™, marchează automat locaţia dumneavoastră atunci când îl detaşaţi de pe parbriz, astfel încât să puteţi naviga cu nüvi pe jos şi să vă puteţi întoarce la autovehicul. Perfect adecvat locurilor nefamiliare sau aglomerate precum parcurile de distracţii, stadioane şi mall-uri.

Planificaţi dinainte

nüvi 900 include funcţii avansate pentru navigare pentru a elimina grijile atunci când călătoriţi. Prin intermediul planificării traseelor puteţi salva 10 trasee, specifica puncte intermediare şi examina viraje simulate pe ecranul lat al modelului 900. În plus, nüvi 900 ordonează automat destinaţiile multiple pentru a oferi un traseu eficient pentru comisioane, livrări sau vizite de vânzări. Afişează de asemenea limitele de viteză pentru autostrăzi şi drumuri naţionale. Un registru de călătorie oferă o marcare electronică a traseului parcurs cu până la 10.000 puncte, astfel încât să puteţi vedea locurile străbătute pe hartă.

Efectuaţi apeluri cu mâinile libere

Fiind vorba despre a conduce fără griji. nüvi 900 integrează tehnologia fără fir Bluetooth® cu un microfon încorporat şi difuzor pentru apelare mâini-libere. Combinaţi-l pur şi simplu telefonul dumneavoastră compatibil Bluetooth şi apelaţi cu mâinile libere prin intermediul modelului 900 în timp ce rămâneţi concentrat la drum. Formaţi pur şi simplu numărul prin intermediul ecranului cu atingere pentru a efectua un apel. Pentru a răspunde la apeluri, apăsaţi pur şi simplu ecranul şi vorbiţi direct în microfonul încorporat.

Evitaţi aglomerările de trafic

Evitaţi traficul prin intermediul receptorului de trafic integrat al nüvi 900 şi un abonament de top pe viaţă la informaţii de trafic. Recepţionaţi alertele referitoare la întârzierile provocate de trafic şi şoselele în construcţie ce sunt în calea traseului dumneavoastră. Apoi apăsaţi pur şi simplu ecranul nüvi pentru a vizualiza detaliile de trafic şi a ocoli zona cu probleme.

Purtaţi-l cu dumneavoastră

Ca şi restul seriei nüvi, nüvi 900 este dotat cu un design elegant, discret şi vă încape uşor în buzunar sau poşetă. Acumulatorul său reîncărcabil litiu-ion facilitează navigarea cu maşina sau pe jos.

Treceţi dincolo de navigare

Navigarea este doar începutul. nüvi 900 include multe instrumente “obligatorii” pentru distracţie şi călătorie, inclusiv redare MP3, cărţi în format audio (este necesar un abonament la Audible.com), vizualizare imagini, jocuri, convertizor valută şi altele. Este livrat de asemenea cu Garmin Lock™, o funcţie antifurt şi este compatibilă cu serviciul nostru gratuit Garmin Garage de unde puteţi descărca vehicule personalizate care vă indică localizarea pe hartă. Cardurile opţionale SD ce pot fi introduse vă permit să suplimentaţi funcţiile pentru a vă îmbunătăţi experienţa de călătorie, funcţii ce includ traduceri lingvistice şi ghiduri detaliate pentru călătorie.




Caracteristici Produs

*Indicaţii vocale (de ex.: "Faceţi dreapta peste 170 m."): da (difuzor intern)
*Redarea numelui străzilor (de ex. "Faceţi dreapta PE STRADA ELM peste 170 m.") : da
*Recunoaştere vocală (navigare prin intermediul comenzilor vocale): nu
*Vizualizare hartă 3D: da
*Sortare automată destinaţii multiple (oferă cel mai scurt traseu): da
*Retrasare automată (recalculare rapidă a abaterii de la traseu şi a traseelor de ocolire): da
*Gamă de opţiuni pentru stabilirea traseului (timp mai scurt, distanţe mai scurte şi teren accidentat): da
*Evitări trasee (evitare autostrăzi, puncte de plată etc.): da
*Puncte de interes personalizate (posibilitate de adăugare puncte de interes suplimentare): da
*Apelare mâini libere prin intermediul tehnologiei fără fir Bluetooth®: da
*Compatibil trafic FM: da
*XM® Navtraffic (include informaţii meteo elementare) şi Radio pentru dispozitivele compatibile din S.U.A.: nu
*MSN® Direct pentru dispozitivele compatibile S.U.A.: nu
*Funcţie "Where am I?" (Unde mă aflu?) (localizaţi cele mai apropiate spitale, secţii de poliţie şi benzinării, cele mai apropiate adrese şi intersecţii): da
*Funcţie localizare automobil (indică poziţia atunci când este detaşat de pe montajul pe parbriz): da
*Redare MP3: da
*Redare cărţi în format audio: da
*Vizualizare imagini: da
*Pictograme vehicul ce pot fi configurate (selectaţi pictograme în formă de vehicule pentru navigare pe hartă): da
*Oră pentru călătorii pe mapamond, convertizor monedă şi unităţi de măsură, calculator: da
*Ecran tactil: da
*Tastatură qwerty sau ABC (selectaţi dispunerea tastaturii): da
*Telecomandă: nu
*Transmiţător FM: nu
*Mufă căşti/ieşire audio: da
*Dead reckoning (estimare poziţie): nu
*Garmin Lock™ (funcţie antifurt): da
*Compatibil cu motocicleta: nu

În plus:
>receptor DVB-H cu abonament de probă gratuit de 6 luni la conţinut TV mobil oferit de La3 TV

>Acest dispozitiv de stocare în masă USB este compatibil cu Windows® 2000 sau mai recent şi Mac® OS X 10.4 sau mai recent