Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti » Navigatie Terestra » Navigatie Maritima » Produse iesite din uz - Harti
Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - Harti toate produsele


Card City Navigator NT Europe





Pret fara ROAD20xx: 398.65 RON

Transportul nu este inclus in pret

Disponibil la comanda in circa 2-3 saptamani.

   

Pachetul include:
Card MicroSD/SD

Accesorii
Specificatii
FAQ

Despre Produs

Daţi turul Europei

Cu peste 1.7 milioane puncte de interes şi o acoperire de 8.5 milioane kilometri drumuri pentru întreg continentul, City Navigator Europe NT vă oferă toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru a naviga prin Europa. Acum cu o acoperire completă pentru Grecia, City Navigator vă aduce cele mai detaliate hărţi ca să puteţi naviga cu exactitate, cu prompturi la fiecare schimbare de direcţie, către orice adresă sau intersecţie. Puteţi de asemenea să mergeţi la restaurante, staţii de benzină, hoteluri, puncte de atracţie şi altele. Concepută de NAVTEQ, lider mondial în calitatea hărţilor digitale.



Caracteristici Produs

Funcţiile noii versiuni includ:

*Include acoperirea completă a ţărilor din Europa de Vest şi multe ţări din Europa de Est .
*Acum cu acoperire completă pentru GRECIA
*Mai multe adrese în Belgia
*Bancomate şi ATM pentru ţările care au acoperire integrală
*Oferă peste 1.7 milioane puncte de interes – restaurante, hoteluri, puncte de trecere a graniţei, puncte de atracţie, statii de benzina, locuri de campare, magazine şi multe altele.
*Oferă peste 8.5 milioane kilometri de drumuri incluzând autostrăzile, şoselele naţionale şi regionale şi drumurile locale
*Include informaţii detaliate privind restricţiile la întoarcere şi categoriile de viteză si alte specificaţii de navigare.
*Conţine informaţii de traffic pentru aparatele Garmin care au această funcţie (disponibil pentru ţările care oferă acest seviciu)
*(Doar pe DVD) Include aplicaţia MapSource, program pentru calculator care vă oferă posibilitatea de a vă planifica viitoarea călătorie pe calculator şi să transferaţi punctele, rutele şi locaţiile pe aparatul Garmin.