Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road » Automotive » Motorcycles » Trucking/ Camioane » Traffic Receivers » Produse iesite din uz - road
On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - road toate produsele


Zumo 660





Pret fara ROAD20xx: 2645.37 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 2740.57 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 3327.24 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-zūmo 660
-Preincarcat cu City Navigator® NT pentru Europa
-DVD MapSource® City Navigator Europe NT
-Suport de montare pe ghidon cu alimentare integrata
-Husa de protectie
-Acumulator Li-ion
-Suport auto
-Cablu de alimentare la bricheta masinii
-Cablu USB
-Disc de bord
-Scurt ghid de utilizare

Nota:
>Pretul cu Ro.a.d. 20xx.xx preincarcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, prin achizitia unui abonament NextROAD (upgrade la harta curenta) sau AllROAD (upgrade gratuit pe viata)
>Pretul cu Ro.a.d. 20xx.xx cu upgrade gratuit – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului pentru harta pe aparat.
Observatie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost importate oficial prin SC Sheba Distribution SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licente piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" si care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL. Daca sunteti in dubiu referitor la provenienta unui aparat, este suficient sa ne trimiteti seria acestuia sa o verificam si veti primi un raspuns in scris in maxim 2 zile lucratoare. La asemenea aparate garantia este suportata de vanzatorul acestora, NU de importatorul oficial.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Călătoriţi pe un nou traseu şi exploraţi drumul dinainte prin intermediul zūmo 660. Aceast navigator pentru motociclete a fost conceput pentru a vă ghida spre aventurile dumneavoastră pe două roţi. Fie că sunteţi pe drum într-o zi obişnuită prin oraş sau într-o călătorie de o săptămână la o întâlnire anuală cu prietenii, zūmo 660 este pregătit să vă arate calea.

Conceput de către motociclişti pentru motociclişti

Dotat cu un afişaj color pe ecran tactil strălucitor de 4,3 inci, zūmo 660 vă prezintă toate informaţiile de care aveţi nevoie într-un format lizibil pe măsură ce călătoriţi la drum. zūmo 660 are de asemenea o interfaţă accesibilă atunci când purtaţi mănuşi, cu butoane de mari dimensiuni şi comenzi pentru stângaci care fac introducerea informaţiilor la fel de uşoară ca şi schimbarea vitezelor. În plus, afişajul lat lizibil în lumina soarelui facilitează navigarea - fie că sunteţi călare pe motocicletă într-o zi senină sau într-o noapte fără lumina lunii. Iar prin intermediul unei carcase impermeabile care rezistă la stropii de benzină şi razele ultraviolete, zūmo 660 a fost conceput pentru viaţa pe drumuri.

Mergeţi în direcţia dumneavoastră

Alegeţi calea dumneavoastră şi mergeţi pe drumuri. zūmo 660 este gata de drum direct din cutie. Este încărcat în prealabil cu hărţi stradale City Navigator® NT şi cu milioane de puncte de interes (POI) care includ moteluri, restaurante, benzinării, bancomate şi altele. Zūmo 660 este livrat de asemenea în mod standard cu un indicator digital pentru combustibil, astfel încât să puteţi ţine socoteala distanţei pe care o mai puteţi parcurge înainte să fie nevoie să realimentaţi.

Păstraţi legătura

zūmo 660 este dotat cu tehnologie fără fir Bluetooth® astfel încât să puteţi ţine legătura odată ce sunteţi în deplasare. Prin intermediul său puteţi vorbi în siguranţă la telefon fără a fi nevoie să vă scoateţi mănuşile sau casca. Conectaţi pur şi simplu zūmo 660 la căştile dumneavoastră activate Bluetooth sau la cască şi apoi cuplaţi-l cu telefonul dumneavoastră mobil pentru a efectua şi a recepţiona apeluri din mers. Puteţi apela de asemenea POI prin intermediul interfaţei Bluetooth zūmo - perfect pentru schimbările de plan de ultim minut sau o oprire rapidă la boxe şi o realimentare. Iar prin intermediul funcţiei de numire vocală a străzilor, zūmo 660 va transmite de asemenea indicaţii vocale către cască pentru o navigare fără fir şi fără griji.

Simţiţi-vă bine

Planificaţi o călătorie de lungă durată? zūmo 660 este centrul dumneavoastră de divertisment multifuncţional. Dotat cu o funcţie de redare MP3 încorporată şi tehnologie A2DP Bluetooth, veţi putea profita de sunet stereo clar şi curat prin intermediul căştilor dumneavoastră compatibile. Montarea pe motocicletă este livrată de asemenea în mod standard cu o mufă pentru căşti astfel încât să vă puteţi conecta căştile sau sunetul şi microfonul încorporat în casca de motocicletă. Este încărcat de asemenea cu o aplicaţie pentru vizualizarea imaginilor, pentru a călători împreună cu prietenii şi familia şi acceptă cărţi în format audio pentru a contribui la un drum ce durează mai puţin atunci când aveţi un traseu lung.

Planificaţi şi împărtăşiţi călătoriile dumneavoastră

Aţi găsit drumul lăturalnic perfect pentru a fi împărtăşit cu partenerii dumneavoaostră de călătorie? Sau poate planificaţi o excursie prin ţară şi căutaţi să evitaţi cât mai mult autostrăzile. Prin intermediul instrumentelor puternice de planificare a călătoriei ale zūmo 660, puteţi crea traseele dumneavoastră personalizate şi puteţi transfera apoi traseul direct pe zūmo. Apoi, când aţi revenit acasă, puteţi evalua călătoriile dumneavoastră în Google™ Earth. În plus, extinderea prin card microSD™ facilitează împărtăşirea rutelor şi suplimentarea spaţiului de stocare.

Puteţi accesa de asemenea zūmo Connect - comunitatea noastră pe Internet cu trasee şi călători. Este o resursă excelentă pentru a găsi noi trasee şi pentru a planifica drumuri.

Comutaţi între moduri

Doar pentru că motocicleta dumneavoatră este parcată nu înseamnă că ziua dumneavoastră s-a încheiat. zūmo 660 realizează de asemenea o sarcină dublă, ca navigator pentru automobil atunci când sunteţi pe patru roţi în loc de două. În plus faţă de montajul inclus pentru motocicletă, zūmo 660 include de asemenea o geantă pentru deplasări, un montaj pentru automobil şi un cablu de alimentare. Este ca şi cum aţi avea două navigatoare integrale la preţul unuia singur.



Caracteristici Produs

*Indicaţii vocale (de ex. „Faceţi dreapta peste 150 m.”): da (difuzor intern)
*Redă numele străzilor (de ex. „Faceţi dreapta PE STRADA ELM peste 150 m.”): da (pentru SUA)
*Navigare activată vocal (controlaţi dispozitivul prin comenzi vocale): nu
*Asistenţă culoar (vă ghidează spre culoarul adecvat pentru navigare): da
*Vizualizare clădire 3-D (afişează clădirile în 3-D): da
*Sortare automată destinaţii multiple (indică cea mai scurtă cale): da
*Retrasare automată (recalculare rapidă a abaterii de la traseu şi a ocoalelor): da
*Setare opţiune traseu (durată mai scurtă, distanţe mai scurte, teren accidentat): da
*Evitare trasee (evitare autostrăzi, puncte de plată etc.): da
*Tehnologie fără fir Bluetooth® (conectaţi telefonul dumneavoastră pentru apelare cu mâini libere): da (cu tehnologie A2DP)
*Compatibil MSN® Direct: da
*Compatibil trafic FM: da
*Compatibil cu informaţii XM® Navtraffic & Radio pentru S.U.A.: compatibil: nu
*Indicator limită viteză (afişează limita de viteză pentru majoritatea drumurilor principale): da
*Unde mă aflu? (găsiţi cele mai apropiate spitale, secţii de poliţie, benzinării, cea mai apropiată adresă şi intersecţie): da
*Garmin Locate™ (marchează poziţia atunci când este detaşat de la montajul pe parbriz): nu
*Tastatură Qwerty sau ABC (alegeţi orientarea tastaturii): da
*Multimod (comută moduri la conducere automobil, ascensiune, ciclism sau navigare pe apă): nu
*Puncte de interes personalizate (posibilitate de adăugare puncte de interes suplimentare): da
*compatibil cu vehicule Garmin Garage™ (descărcaţi pictograme în formă de automobile pe dispozitivul dumneavoastră): da
*compatibil cu voci Garmin Garage™ (descărcaţi voci personalizate pe dispozitivul dumneavoastră): da
*Navigare foto (navigaţi către fotografii cu etichete geografice): da
*Oră pentru călătorii pe mapamond, convertire valută şi unităţi de măsură, calculator: da
*Vizualizare imagini: da
*Redare MP3: da
*Redare cărţi în format audio: da
*Transmiţător FM: nu
*Mufă căşti/ieşire audio: da
*Telecomandă: nu
*Garmin Lock™ (funcţie anti-furt): da
*Ecran cu atingere: da
*Dead reckoning (estimare poziţie): nu
*Compatibil cu motocicleta: da
*Funcţie geocaching: nu

În plus: Acest dispozitiv de stocare în masă USB este compatibil cu sisteme de operare Windows® 2000 sau mai recente şi Mac® OS X 10.4 sau mai recent.