Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti » Navigatie Terestra » Navigatie Maritima » Produse iesite din uz - Harti
Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - Harti toate produsele


nüMaps Lifetime™ Europe





Pret fara ROAD20xx: 398.65 RON

Transportul nu este inclus in pret

Disponibil la comanda in circa 2-3 saptamani.

   

Pachetul include:

Accesorii
FAQ

Despre Produs

Plăteşti odată – beneficiezi toată viaţa

Navighezi liniştit având întotdeauna pe gps-ul tău Garmin ultimele hărţi pentru Europa cu toate noile modificări de străzi, numere poştale si puncte de interes, pe toată durata de viaţă a aparatului tău Garmin, imediat ce o actualizare este disponibilă.


Simplu-introduci codul produsului pe MyGarmin şi descarci ultimele noutăţi la fiecare 4 luni. Upgrade-ul nüMaps îţi oferă actualizarea regiunii din harta Europei pe care aparatul tău o are preinstalată initial, deci te poţi bucura pe viaţă de o navigare în siguranţă.

Alegeţi-vă formatul

Upgrade-ul nüMaps Lifetime este disponibil pe card sau download. Achiziţionează versiunea download şi vei avea acces imediat la actualizări sau oferş-ţi un card cadou cu noile hărţi; este cadoul perfect pentru prieteni sau familie care sunt posesorii unui dispozitiv Garmin.


Cum funcţionează

Ca să foloseşti nüMaps Lifetime nu ai nevoie decât de dispozitivul tău Garmin, calculatorul cu conexiune Internet si un cablu de conectare USB. Acum nu mai există taxe lunare sau alte costuri suplimentare. Când doreşti să faci un upgrade conectează-ţi dispozitivul Garmin la calculator şi înregistrează-te la contul tău myGarmin, unde vei putea afla care sunt ultimele actualizări disponibile pentru instalare. Adunăm constant informaţii noi, si avem actualizări disponibile de până la patru ori pe an. Înregistrează-te cu adresa de mail şi-ţi vom trimite notificări cu privire la ultimele date disponibile.



Navighează în siguranţă cu nüMaps Lifetime


Termene şi condiţii. nüMaps Lifetime.

Dacă achiziționați un abonament pe viață nüMaps ( vândut separat sau la pachet , împreună cu anumite modele GPS ) , veți primi actualizările de hartă când acestea sunt disponibile pe site-ul Garmin pe toată durata de viață utilă a produsului Garmin compatibil sau atât timp cât Garmin primește harţile de la un terţ furnizor, oricare dintre acestea este mai scurtă .

" Durata de viață utilă " a unui produs înseamnă perioada în care produsul ( a ) are suficientă memorie internă și alte capabilități tehnice necesare pentru a utiliza hărțiile curente și ( b ) este capabil să funcționeze conform destinației, fără reparații capitale . Un produs va fi considerat scos în afara serviciului și durata de viață utilă este încheiată dacă actualizările nu au fost descărcate pentru un astfel de produs pentru o perioadă de 24 luni sau mai mult . Dacă nu se prevede altfel , actualizările pe care le primiți în abonament vor fi actualizări la aceeași zonă geografică inclusă în pachetul produsului dumneavoastră Garmin atunci când sunt cumpărate inițial . Terţii furnizori pot aplica schimbări . În unele cazuri , produsul dvs. Garmin nu ar mai putea avea suficientă memorie internă pentru a încărca o actualizare a datelor de hărți , în cazul acesta trebuie să ( a ) selectați micşorarea hărţii pentru actualizări , sau ( b ) achiziționaţi separat un card microSD ™ / SD ( dacă este valabil pentru cu produsul Garmin ) și încărcaţi toată sau o parte din hartă pe card și introduceți cardul microSD/SD în slotul pentru card de pe produsul dvs. Garmin . Dacă nu funcţionează nici una din aceste măsuri ( a) sau (b )nu pot fi utilizate pentru problema memoriei interne ramasă , atunci Garmin poate concluziona că " durata de viață " a produsului a expirat . Garmin poate rezilia abonamentul pe viață nüMaps în orice moment, dacă încălcați oricare dintre termenii acestui acord sau de abonament .
Abonamentul pe viață nüMaps nu poate fi transferat la un alt produs Garmin


Caracteristici Produs

*Acoperirea include hărţi detaliate pentru majoritatea oraşelor metropolitane, include autostrăzi, drumuri naţionale şi regionale în detaliu şi drumuri locale.
*Actualizează-ţi hărţile compatibile cu gps-ul tău Garmin pe viaţă.
*Descarcă ultimele informaţii la fiecare 4 luni.
*Înregistrează-ţi adresa de e-mail ca să primeşti notificări cu ultimele date disponibile.
*Primeşti informaţii despre ultimele modificări de străzi şi autostrăzi, drumuri noi, puncte de interes şi alte caracteristici.
*Plăteşti odată şi ai upgrade pe viaţă: fără plăţi lunare sau alte costuri suplimentare.