Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road » Automotive » Motorcycles » Trucking/ Camioane » Traffic Receivers » Produse iesite din uz - road
On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperProduse iesite din uz - road toate produsele


Nüvi® 1370T

Pret fara ROAD20xx: 1184.05 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 1279.25 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 1865.92 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-nüvi 1370T
-Preincarcat cu City Navigator® NT pentru America de Nord si Europa
-Lifetime traffic¹
-Receptor de trafic FM pe incarcatorul la 12v(bricheta masinii)
-Suport de parbriz cu ventuza
-Cablu USB
-Disc de bord
-Scurt ghid de utilizare

Nota:
>Pretul cu Ro.a.d. 2012.10 preincarcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, prin achizitia unui abonament NextROAD (upgrade la harta curenta) sau AllROAD (upgrade gratuit pe viata)
>Pretul cu Ro.a.d. 2012.10 cu upgrade gratuit – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului pentru harta pe aparat.
Observatie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost importate oficial prin SC Sheba Distribution SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licente piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" si care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL. Daca sunteti in dubiu referitor la provenienta unui aparat, este suficient sa ne trimiteti seria acestuia sa o verificam si veti primi un raspuns in scris in maxim 2 zile lucratoare. La asemenea aparate garantia este suportata de vanzatorul acestora, NU de importatorul oficial.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

La următoarea călătorie economiseşte şi conservă resursele cu ecoRoute

Vizitează minisite-ul ecoRoute


Obţineţi mai multe hărţi şi un profil mai discret prin intermediul nüvi® 1370T. Acest navigator foarte îngust este încărcat în prealabil cu hărţi pentru America de Nord şi Europa, asistenţă pentru păstrarea benzii de rulare, apelare cu mâini libere, avertizări gratuite referitoare la trafic şi ecoRoute™ pentru a calcula un traseu care face economie de combustibil.

Renunţaţi la centimetri în plus şi luaţi-l cu dumneavoastră


Cu douăzeci şi cinci la sută mai îngust decât alte dispozitive nüvi, seria 1200 şi seria 1300 cu ecran lat sunt însoţitori ideali de călătorie. nüvi 1370T vă încape cu uşurinţă în buzunar sau poşetă, iar acumulatorul său reîncărcabil litiu-ion facilitează navigarea cu automobilul sau pe jos. Profitaţi de noul mod de transport în comun al 1370T descărcând conţinut opţional CityXplorer™ (în curând) pentru anumite oraşe, pentru a naviga cu metroul, cu tramvaiul, cu autobuzul sau altele.

Cunoaşteţi culoarul înainte să fie prea târziu

S-a terminat cu încercarea de a ghici banda de rulare potrivită în cazul unui viraj. Asistenţa de culoar vă ghidează către culoarul corect pentru un viraj sau o ieşire care urmează, facilitând navigarea prin intersecţii sau ieşiri care nu vă sunt cunoscute.

Aflaţi mai multe

Cu afişajul lat al nüvi 1370T, veţi avea întotdeauna o perspectivă cu limite mai largi. Vizualizaţi detaliile de hartă, indicaţii pentru şofer, fotografii şi multe altele în culori mai luminoase, mai strălucitoare. Afişajul său lizibil în lumina soarelui de 4,3 inci este uşor de citit - din orice unghi.

Obţineţi indicaţii succesive

Intervaţa intuitivă a nüvi 1370T vă întâmpină cu două întrebări simple: „Încotro?” şi „Vizualizare hartă”. Atingeţi ecranul color pentru a căuta cu uşurinţă adrese şi servicii şi pentru a obţine indicaţii vocale pentru fiecare schimbare de direcţie, cu enunţare a numelor străzilor către destinaţia dumneavoastră. Este încărcat în prealabil cu hărţi stradale detaliate City Navigator® NT atât pentru America de Nord cât şi pentru Europa, milioane de puncte de interes (POI), hărţi 2-D sau 3-D şi limita de viteză pentru majoritatea drumurilor principale. Hărţile sale cu altitudine vă indică linii umbrite de contur la nivele superioare de zoom, oferindu-vă o imagine de ansamblu a terenului înconjurător. Prin intermediul interfeţei îmbunătăţite cu utilizatorul a 1370T, puteţi glisa cu degetul convenabil între ecrane. Puteţi încărca, de asemenea, puncte de interes personalizate (POI). Iar prin intermediul tehnologiei de predicţie prin satelit HotFix™, nüvi vă calculează poziţia mai repede pentru a vă duce mai repede la destinaţie.

Efectuaţi apeluri cu mâinile libere

nüvi 1370T integrează tehnologia fără fir Bluetooth® cu un microfon încorporat şi difuzor pentru apelare mâini-libere. Combinaţi-l pur şi simplu cu telefonul dumneavoastră compatibil Bluetooth şi apelaţi cu mâinile libere prin intermediul modelului 1370T în timp ce rămâneţi concentrat la drum. Formaţi pur şi simplu numărul prin intermediul ecranului cu atingere pentru a efectua un apel. Pentru a răspunde la apeluri, atingeţi uşor ecranul şi vorbiţi direct în microfonul încorporat. Bucuraţi-vă de formarea prin atingere pentru contacte şi puncte de interes.

Primiţi avertizări gratuite referitoare la trafic

Evitaţi aglomerările de trafic prin intermediul receptorului FM de trafic integrat al 1370T şi al actualizărilor gratuite pe viaţă¹. Recepţionaţi alertele referitoare la întârzierile provocate de trafic şi şoselele în construcţie ce sunt în calea traseului dumneavoastră. Apoi apăsaţi pur şi simplu ecranul nüvi pentru a vizualiza detaliile de trafic şi a ocoli zona cu probleme.

Treceţi dincolo de navigare

Navigarea este doar începutul. nüvi 1370T vă economiseşte combustibil şi bani prin intermediul ecoRoute — o funcţie ecologică de calculare a celui mai economic traseu, care monitorizează consumul de combustibil şi altele. 1370T include multe instrumente de călătorie, inclusiv vizualizarea imaginilor JPEG, ora pentru călătoriile pe mapamond cu fusuri orare, convertire valută şi unităţi de măsură, calculator şi altele. Prin intermediul navigaţiei foto, puteţi descărca imagini de pe Garmin Connect™ Photos şi puteţi naviga către ele. Este compatibil, de asemenea, cu MSN® Direct (este necesară achiziţionarea receptorului şi un abonament). Prin intermediul funcţiei „Unde mă aflu?”, veţi şti mereu unde vă aflaţi. Atingeţi pur şi simplu ecranul pentru a afla coordonatele exacte de latitudine şi longitudine, cea mai apropiată adresă şi intersecţie, precum şi cele mai apropiate spitale, secţii de poliţie şi benzinării. 1370T este dotat cu Garmin Lock™, o funcţie antifurt şi este compatibil cu serviciul nostru gratuitGarmin Garage de unde puteţi descărca vehicule personalizate care să vă indice poziţia pe hartă. Îmbunătăţiţi-vă experienţa de călătorie prin intermediul cardurilor microSD™.

¹Traficul pe viaţă se limitează la durata utilă de viaţă a receptorului dumneavoastră de trafic Garamin (câtă vreme deţineţi un receptor GPS Garmin compatibil) sau câtă vreme Garmin obţine date referitoare la trafic de la furnizorul său de trafic, în funcţie de care apare prima. Conţinutul de trafic nu este disponibil pentru toate zonele. Consultaţi www.navteq.com/rdstraffic pentru zone de acoperire informaţii trafic şi www.garmin.com/traffic/fm/navteq.html pentru acordul de licenţă al programului care conţine termenii şi condiţiile integrale.


Caracteristici Produs

*Indicaţii vocale (de ex. „Faceţi dreapta peste 150 m.”): da (difuzor intern)
*Redă numele străzilor (de ex. „Faceţi dreapta PE STRADA ELM peste 150 m.”): da (pentru S.U.A.)
*Navigare activată vocal (controlaţi dispozitivul prin comenzi vocale): nu
*Asistenţă bandă de rulare (vă ghidează spre banda de rulare adecvată pentru navigare): da
*Vizualizare clădire 3-D (afişează clădirile în 3-D): nu
*Sortare automată destinaţii multiple (indică cea mai scurtă cale): nu
*Retrasare automată (recalculare rapidă a abaterii de la traseu şi a ocolirilor): da
*Setare opţiune traseu (durată mai scurtă, distanţe mai scurte, teren accidentat): da
*Evitare trasee (evitare autostrăzi, puncte de plată etc.): da
*Tehnologie fără fir Bluetooth® (conectaţi telefonul dumneavoastră pentru apelare cu mâini libere): da
*Compatibil MSN® Direct: da
*Compatibil trafic FM: da (receptor şi trafic pe viaţă inclus)
*Compatibil cu informaţii XM® Navtraffic & Radio pentru S.U.A.: nu
*Indicator limită viteză (afişează limita de viteză pentru majoritatea drumurilor principale): da
*Unde mă aflu? (găsiţi cele mai apropiate spitale, secţii de poliţie, benzinării, cea mai apropiată adresă şi intersecţie): da
*Garmin Locate™ (marchează poziţia atunci când este detaşat de la montajul pe parbriz): nu
*ecoRoute™ (calculează un traseu mai economic din punct de vedere): da
*Tastatură Qwerty sau ABC (alegeţi orientarea tastaturii): da
*Puncte de interes personalizate (posibilitate de adăugare puncte de interes suplimentare): da
*compatibil cu vehicule Garmin Garage™ (descărcaţi pictograme în formă de automobile pe dispozitivul dumneavoastră): da
*compatibil cu voci Garmin Garage™ (descărcaţi voci personalizate pe dispozitivul dumneavoastră): da
*Navigare foto (navigaţi către fotografii cu etichete geografice): da
*Oră pentru călătorii pe mapamond, convertor valutar şi unităţi de măsură, calculator: da
*Vizualizare imagini: da
*Redare MP3: nu
*Redare cărţi în format audio: nu
*Transmiţător FM: nu
*Mufă căşti/ieşire audio: nu
*Telecomandă: nu
*Garmin Lock™ (funcţie antifurt): da
*Ecran cu atingere: da
*Dead reckoning (estimare poziţie): nu
*Compatibil cu motocicleta: nu
*Funcţie geocaching: nu
*Compatibil cu ambarcaţiunile: nu

În plus: Acest dispozitiv de stocare în masă USB este compatibil cu sisteme de operare Windows® 2000 sau mai recente şi Mac® OS X 10.4 sau mai recent.