Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports On The Water » Chartplotters » Sounders » Chartplotter/Sonar Combos » Fishfinders » Handhelds GPS » Marine Autopilot System » Communications » Radar » Marine Networking » Produse iesite din uz - marine
In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - marine toate produsele


GPSMAP® 76





Pret fara ROAD20xx: 836.57 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 1085.28 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 1405.39 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-Receptor GPSMAP 76
-Harta de baza: Atlantic Highway
-Cablu serial PC
-Panglica pentru incheietura mainii
-Manual de utilizare
-Scurt ghid de utilizare

Nota:
>Pretul cu Ro.a.d. 200x preincarcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, detalii la
www.romaniadigitala.ro si puteti trece oricand dupa aceasta la o licenta de ROAD200x full CD achitand doar diferenta de pret.
>Pretul cu Ro.a.d. 200x, CD Full – upgrade-urile ulterioare pentru Ro.a.d. 200x sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului.



Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

GPS 76 este proiectat să ofere poziţionare GPS preciză utilizând informaţiile de corectare obţinute de la Sistemul de Îmbunătăţire a Zonelor Extinse (WAAS). Acest dispozitiv este dotat cu o antenă quad helix încorporată pentru recepţie mai bună şi poate oferi o poziţionare precisă cu o marjă de eroare mai mică de trei metri atunci când primeşte corectări WAAS.

GPS 76 oferă 1 megaoctet de memorie internă utilizator pentru a fi folosită la stocarea informaţiei despre punctele de interes descărcate. Acest 1 megaoctet de spaţiu de stocare este încărcat în prealabil din fabrică cu oraşe de pe mapamond (populaţii mai mari de 200000) şi ajutoare de navigare maritimă precum lumini, balize, semnale sonore şi faruri de zi şi este perfect pentru descărcarea detaliilor despre punctele de interes de pe seria de CD-ROM-uri Garmin MapSource®. GPS 76 este de asemenea încărcat în prealabil cu datele de flux pentru Statele Unite (dispozitivul este compatibil cu staţiile de flux din SUA).

Un afişaj foarte mare cu dimensiunile 4,2cm x 5,7 cm oferă utilizatorului o vizualizare clară a informaţiilor, în vreme ce o carcasă impermeabilă permite GPS 76 să funcţioneze în continuare chiar dacă este scufundat în apă. Şi mai surprinzător, acest dispozitiv va pluti chiar dacă este scăpat în mod accidental în apă.