Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports On The Water » Chartplotters » Sounders » Chartplotter/Sonar Combos » Fishfinders » Handhelds GPS » Marine Autopilot System » Communications » Radar » Marine Networking » Produse iesite din uz - marine
In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - marine toate produsele


GPSMAP® 720





Pret fara ROAD20xx: 4069.8 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 4308.99 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 4643.38 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-GPSMAP 720/720s
-Acoperitoare de parte superioară şi inferioară cu fixare prin presare
-Montaj cu rotiţă cu organizare de cabluri inclusă
-Butoane
-Suport şi subansambluri de prindere pentru montarea directă pe suprafaţă
-Cablu multifilar pentru alimentare/date (720)
-Cablu multifilar pentru alimentare/datesonar (720s)
-Husa de protectie
-Documentatie
P/N:010-00835-00

Nota:
>Pretul cu Ro.a.d. 200x preincarcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, detalii la www.romaniadigitala.ro si puteti trece oricand dupa aceasta la o licenta de ROAD200x full CD achitand doar diferenta de pret.
>Pretul cu Ro.a.d. 200x, CD Full – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului.
Observatie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost importate oficial prin SC Sheba Distribution SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licente piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" si care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL. Daca sunteti in dubiu referitor la provenienta unui aparat, este suficient sa ne trimiteti seria acestuia sa o verificam si veti primi un raspuns in scris in maxim 2 zile lucratoare. La asemenea aparate garantia este suportata de vanzatorul acestora, NU de importatorul oficial.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Vizitati minisite-ul Gpsmap 720

GPSMAP 720 este un chartplotter de sine stătător care aduce un nivel nou de funcţionalitate ambarcaţiunii Dvs. Având în dotare un ecran strălucitor cu diagonala de 7-inch, GPSMAP 720 îţi pune toate informaţiile de care ai nevoie la vârful degetelor. GPSMAP 720 este preîncărcat cu o hartă de bază a lumii şi acceptă hărţi suplimentare pentru o mai mare flexibilitate. În plus, GPSMAP 720 acceptă intrare de la un dispozitiv radar şi oferă conectivitate NMEA 2000® pentru o mai mare uşurinţă în adăugarea de senzori suplimentari.

Vizualizează Harta de Bază a Lumii

GPSMAP 720 vine cu o hartă de bază şi dispune de un receptor GPS intern de înaltă sensibilitate pentru urmărirea mai bună a sateliţilor şi timpi mai scurţi de achiziţie a semnalului de la avceştia. Şi ca un beneficiu extra, GPSMAP 720 poate primi date grafice despre vreme în America de Nord cu ajutorul antenei opţionale de satelit GXM™ 51.

Ţine sub Control prin Atingere

Introducerea de date este simplă cu GPSMAP 720. Chiar dacă schimbi cursul sau doar baleiezi informaţia din faţă, interfaţa touchscreen intuitivă face totul simplu de operat. Dispozitivul oferă de asemenea niveluri de strălucire a ecranului flexibile pentru vizibilitate pe timp de zi în bătaia razelor soarelui sau noaptea în condiţii de iluminare scăzută. Iar ecranul larg robust şi impermeabil este construit să funcţioneze în orice situaţie.


Extinde-te cu Radar


Deţinând un port integrat pentru informaţii radar, GPSMAP 720 poate fi interfaţat cu linia de radare maritime cu cost scăzut GMR™ de la Garmin. Chiar dacă-ţi adaugi radar acum sau în viitor, te vei bucura de uşurinţa unei instalări “plug-and-play” precum şi de puterea, distanţa şi înalta definiţie a ţintelor a ofertelor noastre radar care şi-au dovedit valoarea de-a lungul timpului.

Adaugă Extra-uri cu BlueChart g2 Vision

Cu cardul opţional BlueChart® g2 Vision SD™, poţi să adaugi o nouă dimensiune de trăsături excepţionale chartplotter-ului tău.

* Vedere MarinerEye şi FishEye care îţi dau posibilitatea unei perspective 3-dimensionale a informaţiei de hartă, atât deasupra cât şi dedesubtul luciului apei.
* Imagini de satelit de înaltă rezoluţie şi fotografii aeriene care-ţi permit orientarea în zone cu care nu eşti familiarizat.
* Tehnologie Auto Guidance care caută în toate chart-urile relevante să creeze o rută pe care să o poţi urma — una care să evite obstacole, apă puţin adâncă, geamanduri şi alte obstrucţii.





Caracteristici Produs

*compatibil radar Garmin: da
*compatibil sonar Garmin : da (inclus la versiunea cu sonar)
*compatibil cu Garmin Marine Network™: nu
*Touchscreen: da
*Suportă AIS (urmăreşte poziţia navei): da
*Suportă DSC (afişează poziţia navei de la radiourile VHF capabile de DSC): da
*Alarme audio: da
*Tabela de maree: da
*Calendar Vânătoare/Pescuit: nu
*Informaţii Soare şi Lună: da
*Vedere hartă 3-D: da (cu cardul opţional *BlueChart g2 Vision)
*Auto Guidance: da (cu cardul opţional BlueChart g2 Vision)
*compatibil XM WX Weather & Radio pentru SUA. & Canada: da
*Rutare automată (pas cu pas pe străzi): nu
*Prompturi Vocale (ex. "Luaţi-o la dreapta în 500 m"): nu
*pronunţare nume străzi (ex "Luaţi-o la Dreapta pe strada ELM în 500 m"): nu
*Jack Căşti/ieşiere audio: nu
*Intrare/Ieşire Audio/video: nu
*Portabil: nu
*Utilizare Posibilă în *Maşină/Motocicletă: nu