Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road » Automotive » Motorcycles » Trucking/ Camioane » Traffic Receivers » Produse iesite din uz - road
On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - road toate produsele


nüvi® 3790LMT





Pret fara ROAD20xx: 1540.28 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 1635.48 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 2222.15 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-Nuvi 3790t
-Preincarcat cu City Navigator® NT pentru Europa
-Actualizari pe viata pentru Harta Europei si traffic (indicat de "LMT")
-Receptor de trafic FM incorporat pe incarcatorul la 12v
-Suport de parbriz cu ventuza
-Cablu USB
-Disc de bord
-Scurt ghid de utilizare

Nota:
>Pretul cu Ro.a.d. 200x preincarcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, detalii la www.romaniadigitala.ro si puteti trece oricand dupa aceasta la o licenta de ROAD200x full CD achitand doar diferenta de pret.
>Pretul cu Ro.a.d. 200x, CD Full – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului.
Observatie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost importate oficial prin SC Sheba Distribution SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licente piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" si care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL. Daca sunteti in dubiu referitor la provenienta unui aparat, este suficient sa ne trimiteti seria acestuia sa o verificam si veti primi un raspuns in scris in maxim 2 zile lucratoare. La asemenea aparate garantia este suportata de vanzatorul acestora, NU de importatorul oficial.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Experimentează o navigaţie personală unică cu zveltul şi elegantul nüvi 3790LMT. Vine încărcat cu actualizări gratuite de informaţii de hartă şi trafic pe durata de viaţă a aparatului şi are în dotare un ecran din sticlă cu atingere multiplă, tehnologie nüRoute™ cu trafficTrends™ şi cu myTrends™, navigaţie activată pe bază de voce, vizualizare teren şi clădiri 3D, asistenţă la încadrarea în bandă (lane assist), previzualizare intersecţii (junction view) şi compatibilitate convorbiri telefonice hands free.

Include actualizări gratuite ale hărţilor pe durata de viaţă a aparatului!

Cu actualizările gratuite Lifetime Map¹ şi Traffic2 vei avea întotdeauna cele mai actualizate hărţi, puncte d einteres şi informaţie de navigaţie disponibilă la vârful degetelor tale. Informaţia de trafic este actualizată constant iar actualizările de hartă sunt disponibile până la de 4 ori pe an. Amandouă trăsăturile sunt gata activate, chiar din cutie, fără abonamente sau taxe de actualizare sau dată de expirare.

Design premiat

Noul nüvi are mai puţin de 9 mm grosime, aproape cât un creion nr. 2. Are un ecran de sticlă care îi acopera toată diagonala de 4.3 inch de tipul multi touch. Orientarea duală vă permite utilizarea lui nüvi 3790LMT fie orizontal, fie vertical, încăpând ergonomic în mână atunci când mergi. Din cauza designului zvelt îl puteţi lua în buzunar sau în poşetă fără să le umfle. Cu acumulatorul său reîncărcabil Litiu-Ion, este gata să vă ghideze în maşină sau pedestru.

Experimentează Tehnologia nüRoute™ cu trafficTrends™ şi myTrends™

Inteligent şi arătos, acest navigator personal unic vine cu capabilităţi de rutare avansate care includ trafficTrends™ şi myTrends™. Nu sunt necesare abonamente sau alte costuri suplimentare, nüvi 3790LMT pur şi simplu o face.

Cu trafficTrends, nüvi 3790LMT învaţă automat tendinţele de trafic în timpul zilei pentru a-ţi îmbunătăţi rutele şi a estima mai exact ora ajungerii la destinaţie în funcţie de ora din zi şi ziua din săptămână.

Cu myTrends, atunci când îţi salvezi destinaţiile obişnuite în “Favorite,” nüvi 3790LMT va reuşi, în timp, să-şi dea seama unde vrei să mergi fără chiar să mai trebuiască să i-o spui! Îţi va pune la dispoziţie ora ajungerii la destinaţie şi informaţiile relevante de trafic. Aşa că în cazul în care mergi spre-de la lucru zi de zi, sau participi săptămânal la un eveniment pre-programat, nüvi 3790LMT te va ajuta să ajungi la destinaţie la timp.

Comenzi Vocale

nüvi 3790LMT nu numai îti spune unde să virezi, dar îţi ascultă şi comenzile vocale. Cu recunoaştere de vorbire inovativă, poţi să-ţi comanzi nüvi vocal — permiţându-ţi să-ţi păstrezi ambele mâini pe volan. Este doar nevoie să îl trezeşti pe nüvi cu o comandă vocală prestabilită şi să începi să vorbeşti opţiuni de mniu care sunt afişate clar pe ecran. Spune-i lui nüvi "Find Address" şi vorbeşte o adresă ca să îl pui s-o caute.


Află banda de încadrare înainte să fie prea târziu


Nu mai este nevoie să ghiceşti banda pe care trebuie să te încadrezi pentru manevra următoare. Lane assist cu junction view vă ghidează către banda corectă pentru următoarea manevră sau ieşire, făcând navigaţia în intersecţii şi ieşiri cu care nu sunteţi familiar uşoară de abordat. Vă afişează semne de circulaţie şi intersecţii de-a lungul rutei alese, cu săgeţi pentru încadrarea în banda potrivită de navigaţie.

Efectuează apeluri hands-free

Pentru apeluri hands-free, nüvi 3790LMT integrează tehnologia wireless Bluetooth® cu ajutorul unui microfon şi difuzor integrate în aparat. Este suficient să faci pair cu telefonul compatibil Bluetooth şi să vorbeşti hands-free prin 3790LMT rămânând concentrat la drum. Formează numere pe tastatură afişată pe ecranul touchscreen pentru a efectua un apel. Pentru a răspunde unui apel, apasă o singură dată pe ecran şi vorbeşte în microfonul integrat. Bucuraţi-vă de apelare pe baza unei singure atingeri pentru contacte şi puncte de interes.

Navighează prin Reţeaua Publică de Transport

Cu ajutorul capabilităţilor sale avansate de navigaţie pietonală şi ecranului cu orientare duală, nüvi 3790LMT este partenerul de călătorie ideal pentru a te descurca prin oraş. Downloadează conţinut opţional cityXplorer™ pentru a te ajuta să navighezi în oraşele mari. În plus faţă de a şti unde să mergi, unde să te urci în autobuz, metrou, tramvai sau alte mijloace d etransport, vei avea de asemenea acces la orarul mijloacelor de transport public şi un timp estimat de atingere a destinaţiei. Hărţile cityXplorer maps sunt disponibile pentru câteva oraşe din America de Nord şi Europa. Şi cu preţuri de $9.99, îţi vor rămâne şi bani de cheltuială în buzunar.

Primiţi indicaţii Pas-Cu-Pas. Vizualizaţi Clădiri şi Teren în 3-D

nüvi 3790LMT are o interfaţă intuitivă care te întâmpină cu două întrebări simple: "Încotro?" şi "Viz. Hartă." Atingeţi ecranul color pentru a căuta cu uşurinţă adrese şi servicii şi pentru a obţine îndrumare vocală pas-cu-pas care pronunţă numele străzilor până la destinaţie. Vine preîncărcată cu hărţi stradale detaliate City Navigator® NT pentru Europaşi apoape 6 milioane de puncte de interes (PDI) cum ar fi magazine, restaurante, hoteluri, locaţii pentru amuzament, benzinării, ATM-uri şi multe altele precum şi limitele de viteză pentru majoritatea drumurilor mari din SUA şi Europa. Cu vizualizare teren şi clădiri 3-D , veţi putea vedea reprezentări ale clădirilor majore din multe oraşe şi curbe de nivel la scară mică, oferindu-vă o perspectivă realistă a terenului. Cu ajutorul predicţiei poziţiei sateliţilor HotFix®, nüvi calculează poziţia Dvs. mai repede ca să vă ducă mai repede la destinaţie.

Mergeţi dincolo de Navigaţie

Incluse în pachetul cu nüvi 3790LMT sunt trăsături standard care sunt peste simpla navigaţie. De exemplu, ecoRoute — — o trăsătură verde care calculează rute mai eficiente din punct de vedere al combustibilului, urmăreşte consumul de carburant şi multe altele. 3790LMT include multe instrumente de călătorie printre care amintim un vizualizator de imagini JPEG, ceas global cu fuse orare, convertor de valute, convertor de mărimi, calculator şi multe altele. Cu navigaţia la fotografie, puteţi descărca imagini de pe Garmin Connect™ Photos şi să navigaţi către ele. Cu al său "Unde Sunt?" localizator de urgenţă, veţi şti întotdeauna poziţia Dvs.. Doar apăsaţi pe ecran pentru a afla coordonatele de latitudine şi longitudine exacte, cele mai apropiate adrese şi intersecţii, spitale, secţii de poliţie şi benzinării. 3790LMT beneficiază şi de tehnologia anti-furt Garmin Lock™, şi este compatibil cu Garmin Garage de unde puteţi descărca gratuit voci şi vehicule particularizate. Îmbunătăţiţi-vă experienţa de călătorie cu carduri microSD™ opţionale.

¹ Free Lifetime Map Updates vă permite să primiţi până la 4 actualizări de hartă pe an, când şi dacă asemenea actualizări sunt făcute disponibile pe website-ul Garmin, pentru anumite produse Garmin product doar până când durata de viaţă a acestuia expiră sau până când Garmin nu mai primeşte asemenea actualizări de hartă de la terţe părţi, oricare dintre acestea e mai curând. Actualizările pe care le primiţi vor fi referitor la aceeaşi zonă geografică inclusă original în pachetul cu produsul Dvs. Garmin la data cumpărării. Garmin poate încheia licenţa de Lifetime Map Updates oricând, dacă nu respectaţi oricare dintre termenii End User License Agreement care însoţeşte produsul Dvs. nüvi

2Free Lifetime Traffic Updates nu pot fi transferate către alte pwersoane sau alte produse Garmin product. Lifetime traffic se întinde pe durata de viaţă a receptorului de trafic Garmin (atâta vreme cât deţineţi un GPS Garmin compatibil) sau câtă vreme Garmin primeşte informaţii de trafic de la furnizorul de asemenea informaţii, oricare dintre acestea e mai curând. Informaţiile de Trafic nu sunt disponibile pentru toate zonele geografice. Accesaţi www.navteq.com/rdstraffic pentru a vizualiza zonele cu acoperire de trafic şi www.garmin.com/traffic/fm/navteq.html pentru Acordul de Licenţăcare conţine toţi termenii şi toate condiţiile.



Caracteristici Produs

*Indicaţii vocale (de ex. „Faceţi dreapta peste 150 m.”): da (difuzor intern)
*Redă numele străzilor (de ex. „Faceţi dreapta PE STRADA ELM peste 150 m.”): da (pentru S.U.A.)
*Navigare activată vocal (controlaţi dispozitivul prin comenzi vocale): da
*Asistenţă bandă de rulare (vă ghidează spre banda de rulare adecvată pentru navigare): da
*trafficTrends™ (calculeaza rutele pe baza fluxului de trafic prezis): da
*myTrends™ (Calculează rute în funcţie de preferinţele de navigaţie ale utilizatorilor): da
*Vizualizare clădire 3-D (afişează clădirile în 3-D): da
*Sortare automată destinaţii multiple (indică cea mai scurtă cale): da
*Retrasare automată (recalculare rapidă a abaterii de la traseu şi a ocolirilor): da
*Setare opţiune traseu (durată mai scurtă, distanţe mai scurte, teren accidentat): da
*Evitare trasee (evitare autostrăzi, puncte de plată etc.): da
*Tehnologie fără fir Bluetooth® (conectaţi telefonul dumneavoastră pentru apelare cu mâini libere): da
*Garmin nüLink! Servicii: (primeste în timp real informaţii de călătorie): nu
*Compatibil FM traffic : da (receiver and lifetime traffic included)
*Compatibil MSN® Direct : nu
*Compatibil XM® pentru U.S: nu
*Indicator limită viteză (afişează limita de viteză pentru majoritatea drumurilor principale): da
*Unde mă aflu? (găsiţi cele mai apropiate spitale, secţii de poliţie, benzinării, cea mai apropiată adresă şi intersecţie): da
*Garmin Locate™ (marchează poziţia atunci când este detaşat de la montajul pe parbriz): da
*ecoRoute™ (calculează un traseu mai economic din punct de vedere): da
*Tastatură Qwerty sau ABC (alegeţi orientarea tastaturii): da
*Puncte de interes personalizate (posibilitate de adăugare puncte de interes suplimentare): da
*Compatibil cu vehicule Garmin Garage™ (descărcaţi pictograme în formă de automobile pe dispozitivul dumneavoastră): da
*compatibil cu voci Garmin Garage™ (descărcaţi voci personalizate pe dispozitivul dumneavoastră): da
*Navigare foto (navigaţi către fotografii cu etichete geografice): da
*Oră pentru călătorii pe mapamond, convertor valutar şi unităţi de măsură, calculator: da
*Vizualizare imagini: da
*Redare MP3: nu
*Redare cărţi în format audio: nu
*Transmiţător FM: nu
*Mufă căşti/ieşire audio: nu
*Telecomandă: nu
*Garmin Lock™ (funcţie antifurt): da
*Ecran cu atingere: da
*Dead reckoning (estimare poziţie): nu
*Compatibil cu motocicleta: nu
*Funcţie geocaching: nu
*Compatibil cu ambarcaţiunile: nu

În plus:

Acest dispozitiv de stocare în masă USB este compatibil cu sisteme de operare Windows® XP sau mai recente şi Mac® OS X 10.4 sau mai recent.