Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



TRACKPACKS toate produsele


GLO™





Pret fara ROAD20xx: 474.81 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-receptor GLO
-Cablu de alimenatre la 12V
-Cablu USB

Accesorii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Navigați cu datele GPS de calibru Garmin pe dispozitivul mobil care vă place cel mai mult. GLO vă aduce cel mai bun din ambele lumi prin combinarea receptoarului GPS / GLONASS cu tehnologia Bluetooth® astfel încât vă puteți bucura de informații precise despre poziția Dvs. pe iPad-ul, iPhone-ul sau dispozitivul Android.

Precizie GPS + GLONASS

GLO pot primi informații despre poziție atât de la constelațiile de sateliți GPS, cât și GLONASS, permițându-i să se conecteze la până 24 sateliți faţă de dispozitivele care se bazează doar pe GPS. Acest lucru permite GLO să fixeze sateliții cu aproximativ 20 la suta mai repede și să rămână conectat, chiar și la viteze mari. Ce este mai mult, GLO actualizează informațiile poziției la 10 de ori pe secundă - care este de până la 10 ori mai des decât receptoarele GPS în multe dispozitive mobile.

Setează-l şi Pleacă

Utilizând tehnologia Bluetooth, împerecheaţi aparatul GLO wireless la dispozitivul Dvs mobil. Doar plasaţi GLO în raza de acțiune a dispozitivului mobil și în câteva momente veţi primi datele poziției de la GLO. Durata de viaţă a bateriei este de până la 12 de ore pentru a vă păstra poziția în timpul călătoriilor lungi, iar încărcarea lui GLO între utilizări este ușoară cu ajutorul cablului USB inclus sau adaptorul opțional la bricheta maşinii de 12/24 volti. Suportul de montare opţional păstrează dispozitivul în condiții de siguranță pe bord unde are vedere deplină către sateliți.



Caracteristici Produs

*Dimensiuni dispozitiv, Lăţime x Înălţime x Diagonală: 0.70" x 1.65" x 3.04" (1.78 x 4.19 x 7.72 cm)
*Greutate: 2.12 uncii (60.1 g)
*Tehnologia Receptorului: GPS+GLONASS
*WAAS: Da
*Rata de actualizare: 10 Hz
*Precizie: 3 metri
*Capacitate baterie: 1100mAh
*Durata de viaţă a bateriei: 12 ore
*Timpul de pornire Hot: 3–5s
*Timpul de pornire Warm: 35s
*Timpul de pornire Cold: 60s