Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road » Automotive » Motorcycles » Trucking/ Camioane » Traffic Receivers » Produse iesite din uz - road
On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperProduse iesite din uz - road toate produsele


nüvi® 2495LMT

Pret fara ROAD20xx: 646.17 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 766.36 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 1328.04 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-nüvi 2495LMT
-Preîncărcat cu Harta Europei City Navigator® NT
-Update gratuit pentru Harta Europei şi informaţiile de trafic (indicat de “LMT” pe cutie)
-Receptor de trafic Digital 3D cu cablu de alimentare la 12v
-Suport de parbriz cu ventuza
-Cablu USB
-Scurt ghid de utilizare

ROAD20xx.xx - versiunea cu update contracost sau gratuit, NU se poate folosi în MapSource/Basecamp!

Nota:
>Pretul cu Ro.a.d. 20xx.xx preincarcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, prin achizitia unui abonament NextROAD (upgrade la harta curenta) sau AllROAD (upgrade gratuit pe viata)
>Pretul cu Ro.a.d. 20xx.xx cu upgrade gratuit – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului pentru harta pe aparat.
Observatie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost importate oficial prin SC Sheba Distribution SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licente piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" si care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL. Daca sunteti in dubiu referitor la provenienta unui aparat, este suficient sa ne trimiteti seria acestuia sa o verificam si veti primi un raspuns in scris in maxim 2 zile lucratoare. La asemenea aparate garantia este suportata de vanzatorul acestora, NU de importatorul oficial.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Seria avansată de navigatoare pentru masina ta

-Ecran tactil cu dublă orientare de 4.3 inci
-Hărți -Detaiate pentru Europa, cu actualizări gratuite pe toată durata de viață a aparatului
-Informaţii de trafic cu actualizări gratuite pe toată durata de viață a aparatului
-Lane Guidance cu PhotoReal Junction View îţi arată banda de încadrare în care trebuie să te poziţionezi
-Navigare vocală în limba engleză

Pregătit cu caracteristici avansate de navigare

2495LMT nüvi face parte din noua colecție Garmin de navigatoare având caracteristici sofisticate ideale pentru fiecare zi de utilizare. Nüvi 2495LMT are un ecran tactil cu dublă orientare de 4.3 inci, este preîncărcat cu hărţile pentru Europa, are informaţii de trafic 3D, hărți cu actualizări pe toată durata de viaţă a aparatului, conţine sistemul nostru unic Cyclops Speed Cameras , de avertizare a camerelor radar, și apelare telefonică prin tehnologia wireless Bluetooth.

Pregătit cu motorul de navigare Guidance 2

Motorul de navigare Guidance 2 oferă o interfață utilizator facilă, pentru calcul traseu mult mai rapid. Nuvi 2495LMT are, de asemenea, facilități de căutare mai rapide care fac găsirea punctelor de interes, cum ar fi restaurante, hoteluri, aeroporturi și altele, mai repede, oferind chiar sugestii rapide de căutare.

Caracteristicile de navigare avansate sunt, de asemenea, introduse în motorul de căutare Guidance 2, cum ar fi informaţii de Trafic 3D și PhotoReal Junction View îţi arată banda de încadrare în care trebuie să te poziţionezi la ieșirile viitoare și intersecții.

Evită Ambuteiajele de Trafic

Pentru a ţine şoferii în mişcare, nüvi 2495LMT include traffic 3D cu abonament pe durata de viaţă a produsului.1
Livrat prin intermediul sistemului tradiţional RDS-TMC, serviciul combină informaţiile istorice despre rute trafficTrends™ împreună cu informaţii despre situaţia curentă de trafic pentru a identifica congestiile şi incidentele de pe traseul rutei planificate. Peste 80 milioane de surse sunt utilizate pentru a înţelege ce se întâmplă pe drumuri, cu acoperire comprehensivă a autostrăzilor şi drumurilor europene din Marea Britanie şi întreaga Europe. Dacă există cozi, o rută alternativă îşi va fi prezentată pentru a evita orice întârziere.

Actualizări Gratuite ale hărţilor pe Viaţă

Cu nüvi 2495LMT poţi conduce încredinţat că vei avea întotdeauna la dispoziţie hărţile, punctele de interes şi informaţia de navigare cele mai actuale incluse în hartă. Cele mai noi hărţi sunt disponibile online de până la patru ori pe an, fără abonament sau taxe de actualizare.

Hands-free pentru o conducere sigură

nüvi 2495LMT combină un ecran tactil de sticlă de înaltă rezoluţie cu diagonala de 4,3 inci cu sistemul inovativ de navigaţie activată prin voce de la Garmin astfel încât poţi alege cum vrei să-l controlezi. Poți să pornești sistemul folosind comenzi vocale personalizate şi să pronunţi opţiunile de meniu de pe ecran pentru o navigare completă fără atingere.

Cu tehnologia wireless Bluetooth inclusă poţi să îl sincronizezi cu telefonul mobil compatibil pentru apeluri handsfree sau chiar consultarea agendei telefonice şi a listei de apeluri – fără să fie nevoie să priveşti, atingi sau chiar să-ţi găseşti telefonul mobil.

Află banda înainte să fie prea târziu

Evită confuzia la exituri şi intersecţii complexe. nüvi 2495LMT’s Lane Assist cu PhotoReal Junction View îţi arată banda de încadrare în care trebuie să te poziţionezi la intersecţiile majore şi ieşirile de pe ruta ta la un nivel de detaliu incredibil al împrejurimilor, descriind până şi copacii, podurile şi pilonii. La o milă distanţă de intersecţie, navigatorul intră în modul ecran împărţit pentru aţi arăta poziţia pe hartă laolaltă cu o descriere realistă a manevrei de executat, reproducând cu acurateţe semnele de circulaţie pentru navigare cu încredere şi reasigurare că eşti pe drumul cel bun.

Fii atent la cele mai noi camere radar

Navigatorul prin satelit Garmin nüvi conţine sistemul nostru unic Cyclops Speed Camera de avertizare a camerelor radar, pentru informare în timp real, funcţie de direcţie şi alarme precise.Obțineți informații de avertizare și limitări de viteză pe măsură ce vă apropiați de unul din sutele de camere fixe, mobile și camere de viteză temporare. Actualizările privind camerele radar nou instalate sau mutate sunt în mod constant actualizate iar Cyclops verifică şi actualizează datele zilnic.

Găseşte rute economice

Tehnologia Garmin ecoRoute de economisire a combustibilului îţi găseşte cea mai economică rută către destinaţie, ajutând şoferii să facă economii şi să fie mai blânzi cu mediul înconjurător. Această trăsătură inovativă urmăreşte utilizarea combustibilului şi calculează costul unei călătorii permiţând de asemenea rapoarte precise de cheltuieli.

Reamintire poziţie parcare


Nuvi 2495LMT vine şi cu "reamintire poziţie parcare" pentru a te ajuta să-ţi găseşti maşina acolo unde ai lăsat-o.

Folosiţi Garmin Express pentru a va ţine aparatul la zi. Garmin Express face actualizările de hărţi şi soft mai uşoare, la fel şi transferul de puncte favorite sau instalarea de voci noi şi vehicule opţionale.Caracteristici Produs

* Indicaţii vocale (de ex. "faceţi dreapta in 150 metri."): da (difuzor intern)
* Redă numele străzilor (de ex. „Faceţi dreapta PE STRADA ELM peste 150 m.”): da (pentru SUA)
* Navigare activată vocal (controlaţi dispozitivul prin comenzi vocale): da(în limba engleză)
* Compatibilitate Trafic (rutează în jurul ambuteiajelor cu ajutorul unui receptor şi abonament de trafic) : da (receptor şi abonament de trafic incluse)
* actualizări informaţii trafic pe întreaga durată de viaţă a aparatului: da (3D Traffic)
* Lane Assist (ghid de încadrare în bandă pentru navigare):da
* Afişare semne intersecţii Junction Views: da
* myTrends™ (prezice traseele dumneavoastră) : nu
* trafficTrends™ (calculează rutele pe baza fluxului de trafic prezis): da
* Aranjare automată destinaţii multiple(oferă calea cea mai directă): da
* Evitare trasee (evitare autostrăzi, drumuri cu plată etc.): da
*XM® compatibil pentru U.S: Nu

Conduceţi cu uşurinţă şi în siguranţă
* Tehnologia fără fir Bluetooth®: da
* Indicator limită viteză (afişează limita de viteză pentru majoritatea drumurilor principale din US şi Europa): da
* Navigare pedestră îmbunătăţită (vă ghidează cum să mergeţi prin oraş): da Achiziţionaţi hărţi cityXplorer pentru o navigare şi mai detaliată pe jos sau folosind transportul în comun
* Navigare foto (navigare către imagini geo-referenţiate) : da
* Servicii de ieşire (îţi spune când se apropie ieşirile de servicii pe autostrada) : da
* Puncte de interes personalizate (posibilitatea de a adăuga puncte suplimentare de interes): da
* Garmin Lock™ (funcţie anti-furt): nu

Bucură-te de condus şi personalizează-l
* Vehicule compatibile Garmin Garage™ (descărcare iconiţe în formă de maşini pe dispozitiv): da
* Voci compatibile Garmin Garage™ (descărcare voci personalizate pentru dispozitivul Dvs.): da
* Player MP3 player: nu
* player Audio book: da

Adiţional
* Planificator de Călătorie: da
* Jurnal de Călătorie: da
* Dispune de Garmin Guidance 2.0, un sistem de navigaţie avansat cu o interfaţă utilizator mai rapidă şi intuitivă pentru îmbunătăţirea vitezei şi acurateţei căutărilor şi rutărilor în navigaţia de zi cu zi.
* Primeşte servicii live prin intermediul telefonului compatibil Android dotat cu Smartphone Link. Actualizarea software-ului poate fi necesară.
* Acest dispozitiv USB este compatibil cu Windows® XP sau mai noi şi cu Mac® OS X 10.4 sau ulterioare.