Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports » Health & Fitness » Running » Cycling » Swimming » Golfing » Camere de Acţiune » Produse iesite din uz - fitness
On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - fitness toate produsele


Edge® 25





Pret fara ROAD20xx: 645.99 RON

Transportul nu este inclus in pret

Disponibil la comanda in circa 2-3 saptamani.

   

Pachetul include:
-Edge 25
-Suport Standard
-Cablu de date cu alimentare
-Manual de utilizare

Accesorii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Cel Mai Mic Preţ din România!

Computer-ul cu GPS de biciclete Compact şi Ușor de Utilizat
Cu Caracteristici de Conectare


  • Urmăreşte distanţa, viteza, ritmul cardiac¹ și durata

  • Planificaţi, descărcați și urmăriți noile plimbări

  • Salvaţi, planificaţi și accesaţi activitățile Dvs. la Garmin Connect ™

  • Rezistent la apă, dispozitiv durabil

  • Caracteristic de conectare, pentru încărcarea datelor şi LiveTrack





Depăşeşte-ţi limitele

Edge 25 captează statistici esențiale ale călătoriei precum durata, distanța, viteza, ascensiunea totală și locația. Când este conectat cu o centură¹ de monitorizare a ritmului cardiac, înregistrează de asemenea zona de ritm cardiac și ritmul cardiac astfel încât veți ști când aţi atins obiectivul. Compatibilitatea cu ritmul cardiac furnizează de asemenea mai multe informaţii precise pentru caloriile arse în timpul plimbării cu bicicleta.

Mic, Dar Voinic

Edge 25 vă oferă toate statisticile necesare pentru a trece plimbările cu bicicleta la nivelul următor. Are dimensiuni mici, dar cu toate acestea este dotat cu Notificări Inteligente atunci când este conectat cu un smartphone.

Rămâneţi pe Cale

Alegeţi din traseele străbătute de alții sau creaţi propriul Dvs. traseu pe Garmin Connect, comunitatea noastră online gratuită. Odată ce aţi ales traseul, îl puteți încărca direct pe Edge 25 și urmaţi-l pentru a ajunge la destinația dorită. Puteţi concura cu Dvs. înşivă pentru a face experienţa mai interesantă.

Călătoriţi mai Repede, Călătoriţi mai Departe

Edge 25 vă permite să știţi cât de repede și cât de departe mergeţi cu bicicleta. Atunci când este cuplat cu senzori² ANT + ®, puteți urmări de asemenea cadența precum și viteza și distanța la antrenamentele în săli interioare.

Urmărirea în Direct

Atunci când este conectat prin Bluetooth®, Urmărirea în Direct le permite prietenilor și familiei Dvs. să vă urmărească plimbarea cu bicicleta în timp real. Invitați adepți care folosesc e-mail sau social media, care le permite să vizualizeze datele Dvs. direct pe Garmin Connect.



Nu Există Acoperire de Date, Nu este Nici o Problemă

Edge 25 foloseşte sateliţii GPS + GLONASS pentru a urmări distanța chiar și în pădurile adânci. Spre deosebire de un telefon, puteți utiliza Edge 25 până la 10 ore, fără grija datelor sau descărcarea bateriei.

Segmente

Concuraţi cu alţi cicliști de pe segmentele Garmin Connect și vedeţi rezultatele Dvs. după cursă în clasament. Includeţi alerte pe dispozitiv pentru punctele de segment de start / sosire.

Rămâneţi Conectat

Prin conectarea Bluetooth la telefon compatibil sau cu o simplă conexiune la Mac® sau PC puteți încărca activitățile pe site-ul comunității noastre de fitness online gratuite, Garmin Connect. Aici, puteți vedea ruta pe care aţi călătorit pe o hartă, consulta analiza acesteia, o partajați și vizualizaţi mai multe detalii.





¹Inclus cu unele modele, vândut separat la altele.
²Vândut separat. Mărcile comerciale Bluetooth marca de lucru și logo-urile sunt mărci înregistrate deținute de Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a acestor mărci de către Garmin se face sub licență.