Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports » Health & Fitness » Running » Cycling » Swimming » Golfing » Camere de Acţiune » Produse iesite din uz - fitness
On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - fitness toate produsele


fēnix® 3 HR





Pret fara ROAD20xx: 2095 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
• fēnix 3 HR cu brăţară neagră din silicon
• Cablu USB/încărcător
• Adaptor de c.a. cu ştecher
• Manual de utilizare

010-01338-71 - fēnix 3 HR – numai ceasul

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ

Despre Produs

Cel Mai Mic Preţ din România!

Performanţa reală întâlneşte eleganţa veritabilă

fēnix® 3 MINISITE

• Antena omnidirecţională EXO™ din oţel inoxidabil, ce recepţionează semnale de la sateliţii GPS/GLONASS, are posibilitatea de a urmări semnalul în medii mai dificile decât cele permise de utilizarea exclusivă a semnalului GPS
• Tehnologia Elevate™ de monitorizare a pulsului¹ măsoară pulsul la încheietură
• Funcţii de antrenament de fitness, precum dinamica avansată de alergare cu oscilaţie verticală şi raport vertical, valoarea maximă VO2, consultant de recuperare şi altele¹
• Afişaj Garmin Chroma Display™ de 1,2 inci, lizibil în lumina soarelui, cu lentile curbate din safir de înaltă rezistenţă
• Funcţii de navigare în natură, precum busola cu 3 axe, altimetrul, barometrul şi funcţia TracBack®



Ceasul de antrenament multisport cu GPS fēnix 3 HR este robust, capabil şi inteligent. Cu seturi de funcţii pentru antrenamentul de fitness, la care se adaugă seturile de funcţii pentru navigaţia în exterior, fēnix 3 HR este pregătit pentru orice competiţie sau activitate de antrenament. Accesul la platforma Connect IQ permite personalizarea feţelor de ceas şi a câmpurilor de date şi oferă widgeturi şi aplicaţii descărcabile.




Eleganţă neegalată care rezistă chiar şi în cele mai dificile condiţii


Elegantul ceas fēnix 3 HR are rama de protecţie şi butoanele din oţel inoxidabil acoperit cu PVD, brăţara din silicon tratat şi o carcasă întărită, pentru mai multă durabilitate. Afişajul color Garmin Chroma Display, de înaltă rezoluţie şi lizibil în lumina soarelui, cu iluminare de fundal cu LED-uri, vă permite să vă accesaţi datele în orice condiţii de iluminare. fēnix 3 HR este rezistent la apă până la adâncimea de 100 de metri şi are o durată de viaţă a bateriei de până la 40 de ore în modul UltraTrac™ de economisire a energiei, de 16 ore în modul GPS şi de până la 2 săptămâni în modul de ceas inteligent (în funcţie de setări).


Tehnologia Elevate de monitorizare a pusului la încheietură


Ceasul fēnix 3 HR include tehnologia Elevate de monitorizare a pusului la încheietură¹, care vă oferă opţiunea de a vă monitoriza pulsul fără a purta o bandă toracică. În plus faţă de numărarea paşilor şi monitorizarea somnului, fēnix 3 HR utilizează pulsul pentru a oferi informaţii precise privind caloriile arse şi a cuantifica intensitatea activităţilor dvs. de fitness.

Măsuraţi nivelul oxigenului şi nu numai în timpul exerciţiilor

Ceasul fēnix 3 HR include numeroase funcţii suplimentare de antrenament, care vă oferă informaţii privind condiţia dvs. fizică. Funcţia de estimare a valorii VO2 maxime analizează date, cum ar fi viteza de alergare, numărul de bătăi ale inimii pe minut şi variaţiile pulsului pentru a estima volumul maxim de oxigen pe care îl puteţi consuma într-un minut. Urmăriţi schimbările pentru a determina progresul condiţiei dvs. fizice şi a vă compara cu ceilalţi utilizatori. Printre celelalte valori măsurate de fitness se numără consultantul de recuperare cu cronometru de recuperare şi verificare a recuperării, precum şi predictorul de curse, care vă estimează timpul ideal în funcţie de valoarea VO2 maximă curentă.


Dinamică avansată a alergării şi măsurători fiziologice


Ajungeţi mai departe cu datele dvs. de alergare şi beneficiaţi de măsurători fiziologice extinse şi dinamică avansată a alergării². fēnix 3 HR furnizează următoarele date:

• Oscilaţia şi raportul vertical – elasticitatea mişcărilor dvs. de alergare şi raportul de beneficiu dintre aceasta şi lungimea pasului
• Durata şi echilibrul de contact cu solul – indică timpul petrecut de picior pe sol, nu în aer, în timpul alergării şi permite verificarea simetriei alergării
• Cadenţa – numărul de paşi pe minut
• Lungimea pasului – determină şi calcularea ritmului curent



• Măsurătorile fiziologice vă monitorizează inima pentru a indica:
• Scorul de stres: fēnix 3 HR vă măsoară variaţia pulsului în poziţie nemişcată, timp de 3 minute, pentru a vă furniza o estimare a nivelului de stres. Scara acestuia este de la 1 la 100; un scor mai scăzut indică un nivel de stres mai scăzut
• Condiţia fizică: după ce alergaţi timp de 6-20 de minute, fēnix 3 HR vă compară condiţia fizică în timp real cu nivelurile medii de condiţie fizică
• Pragul lactic: prin analiza ritmului şi pulsului dvs., fēnix 3 HR estimează punctul din care muşchii dvs. încep să obosească rapid

Profil de înot, mod de schi/snowboard, canotaj şi golf

Ceasul fēnix 3 HR nu este conceput numai pentru alergare; seturile de funcţii speciale vă ajută în antrenamentele de înot, schi, golf şi sporturile cu vâsle, inclusiv standup paddleboarding şi canotajul. În mod similar cu dispozitivul Garmin Swim™, ceasul fēnix 3 HR monitorizează distanţa, ritmul, numărul de mişcări şi altele. Este suficient să introduceţi dimensiunea bazinului în care înotaţi pe ceasul fēnix 3 HR şi să începeţi antrenamentul. Modul schi/placă vă oferă informaţii privind viteza de coborâre, distanţa, diferenţa de nivel, un contor automat al cursei (cu funcţia de Auto Pause pentru perioada de urcare a pârtiei) şi multe altele. Setul de funcţii pentru sporturile cu vâsle include numărul de vâsliri, frecvenţa acestora şi chiar distanţa parcursă per vâslire. Modul de golf indică distanţele către partea din faţă, partea din spate şi centrul zonei verzi pentru orice teren descărcat din Garmin Connect™. Puteţi chiar folosi ceasul fēnix 3 ca telecomandă utilizabilă cu mănuşi, prin intermediul conexiunii wireless ANT+®, pentru camerele de acţiune VIRB®.

Găsiţi calea cea bună



Ceasul fēnix 3 HR oferă funcţii cuprinzătoare de navigaţie şi monitorizare, pentru a vă ghida pe rute cunoscute sau necunoscute prin GPS şi ABB (altimetru, barometru şi busolă). Funcţia TracBack vă readuce la punctul de pornire pe acelaşi traseu. Senzorii integraţi ai ceasului furnizează informaţii privind direcţia de deplasare, altitudinea şi schimbările vremii.

Dispozitivul înregistrează un jurnal al poziţiilor GPS, creând traseul pe măsură ce îl parcurgeţi. Acesta permite, de asemenea, marcarea locaţiilor precum linia de pornire/sosire, pauzele de pe traseu, tabăra ori vehiculul dvs. sau alte puncte de interes. Cu ceasul fēnix 3 HR, puteţi atât crea, cât şi urma trasee create anterior.

Ceasul fēnix 3 HR oferă atât o conexiune ANT+, cât şi capabilităţi Bluetooth®³ Smart pentru distribuirea wireless a locaţiilor, traseelor şi geocache-urilor.

Altimetru, barometru şi busolă



Ceasul fēnix 3 HR este echipat cu senzori ABB pentru a vă oferi informaţii relevante în timp real. Altimetrul integrat oferă date de altitudine ce permit monitorizarea precisă a urcărilor şi coborârilor, în timp ce barometrul poate fi utilizat pentru a prezice schimbările vremii prin afişarea tendinţelor pe termen scurt de presiune a aerului. Busola electronică pe 3 axe indică direcţia cea bună indiferent dacă vă deplasaţi sau nu.

Ceasul fēnix 3 HR îşi calibrează automat senzorii ABB folosindu-şi receptorul GPS şi setează automat ora în funcţie de locaţie. Pentru o măsurare extrem de precisă a temperaturii, acesta poate fi asociat cu senzorul nostru extern de temperatură tempe™.

Aplicaţii şi feţe de ceas personalizate



Personalizaţi ceasul fēnix 3 HR cu descărcări gratuite din magazinul Connect IQ. Personalizaţi faţa ceasului, adăugaţi câmpuri de date şi obţineţi aplicaţii şi widgeturi care vă oferă informaţii rapid.

Rămâneţi conectaţi



Notificările inteligente² vă permit să vedeţi pe ceas emailurile, mesajele text şi alertele chiar şi atunci când vă aflaţi în mijlocul naturii. Ceasul fēnix 3 HR recepţionează semnalul wireless de la un smartphone compatibil² şi vă anunţă ca aţi primit un mesaj prin afişarea textului pe ecranul propriu, gata de citit atunci când aveţi timp.

Printre celelalte funcţii conectate se numără încărcarea automată în comunitatea online de fitness Garmin Connect, monitorizarea live şi distribuirea în reţelele sociale prin intermediul Garmin Connect şi al aplicaţiilor Garmin Connect™ Mobile.

Evidenţiaţi-vă personalitatea prin ceea ce purtaţi la încheietură

Descărcaţi aplicaţia gratuită Garmin Face-It™ pentru feţe de ceas şi personalizaţi-vă dispozitivul cu orice fotografie de pe smartphone. Este suficient să descărcaţi aplicaţia, să alegeţi o imagine din galeria dvs. de fotografii, să reglaţi stilul orei şi să o setaţi ca faţă a ceasului dvs. Fie că este vorba de un peisaj pitoresc surprins la ultima excursie pe munte sau o fotografie a noului dvs. căţel, cu Garmin puteţi conferi ceasului dvs. o personalitate care vă aparţine în totalitate. Disponibil în App Store™ şi Google Play™.

¹Precizia monitorizării activităţii
²Monitoare cardiace şi HRM-Run, comercializate separat.
³Telefonul trebuie să aibă funcţia Bluetooth® Smart. Accesaţi pagina Garmin.com/BLE pentru informaţii privind compatibilitatea.

Numele Bluetooth aparţine Bluetooth SIG, Inc., iar orice utilizare a mărcilor de acest tip de către Garmin are loc sub licenţă. App Store este marcă de servicii a Apple Inc., iar Google Play este marcă comercială a Google Inc.



Caracteristici Produs

Specificaţii alergare
• Virtual Pacer (compară ritmul actual faţă de ţintă)
• Estimare VO2 max
• Consilierul de recuperare după antrenament
• Funcţie Previziune Cursă
• Caracteristici pentru o Alergare Dinamică
• Accelerometru (calculează distanţa pentru antrenamente indoor, fără a folosi un Senzor de Picior)
• Recorduri personale

Specificaţii Ciclism
*Compatibil cu Vector™
*Profile Multiple pentru bicicletă
*Senzor de viteză şi cadenţă: Da (opţional)

Caracteristici
• Monitorizare ritm cardiac la încheietura mâinii
• Virtual Partner® (antrenament împotriva unei persoane digitale)
• Virtual Racer™ (competiţie împotriva unor alte activităţi)
• Auto Pause® (opreşte şi reia cronometrul pe baza vitezei)
• Multi-sport (schimbă modul sport cu o apăsare de buton)
• Antrenamente Avansate (creare de antrenamente personalizate, orientate pe atingerea de ţinte)
• Alertă de ritm (porneşte o alarmă dacă vă abateţi de la ritmul prestabilit
• Intervale antrenament (setare intervale de exerciţii şi odihnă)
• Calcul calorii arse pe bază de puls
• Calcul calorii arse
• Efect Antrenament (măsoară impactul unei activităţi asupra stării Dvs. fizice generale)

• Metrici pentru bazine (Lungimi, distanţă, Ritm, Numărul/rata batăilor, calorii arse)
• Identificarea tipurilor de bătăi (Exemplu: freestyle)
• Metrici pentru înot exterior (distanţă, Ritm, Numărul/rata batăilor, calorii arse)
• Înregistrare antrenament

Specificaţii Golf
*Measures shot distance (calculates exact yardage for shots from anywhere on course)
*Yardage to F/M/B (distance to front, middle and back of green)
*Yardage to layups/doglegs
*Digital scorecard

Specificaţii Outdoor
• Calendar pescuit/vânătoare
• Informaţii soare şi lună
• Calculare suprafeţe

Caracteristici activitate de urmărire
• Contor paşi
• Setare automată ţintă (memorează nivelul activităţii şi impune un anumită ţintă de paşi)
• Bară de Mişcare (se afişează după o perioadă de inactivitate; mergeţi câteva minute pentru a se reseta)
• Monitorizarea somnului (monitorizează somnul total şi perioadele de mişcare ori de odihnă efectivă)

Garmin Connect™
• Compatibil Garmin Connect™ (comunitate online unde se analizează, clasifică şi împărtăşesc rezultatele)
• Sincronizare automată (transferul automat al datelor către calculatorul personal)

Adiţional
• Acceptă aplicaţia Connect IQ™: da (feţe de ceas, câmpuri de date, widgeturi şi aplicaţii)
• Antenă EXO™ (GPS/GLONASS): da
• Wi-Fi®: da
• ANT+®: da
• Bluetooth® 4.0 LE: da
• Alerte meteo: da
• UltraTrac: da
• Compatibilitate cu senzorii tempe™: da
• TracBack: da
• Funcţii pentru schi: da
• Măsurători fiziologice: da
• SUP/canotaj: da
• Podometru: da (opţional)