Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti » Navigatie Terestra » Navigatie Maritima » Produse iesite din uz - Harti
Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



toate produsele


eTrex Legend Cx





Pret fara ROAD20xx: 896.07 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 994.58 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 1573.18 RON

Transportul nu este inclus in pret

Pe stoc.

   

Pachetul include:
- eTrex Legend® Cx
- 64 MB microSD card
- Basemap: Atlantic Recreational
- Atlasul Digital al Romaniei ROAD 2006, detalii gasiti la www.romaniadigitala.ro
- MapSource® Trip & Waypoint Manager CD
- PC/USB interface cable
- Wrist strap
- Bike clip
- Quick reference guide
- Owner's manual

Accesorii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Unitatile eTrex Legend Cx si eTrex Vista Cx va ofera posibilitatea inmagazinarii suplimentare de detalii privind aventura calatoriei preconizate. Garmin a suplimentat aceste unitati portabile de buzunar cu memorie atasabila, facand usoara inmagazinarea informatiilor si adaugarea hartilor aditionale.

Unitatea eTrex Legend Cx este incarcata cu aceleasi facilitati ca si tipul eTrex Legend C, inclusiv cu posibilitatea citirii ecranului color sub incidenta razelor solare si cu capabilitati avansate GPS pentru alegerea traseelor, toate intr-o constructie waterproof ( rezistenta la apa ). Suplimentar, unitatea este livrata cu un microcard SD blank de 64 MB, pentru inmagazinarea detaliilor de harti optionale. Puteti descarca hartile direct pe card sau puteti cumpara microcarduri SD preincarcate cu MapSource Topo si cu hartile lacurilor de interior, cu cartografie marina BlueChart si cu hartile strazilor City Navigator.

Facilitatile oferite de unitatea eTrex Legend Cx fac din aceasta principalul ajutor pentru entuziastii excursiilor in aer liber :
 Microcardul SD de 64MB pentru datele MapSource ofera versabilitatea adaugarii de harti de detaliu;
 Afisorul de 256 culori, citibil in lumina razelor solare faciliteaza distingerea detaliilor de harta si vizualizarea directiei de mers;
 Accepta limbile engleza, spaniola, portugheza si franceza;
 Genereaza automat un traseu, recalculeaza traseul ocolitor, directioneaza virajele prin tonuri de alertare, permite gasirea punctelor de interes ( atunci cand este combinat cu CD-ul MapSource –optional de la Garmin ), ajutandu-va sa navigati in siguranta catre destinatia aleasa;
 Baterie cu durata mare de viata in conditiile utilizarii in exterior;
 Fanta mini-USB rapida, recomandata pentru incarcarea datelor din intreaga biblioteca Garmin de CD-uri MapSource, folosind un computer personal.

Achizitionarea acestei unitati portabile robuste, usoare, usor de manuit va ofera placerea deosebita atunci cand practicati hiking, biking, boating si chiar geocaching.