Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports » Health & Fitness » Running » Cycling » Swimming » Golfing » Camere de Acţiune » Produse iesite din uz - fitness
On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - fitness toate produsele


Fenix 5x 010-01733-01





Pret fara ROAD20xx: 3369 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
• fēnix 5X Safir
• Cablu de date/încărcare
• Documentaţie

Accesorii
Specificatii
FAQ

Despre Produs

Obţineţi mai multe de la antrenamentele dvs.

• Ceasul GPS multisport ultra cu hărţi TOPO color preîncărcate pentru Europa şi accesorii pentru funcţii de navigare
• Design cuprindere din oţel cu antenă EXO din oţel inoxidabil ca ramă, partea din spate din oţel forjat şi cristale de safir pentru a asigura o integritate optimă în medii solicitante
• Profiluri de activitate preîncărcate pentru toate sporturile şi aventurile dvs. şi tehnologia Elevate™ de măsurare a pulsului la încheietură
• Ordonaţi statisticile cheie la îndemână cu widgetul pentru performanţă care vă arată efectele şi progresul antrenamentelor dvs.
• Funcţiile conectate2 includ notificări inteligente, compatibilitate Wi-Fi pentru încărcări automate pe comunitatea sportivă online Garmin Connect™ şi personalizare prin feţe de ceas gratuite şi aplicaţii de la magazinul nostru Connect IQ™
• Senzori de exterior, inclusiv poziţionare prin satelit GPS şi GLONASS, altimetru barometric, busolă pe 3 axe cu giroscop.
• Durata de viaţă a bateriei: până la 12 zile în modul ceas inteligent (în funcţie de setări), până la 20 de ore în modul GPS sau până la 50 de ore în UltraTrac™ modul de economisire a bateriei.



fēnix 5X este ceasul GPS multisport ultra pentru atleţi şi iubitorii de aventuri. Este primul ceas din sera fēnix care oferă hărţi recreaţionale complet color din Europa pentru navigare şi identificarea locaţiei dintr-o privire, astfel încât să vă depăşiţi limitele în fiecare zi şi să găsiţi întotdeauna drumul înapoi. Beneficiaţi de funcţii de antrenare precum tehnologia Elevate™ de măsurare a pulsului de la încheietură2, profiluri de activităţi încorporate, măsurători avansate de performanţă şi citiri ale stării de antrenament, care vă permit să vă antrenaţi mai eficient. Notificările inteligente1 vă permit să păstraţi legătura de pe drum. În plus, brăţările QuickFit™ vă permit să personalizaţi aspectul în funcţie de stilul de viaţă sau activitate, fără a avea nevoie de unelte suplimentare.

Design impresionant, performanţă puternică
fēnix 5X este un ultra ceas cu un diametru de 51 mm şi cel mai avansat set de funcţii pentru antrenament şi navigare. Ceasul fēnix 5X are un design robust şi un aspect rezistent, de înaltă calitate cu o antenă EXO din oţel inoxidabil ca ramă şi partea din spate şi oţel forjat, pentru a-i asigura integritatea în medii solicitante. rezistent la apă până la adâncimea de 100 de metri. Ceasul fēnix 5X se potriveşte atât dorinţelor de ordin estetic., cât şi ambiţiilor atletice.

O hartă complet color pentru linia de sosire

Indiferent dacă sunteţi în oraş sau în mijlocul naturii, o gamă largă de hărţi şi funcţii de navigare de pe fēnix 5X vă ajută să vă orientaţi şi să rămâneţi pe traseu dintr-o singură privire.

• Hărţi recreaţionale complet color pentru Europa preîncărcate; date de hărţi optimizate pentru navigaţie şi localizare dintr-o privire pe încheietura dvs
• Opţiunile pentru trasee dus-întors permit alergătorilor şi cicliştilor să introducă distanţa dorită, iar ceasul va sugera trasee potrivite
• Indiciile de ghidare uşor de citit afişează bannere pe ecran care indică virajele următoare
• Modul de hartă În jurul meu afişează locaţii din apropiere pe o interfaţă grafică simplificată, care sporeşte percepţia şi orientarea la navigarea în medii nefamiliare
• Suprapunerile de date de pe hartă evidenţiază informaţii cheie, pentru a nu fi nevoie să comutaţi ecranele în timpul unei activităţi
• Funcţia GroupTrack4 vă permite să monitorizaţi locaţia prietenilor dvs. pentru activităţi precum schiul; LiveTrack le permite prietenilor dvs. să vă urmărească aventurile în timp real2

Lizibilitate excepţională în timpul alergării

Un afişaj color Garmin Chroma Display™ permanent pornit, de înaltă rezoluţie, asigură o lizibilitate excelentă în orice moment. fēnix 5X utilizează un afişaj de 1,2’’ cu tehnologie transreflectivă, care reflectă şi transmite lumina, permiţând feţei ceasului să fie şi mai lizibilă în lumina puternică a soarelui. Pentru a garanta o rezistenţă sporită în medii dure, acest ceas sport are un geam din safir de înaltă calitate, rezistent la zgârieturi.

Puls măsurat la încheietura mâinii1

Pentru a oferi o libertate deplină atletului ambiţios, modelele fēnix 5 includ tehnologia Elevate de măsurarea a pulsului de la încheietură, care vă permite să vă măsuraţi pulsul fără a purta o bandă toracică. Cu noul senzor Elevate complet integrat la încheietura dvs. puteţi controla în orice moment intensitatea antrenamentului şi urmări activităţile zilnice prin monitorizarea pulsului 24/7, pentru a obţine informaţii mai precise despre caloriile arse pe parcursul zilei.

Asortaţi-vă cu orice stil cu ajutorul brăţărilor interschimbabile

O selecţie de curele QuickFit la alegerea dvs., din piele, metal sau silicon vă ajută să vă asortaţi pentru a vă potrivi stilul cu orice tip de sport sau activitate. Nu sunt necesare unelte pentru a realiza transformarea. Schimbaţi, fixaţi şi sunteţi gata.

Tot ceea ce trebuie să ştiţi despre antrenamentul dvs.

Încercaţi să fiţi din ce în ce mai bun şi acest lucru vă motivează pe parcursul orelor nesfârşite de antrenament. Noul widget de performanţă al ceasului fēnix 5X păstrează toate informaţiile într-un loc, uşor de accesat, pentru a vă urmări mai bine nivelul de fitness şi a vă ajuta să vă antrenaţi mai eficient.

Starea de antrenament: vă spune cât de eficient este antrenamentul dvs. şi indică dacă sesiunile dvs. sunt productive şi dau rezultate.
Estimarea valorii VO2 maxime: analizează date de performanţă despre alergare şi ciclism pentru a estima volumul maxim de oxigen pe care îl puteţi consuma pe minute şi vă oferă o indicaţie asupra nivelului dvs. de fitness.
Solicitarea fizică: vă spune cât de intens vă antrenaţi pe o perioadă de timp, indiferent de activitate.
Consultantul de recuperare: cu cronometrul de recuperare care vă indică timpul de recuperare recomandat, numărând invers de la ultimul antrenament.

Indicatori mai avansaţi, precum pragul funcţional de putere (FTP) şi pragul lactic, vă ajută să evaluaţi mai bine nivelul dvs. de performanţă efectiv în timpul mersului pe bicicletă sau al alergării, iar predictorul de cursă estimează în cele din urmă timpul dvs. ideal pentru curse de 5k (5000 m), 10k (10000 m), semimaraton şi maraton în funcţie de valoarea VO2 maximă curentă. Funcţia Training Effect 2.0 va oferi în plus scorurile beneficiilor aerobice şi anaerobice, pentru a înţelege dacă antrenamentul dvs. de intensitate ridicată are cu adevărat rezultate.

Creşteţi ritmul

Acum puteţi ajunge mai departe cu datele dvs. de alergare Funcţiile de antrenament Garmin care utilizează măsurători fiziologice extinse şi o dinamică avansată a alergării1 vă pot ajuta să vă îmbunătăţiţi forma şi performanţa generală. Aceste măsurători includ condiţii de performanţă care compară condiţia dvs. curentă cu media nivelului dvs. de fitness, cadenţei de alergare şi lungimii pasului. Transformaţi fiecare alergare într-o provocare personală, concuraţi împotriva altora pe segmentele live Strava, primiţi alerte privind linia de start şi linia de finish, vizualizaţi clasamentul şi vedeţi cum se compară eforturile dvs. curente cu recordul dvs. personal.

După ce l-aţi asociat cu o bandă toracică pentru puls compatibilă, precum HRM-Run™, puteţi accesa măsurători fēnix 5X 3 suplimentare, precum scorul de stres, pentru a măsura nivelul de stres efectiv în funcţie de variaţia pulsului, oscilaţia şi raportul vertical sau durata şi echilibrul la contact cu solul, pentru a vă creşte eficienţa de alergare.

Alergare verticală

Ceasul fēnix 5X este încărcat cu funcţii care fac diferenţa pe traseu. Comutatorul Urcare /Alergare automată vă permite să obţineţi măsurătorile corecte indiferent de mediu: analizaţi ritmul şi distanţa când alergaţi pe teren plat şi comutaţi automat la diferenţa de nivel acumulată şi viteza verticală atunci când începeţi să urcaţi. Utilizaţi hărţi topografie detaliate pentru o conştientizare mai bună a situaţiei curente în mediul alpin. Pentru alergătorul pe distanţe foarte mari, dispozitivul fēnix 5X oferă un mod special care vă permite să extindeţi monitorizarea şi să o duceţi mult mai departe pentru a monitoriza până la 100 de ore în noul mod UltraTrac® întărit cu giroscop.

Un adevărat talent polisportiv

Ceasul fēnix 5X este partenerul perfect pentru atletul polisportiv de orice fel. Utilizaţi profilurile de activitate dedicate pentru Înot-Alergare sau Triatlon ca să creaţi un profil multisport adecvat pentru rutina dvs. de antrenament sau ziua cursei. Treceţi uşor de la o activitate la următoarea prin simpla apăsare a unui buton, pentru a vă asigura că toate segmentele de antrenament sunt luate în calcul.

Ceasul pentru toate tipurile de sport

Pe lângă funcţiile pentru alergare, ceasurile fēnix 5X oferă şi seturi speciale de funcţii pentru ciclism, înot, schi, golf şi sporturile cu vâsle, inclusiv surf cu padele şi canotaj. Pentru ciclism, fēnix 5X acceptă măsurarea vitezei şi distanţei şi orice altă dinamică de ciclism atunci când este asociat cu un contor de putere, pentru înotători, dispozitivul urmăreşte distanţa, numărul de mişcări şi altele. Modul Schi/Placă vă pune la dispoziţie informaţii despre viteză, distanţă, diferenţa de nivel şi un contor automat al cursei. Setul de funcţii pentru sporturile cu vâsle, include numărul de vâsliri, frecvenţa acestora şi chiar distanţa parcursă per vâslire.. Modul de golf indică distanţele către partea din faţă, partea din spate şi centrul zonei green pentru orice teren descărcat din Garmin Connect. În plus, adaugă îmbunătăţiri precum monitorizarea statisticilor (lovitură de crosă etc.), Green View, detecţie AutoShot şi măsurare automată.

Pentru ciclişti, ceasul fēnix 5X oferă şi trasee speciale pentru bicicletă şi este compatibil cu linia Varia™ de lumini inteligente pentru biciclete, radar retrovizor şi afişaje Varia Vision™ care contribuie la conştientizarea situaţiei curente pe drum.

Navigaţi în natură, în stilul dvs.

Fiecare ceas fēnix 5 vă ghidează în siguranţă pe trasee cunoscute sau necunoscute combinând sistemul de poziţionare GPS/GLONASS, senzorii avansaţi şi funcţii de navigaţie Garmin precum TracBack™. Pentru a oferi cele mai precise informaţii, dispozitivul îşi calibrează automat senzorii, utilizând GPS-ul. Altimetrul integrat oferă date despre altitudine ce permit monitorizarea precisă a urcărilor şi coborârilor, în timp ce termometrul şi barometrul pot fi utilizate pentru a prevedea schimbările vremii prin afişarea tendinţelor pe termen scurt a presiunii aerului. Busola electronică pe 3 axe vă indică întotdeauna calea cea bună, indiferent dacă vă deplasaţi sau nu.

Numeroase moduri de a rămâne conectat

Toate modelele din seria fēnix 5 pot accepta notificările inteligente atunci când sunt asociate cu un dispozitiv compatibil. Primiţi e-mailuri, mesaje de text şi alerte, direct pe ceas. O altă funcţie nouă fenix 5 este Group Track4, care vă permite să asociaţi dispozitivul dvs. prin Garmin Connect™, astfel încât să vă puteţi urmări prietenii conectaţi şi aceştia să vă poată urmări pe dvs. atunci când sunteţi separaţi în timpul unei activităţi. Alte funcţii conectate includ încărcări automate pe Garmin Connect prin conexiunea Wi-Fi, monitorizarea live şi distribuirea pe reţele sociale prin aplicaţiile gratuite Garmin Connect™ Mobile

Aplicaţii şi feţe de ceas personalizate

Vă puteţi personaliza ceasul fēnix 5X cu descărcări gratuite de pe magazinul Connect IQ. Schimbaţi faţa ceasului, adăugaţi câmpuri de date sau obţineţi aplicaţii şi widgeturi care vă oferă informaţii dintr-o privire. Garmin lucrează în permanenţă cu dezvoltatori şi companii de top pentru a crea parteneriate care oferă un plus de valoare ceasului dvs. fēnix multisport. Nume precum Uber, Strava, AccuWeather şi mulţi alţii oferă aplicaţii şi îmbunătăţiri care vă permit să vă personalizaţi mai mult ca niciodată ceasul fēnix 5X în funcţie de stilul dvs. de viaţă.

Evidenţiaţi-vă personalitatea prin ceea ce purtaţi la încheietură

De asemenea, puteţi descărca aplicaţia gratuită pentru feţe de ceas Garmin Face It™ pentru a vă personaliza ceasul fēnix 5S cu orice fotografie de pe smartphone. Este suficient să descărcaţi aplicaţia, să alegeţi o imagine din galeria dvs. de fotografii, să reglaţi modul de afişare a orei şi să o setaţi ca faţă a ceasului dvs. Fie că este vorba de un peisaj pitoresc surprins la ultima excursie pe munte sau o fotografie a noului dvs. căţel, cu Garmin puteţi conferi ceasului dvs. o personalitate care vă aparţine în totalitate.

1Acuratețea măsurării activității
2Când este conectat cu un telefon smart compatibil
3Când este conectat cu un monitor puls cardiac. Inclus cu anumite modele, comercializat separat pentru celelalte modele
4Atunci când este asociată cu un smartphone compatibil - funcţia GroupTrack poate urmări până la 50 de persoane.

Wi-Fi® este o marcă înregistrată a Wi-Fi Alliance. App Store este o marcă comercială a Apple Inc. Google Play este o marcă comercială a Google Inc.



Caracteristici Produs

Clock Features
• Funcţii ceas Ora (12/24h), calendar (zi/dată), alarmă zilnică, cronometru, temporizator, alerte răsărit/apus
• GPS Time Sync
• Automatic daylight saving time
• Alarm clock
• Timer
• Stopwatch
• Sunrise/sunset times
• Face It™ watch face creator
• Sensors
• GPS activat
• GLONASS
• Garmin Elevate™ wrist heart rate monitor
• Altimetru barometric
• Busolă electronică
• Gyroscope
• Accelerometru (calculează distanţa pentru exerciţiile la interior, fără a fi nevoie de un senzor de picior)
• Thermometer
Daily Smart Features
• Connectivity Bluetooth® Smart, • • • ANT+®, Wi-Fi® with sapphire editions
• Connect IQ™ (downloadable watch faces, data fields, widgets and apps)
• Notificări inteligente (afişează alerte prin e-mail, mesaje text şi alte alerte atunci când este asociat cu telefonul dvs. compatibil)
• Calendar
• Weather
• Comenzi pentru muzică
• Localizare telefon
• Find My Watch
• Telecomandă VIRB®
• Smartphone compatibility iPhone®, Android™, Windows®
• Compatible with Garmin Connect™ Mobile
Boating Features
• Profiluri pentru ambarcaţiuni preîncărcate navigație
Marine Features
• Profiluri pentru ambarcaţiuni preîncărcate navigație
• Funcţii de monitorizare a activităţii
• Contor paşi
• Bara de mişcare (apare pe ecran după o perioadă de inactivitate; mergeţi câteva minute pentru a o reseta)
• Obiectiv automat (identifică nivelul dvs. de activitate şi alocă un obiectiv zilnic de paşi)
• Monitorizarea somnului (monitorizează totalul orelor de somn şi perioadele de mişcare sau de somn liniştit)
• Calculează caloriile arse
• Floors climbed
• Distance traveled
• Intensity minutes
• TrueUp™
• Move IQ™
• Fitness Age yes (in app)
• Fitness Equipment/Gym
• Profiluri de activităţi de gimnastică preîncărcate Indoor Rowing
• Training, Planning and Analysis Features
• GPS speed and distance
• Ecran(e) personalizabile
• Customizable activity profiles
• Auto Pause® (opreşte şi reia contorizarea cronometrului în funcţie de viteză)
• Antrenamente avansate (crearea unor antrenamente personalizate)
• Downloadable training plans
• Auto Lap® (porneşte automat o tură nouă)
• Manual lap
• Virtual Partner® (antrenaţi-vă cu o persoană digitală)
• Configurable lap alerts
• Estimare V02 max.
• Training Status (lets you see if you’re training effectively by tracking your training history and fitness level trend.)
• Training Load (your total training load for the last 7 days calculated from estimated EPOC)
• Efectul antrenamentului (măsoară impactul unei activităţi asupra condiţiei dvs. fizice)
• Training Effect (anaerobic)
• Customizable alerts
• Audio prompts
• Finish time
• Virtual Racer™/Participare la o cursă (concuraţi în alte activităţi)
• Course guidance
• Segments (Live, Garmin)
• LiveTrack
• Group LiveTrack
• Round-trip course creator (running/cycling)
• Touch and/or button lock
• Hot keys
• Derulare automată (parcurge paginile de date în timpul unei activităţi)
• Activity history on watch
Heart Rate Features
• HR zones
• HR alerts
• HR calories
% HR max
% HRR
• Recovery time
• Auto max HR
• HRV stress test (measures your heart rate variability while standing still, for 3 minutes, to provide you with an estimated stress level; the scale of this is 1 to 100; low scores indicate lower stress levels) yes (with compatible accessory)
• Records heart rate while swimming yes (with HRM-Tri™ and HRM-Swim™)
• HR Broadcast (broadcasts HR data over • ANT+™ to paired devices)
• Funcţii de Alergare
• Preloaded run profiles
• Running, Indoor Running, Trail Running

• GPS-based distance, time and pace
• Dinamica alergării
• Vertical oscillation and ratio (the degree of bounce in your running motion and the cost-benefit ratio with stride length) yes (with compatible accessory)
• Ground contact time and balance (shows how much time, in the running motion, your foot is on the ground rather than in flight and lets you check your running symmetry) yes (with compatible accessory)
• Stride length (real time) yes (with compatible accessory)
• Cadence (provides real-time number of steps per minute)
Physiological measurements
• Performance condition (after running 6–20 minutes, compares your real-time condition to your average fitness level)
• Lactate threshold (through analysis of your pace and heart rate, estimates the point where your muscles start to rapidly fatigue) yes (with compatible accessory)
• Run workouts
• Predictor de cursă
• Senzor viteză/cadenţă bicicletă
Funcţii Golf
• Distanţa calculată în iarzi până în F/M/S (distanţa până în faţa, mijlocul şi spatele green-ului)
• Distanţa calculată în iarzi până la layup-uri/dogleg-uri
• Măsoară distanţa loviturii (calculează distanţa exactă calculată în iarzi pentru lovituri lansate de oriunde de pe traseu) Automatic
• Cartele de scor digitale Da
• Stat tracking (strokes, putts per round, greens and fairways hit)
• Garmin AutoShot™
• Auto CourseView updates
• Green View with manual pin position
• Hazards and course targets
• TruSwing™ compatible
• Round timer/odometer
Funcţii exterioare
• Preloaded outdoor recreation profiles
Hiking, Climbing, Mountain Biking, Skiing, Snowboarding, XC Skiing, Stand • Up Paddleboarding, Rowing, Jumpmaster, Tactical

• Point-to-point navigation
• Bread crumb trail in real time
• Back to start
• TracBack®
• UltraTrac™ mode: yes

• Around Me mode
• Elevation profile
• Distance to destination
• Barometric trend indicator
• Storm alert
• Trail run auto climb
• Vertical speed
• Total ascent/descent
• Preloaded topographical maps
• Future elevation plot
• Downloadable cartography support
• Compatible with BaseCamp™
• GPS coordinates
• Projected waypoint
• Sight N Go
• Calcularea suprafeței yes (via Connect IQ™)
• Calendar vânătoare/pescuit yes (via Connect IQ™)
• Informaţii despre soare şi lună yes (via Connect IQ™)
• Dual grid coordinates
Funcţii de Ciclism
• Preloaded cycling profiles
• Biking, Indoor Biking, Mountain Biking

Cursuri
• Bike lap and lap maximum power (with power sensor)
• Race an activity
• Alertă timp/distanţă (declanşează alarma atunci când vă atingeţi obiectivul)
• Antrenamente pe intervale (configurare intervale de exerciţii şi odihnă)
• FTP (Functional Threshold Power) yes (with compatible accessory)
• Strava features (Beacon, live segments)
• Garmin Cycle Map (routable cycling-specific street map)
• Compatibil cu Vector™
• Contorul de putere (afişează datele de alimentare de la un dispozitiv terţ compatibil ANT+™- contoare de putere activate)
• Compatible with Varia Vision™ (head-mounted display)
• Compatible with Varia™ radar (rear-facing radar)
• Compatible with Varia™ lights
• Speed and cadence sensor support (with sensor)yes (ANT+® and Bluetooth® Smart sensors)

Funcţii Pentru Înot
• Preloaded swim profiles
• Pool Swimming, Open Water Swimming

• Valori înot în piscină (lungimile, distanţa, ritmul, numărul/calcularea mişcărilor, caloriile)
• Identificare tip de mişcare (de ex. freestyle)
• Antrenament înot
• Swim efficiency (SWOLF)
• Advanced swim features (time/distance alerts, countdown start, advanced rest timers)
• Deschideţi valori înot în piscină (distanţa, ritmul, numărul/calcularea mişcărilor, caloriile)
• Heart rate (real-time during rests, interval and sessions stats during rests, and automatic heart rate download post-swim) yes (with HRM-Tri™ and HRM-Swim™)

Suplimentar
• Hărţi: topografice şi pentru ciclism preîncărcate, plus peste 40.000 de terenuri de golf din întreaga lume
• Acceptă aplicaţia Connect IQ™: Da (feţe de ceas, câmpuri de date, widgeturi şi aplicaţii)
• Antenă EXO™ (GPS/GLONASS): Da
• Wi-Fi®: Da (numai versiunile Sapphire).
• ANT+®: Da (toate versiunile).
• Bluetooth®: consum redus de energie (toate versiunile).
• Alergare dus-întors: Da
• Prag lactic: Da
• Hărţi Garmin de ciclism preîncărcate: Da
• Cursă dus-întors: Da
• Training Effect 2.0 (măsoară impactul unei activităţi asupra condiţiei dvs. aerobice şi anaerobice): Da
• Solicitare fizică: Da
• Stare antrenament: Da
• Alerte meteo: Da
• UltraTrac: Da
• Accept pentru senzorul tempe™: Da
• TracBack: Da
• Funcţii pentru schi: Da
• Măsurători fiziologice: Da
• Funcţii pentru surf cu padele/canotaj: Da
• Podometru: Da (opţional)