Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road » Automotive » Motorcycles » Trucking/ Camioane » Traffic Receivers » Produse iesite din uz - road
On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperProduse iesite din uz - road toate produsele


nüvi 360T

Pret fara ROAD20xx: 1482.74 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 1731.45 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 2081.31 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-receptor nüvi™ 360
-Preincarcat cu City Navigator NT Europe 2008
-Preincarcat cu Atlasul Digital al Romaniei ROAD 2006, detalii gasiti la www.romaniadigitala.ro
-Receptor de trafic, model GTM 12
-Cablu PC/USB
-Incarcator A/C 220v
-Incarcator auto, 12v
-Suport de parbriz cu ventuza
-Manual de utilizare

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Modalitatea de a calatori cu nuvi

Navigator. Translator. Prezentator. Ghid de calatorie. nuvi360 de la Garmin este receptor GPS de mici dimensiuni si foarte versatil. Vandut exclusiv in Europa, acest asistent personal pentru calatorie de buzunar este acum oferit cu tehnologie wireless Bluetooth hands-free, pe langa facilitatile deja populare oferite de nuvi 300, ceea ce il face un insotitor de calatorie valabil oriunde.

Apeluri telefonice hands-free cu ajutorul tehnologiei wireless Bluetooth

nuvi 360, ca si perechea sa, nuvi 310, integreaza tehnologia wireless printr-un microfon si un difuzor care va ofera posibiltatea apelarii telefonice hands-free de pe telefonul mobil propriu.. Nu va ramane decat sa formati numarul dorit pe ecranul touch-screen al unitatii nuvi pentru a apela un telefon compatibil Bluetooth. Pentru a raspunde la un apel telefonic receptionat, este suficient sa atingeti ecranul unitatii nuvi si sa vorbiti direct in microfonul incorporat in aceasta.

Suplimentar, puteti privi in si forma numere din propria agenda telefonica sau din meniul de arhivare a apelurilor din telefonul propriu. Nu cunoasteti numarul de telefon de la destinatia aleasa ?! Nimic mai simplu : il aflati si puteti sa-l apelati din baza de date extinsa cu puncte de interes a unitatii nuvi ¡V inclusiv hoteluri, restaurante, magazine si puncte de atractie.

Navigati cu usurinta

Unitatea nuvi 360 este livrata pre-programata cu o baza de date pentru harti ale regiunilor Europei , si include calculul automat al traseului, perspectiva hartii in 2D sau 3D, precum si o interfata figertip touch screen ( ecran sensibil la atingere ) ¡V ceea ce face ca navigatia sa fie o placere.Sunt acceptate puncte de interes personalizate (POI), cum ar fi zonele scolare si amplasarile camerelor de supraveghere a traficului. Suplimentar, cu un receptor radio de trafic FM TMC de la Garmin ( optional ), puteti evita blocarile de trafic printr-o simpla atingere a butonului de calculare a unei noi rute. *

Bucurati-va de kitul de calatorie.
Navigarea este de-abia la inceput. Unitatea nuvi include o sumedenie de mijloace de insotire placuta a calatoriei, inclusiv MP3 player, palyer pentru carti audio, vizualizare de fotografii JPEG, atentionari de calatorie, convertor valutar, si multe altele. Suplimentar, puteti aduga pachete software optionale, cum ar fi Ghidul de Limbaj si Ghidul de Calatorie.

Personalizare cu un software optional

Un software optional, disponibil pe card SD, permite adaugarea instantanee de noi facilitati in unitatea nuvi, fara a fi nevoie de conectarea la computer.

Ghidul de Limbaj contine cinci dictionare bilingve si o banca de cuvinte si de fraze multilingvistice, care suporta noua limbaje si dialecte diferite. Mai mult, ofera chiar si pronuntarea corecta a cuvintelor si frazelor.

Ghidul de calatorie va ofera o trecere folositoare in revista, precum si recomandari pentru restaurante, hoteluri, magazine, baruri si cluburi de noapte, manifestari sportive si atractii turistice. Ghidul de calatorie pentru Europa este disponibil la cumparare. Cel pentru America de Nord va di disponibil in curand.

Savers Guide este un carnet de cupoane "geo-codate", care va anunta de posibilitatea beneficierii de discounturi la restaurantele, hotelurile, magazinele si altele o multitudine, in masura in care sunteti participant la Entertainment businesses pe teritoriul Americii de Nord.


Caracteristici Produs

*Receptor : GPS de inalta sensibilitate, validat WAAS prin SiRF
*Ecran : 2,8¡¨ W x 2,1¡¨ H ( 3,5¡¨ diagonala ), 320 x 240 pixel; display luminos, TFT, 64.000 culori, cu iluminare alba de fundal si ecran sensibil
*Dimeniuni : 3,87¡¨ W x 2,91 ¡§ H x 0,87¡¨ D ( 98,3 x 73,9 x 22,1 mm )
*Greutate : 5,1 ounces ( 144,6 grame )
*Baterie : incorporata, lithium-ion, intre 4 si 8 ore durata de viata, functie de modalitatea de utilizare
*Tehnologie Bluetooth wireless pentru apeluri hands-free
*Accepta avertizari sonore de trafic FM TMC
*Include Garmin Lock ¡V o facilitate de asigurare antifurt
*Anunta sonor strazile dupa nume
*Preincarcat cu harti pentru America de Nord si pentru Europa
*Interfata finger touch-screen
*Afisaza adrese si puncte de interes
*Perspectiva 2D si 3D, la alegere
*Accepta incarcare cu POI, inclusiv alerte pentru limitarile de viteza si pentru amplasarea camerelor de supraveghere a traficului
*Ghidul de calatorie inclus contine MP3 player cu mostre Mp si de carti audio, vizualizare de fotografii, ora in lume, convertoare de valuta si de masurari, calculator si altele
*Permite incarcarea cu software optional pentru Ghidul de Limbaj si cel de calatorie, pentru personalizare
*Fanta pentru card SD de extindere a memoriei
*Interfata USB pentru incarcare cu date


* Serviciile de trafic sunt disponibile numai in acele localitati unde exista acoperire RDS-TMC. Trabuie sa cereti receptor radio de trafic FM TMC si sa achitati taxele de abonament, pentru a beneficia de capabilitatile acestui serviciu.

NOTA : Precum majoritatea dispozitivelor USB Mass Storage, unitatea nuvi nu este compatibila cu Windows 95, Windows 98 sau Windows Me.