Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road » Automotive » Motorcycles » Trucking/ Camioane » Traffic Receivers » Produse iesite din uz - road
On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - road toate produsele


StreetPilot c550





Pret fara ROAD20xx: 698.53 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 798.49 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 1199.52 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-StreetPilot c550
-Preincarcat cu City Navigator® NT Europe (acoperire completa)
- Preincarcat cu Atlasul Digital al Romaniei ROAD 2006, detalii gasiti la www.romaniadigitala.ro
-GTM 21 receptor de trafic integrat cu folosire gratuita pentru Europa
-Suport de parbriz cu ventuza
-Incarcator la 12v
-Husa de protectie
-Manual de utilizare

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Intr-adevar, este foarte simplu !

Vorbind despre simplitate, modelul portabil StreetPilot c550 este livrat de producator pregatit sa fie utilizat direct, cu harti preincarcate si o multitudine de optiuni. Vandut exclusiv in Europa, acest navigator ofera aceleasi facilitati de navigatie ca si toate celelalte modele deja populare ale seriei c300, cu o multime de noi optiuni, cum ar fi tehnologia Bluetooth wireless cu apelare telefonica hands-free, un receptor de trafic integrat, player MP3, si multe altele.

Facilitatile noii serii c500.

Suplimentar ecranului touch-screen simplu, existent la versiunile anterioare, noile produse StrretPilot c510 si StreetPilot c550 sunt livrate cu facilitatile noii serii c500 care include :
- Receptor GPS de inalta sensibilitate – care permite un timp redus pentru receptia semnalelor si mentinerea acestora chiar in cazul prezentei in zone impadurite si / sau in apropierea blocurilor inalte de locuinte.
- Display calificat pentru automobile, lizibil chiar sub incidenta luminii solare, tratat antireflex – care va permite sa vizualizati pozitia si directia catre care va indreptati cu usurinta.
- Design aerodinamic – care a creat o forma zvelta si mai rafinata a produsului.
- Pictograme configurabile de vehicule – care va permit sa le alegeti pe cele mai dragute si personalizate forme, care va vor fi afisate atunci cand optati pentru autorutare.
- Garmin Lock – o facilitate anti-furt care dezactiveaza unitatea pana atunci cand veti reintroduce codul PIN specific format din 4 cifre, sau poate bloca unitatea pe o locatie predeterminata.


Bluetooth wireless.

Este o facilitate exclusiva a modelului StreetPilot c550, care include tehnologia Bluetooth integrata cu un microfon si difuzoare duale, care va permit sa efectuati apeluri hands-free cu ajutorul telefonului mobil catre un alt telefon compatibil cu Bluetooth wireless. Este suficient sa vedeti apelurile pe aparatul c550 personal si prin simpla atingere a ecranului puteti raspunde.




Doar veti vorbi in microfonul incorporat, ramanand concentrat pe conducerea autovehiculului. Suplimentar, aparatul regaseste si formeaza numere din agenda telefonica proprie, personalizata, sau poate afisa arhiva apelurilor telefonice. De asemenea, puteti realiza apeluri telefonice catre baza de date uriasa continand puncte de interes – care include hoteluri, restaurante, magazine si multe altele.


Receptorul de trafic integrat.

O alta facilitate existenta doar la modelul c550 consta in capabilitatile sale de trafic integrat. Modelul c550 include un receptor de trafic integrat care va atentioneaza asupra starii traficului, asupra intarzierilor datorate drumurilor in constructie si starii vremii, si care automat va sugereaza trasee alternative.

Navigatorul GPS.

Modelul c550 este livrat cu harti preincarcate pentru Europa sau pentru America de Nord si include rutarea automata, perspectiva hartii in 2D sau 3D, precum si directionari vocale pentru schimbarile de directie, care comunica numele strazilor, facand navigarea facila. Exista, de asemenea, un player MP3 si accepta puncte de interes personalizate, cum ar fi zonele cu scoli si amplasarea camerelor de supraveghere a traficului.

Software optional.

Un software optional este disponibil pe carduri SD, ceea ce va permite sa adaugati imediat noi valente aparatului c550, fara sa va conectati la computerul personal.

Travel Guide – va ofera posibilitatea trecerii in revista amanuntita si recomandari pentru restaurante, hoteluri, magazine, cluburi de noapte, evenimente sportive si atractii turistice. Pentru Europa, acest Travel Guide este disponibil prin cumparare. Pentru Statele Unite, acest ghid va apare in curand.

Savers Guide – este un carnet de cupoane “geo-codate “ care va ofera posibilitatea de a beneficia de discount-uri la restaurante, hoteluri, magazine, si, chiar mai mult, la mii de Entertainment businesses pe teritoriul Americii de nord.


Caracteristici Produs

Facilitati / Caracteristici tehnice.

*Receptor : receptor GPS nou,de inalta sensibilitate, validat WAAS prin SiRF.
*Display : calificat pentru automobile, lizibil chiar sub incidenta luminii solare, tratat antireflex TFT, de tipul LCD, 2,8” W x 2,1” H ( 7,2 x 5,4 cm ); 320 x 240 pixel, de tipul tactil ( touch-screen ).
*Dimensiuni : 4,4” W x 3,2” H x 2,2” D ( 11.3 x 8,2 x 5,6 cm ).
*Greutate : 0,59 pounds ( 269 grame ).
*Durata de viata a bateriei : pana la 8 ore.
*Accepta avertizari de trafic FM TMC.
*Include Garmin Lock – o facilitate anti-furt.
*Pictograme de vehicule configurabile.
*Harti preincarcate pentru America de Nord sau Europa, in totalitate.
*Interfata touch-screen tactila.
*Ofera posibilitatea de a cauta o adresa si un punct de interes.
*Alege perspectiva 2D sau 3D asupra hartii.
*Permite incarcarea cu puncte de interes personale, inclusiv a avertizarilor pentru zonele cu limitare de viteza si amplasarea camerelor de supraveghere a traficului.
*Fanta pentru card SD de extensie a memoriei.
*Accepta software aditional, precum Travel Guide si Savers Guide, pentru peronalizarea aparatului c550 propriu.