Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road » Automotive » Motorcycles » Trucking/ Camioane » Traffic Receivers » Produse iesite din uz - road
On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperProduse iesite din uz - road toate produsele


StreetPilot 7200

Pret fara ROAD20xx: 2656.08 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 2754.85 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 3254.65 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-Receptor StreetPilot® 7200
-Telecomanda alfanumerica
-Incarcator 12v
-Cablu conectare USB
-Incarcator A/C 220v
-Disc de bord
-Scurt ghid de utilizare
-Manualul utilizatorului
-Harta de baza:
Atlantic Autoroute
-Preincarcat cu City Navigator™ Europe NT 2008
- Atlasul Digital al Romaniei ROAD 2006, detalii gasiti la
www.romaniadigitala.ro


Accesorii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Ecranul de tip “touch-screen” de dimensiuni impresionante ( 7 inch ) al unitatii StreetPilot 7200 va permite intotdeauna sa vedeti incotro mergeti, oriunde v-ati afla in interiorul vehiculului. Proiectate pentru vehicule mari, cum sunt autobuzele, vehiculele de teren, camioanele, produsele din seriile 7000 sunt primele unitati pentru mijloacele de locomotie care sunt livrate preincarcate cu harti detaliate City Navigator NT si care afisaza date despre navigatie, distractii, trafic si starea vremii pe un ecran de mari dimensiuni citibil chiar in cazul in care se afla sub incidenta razelor solare.

Datele despre trafic.

In cazul in care achizitionati un senzor optional, unitatea StreetPilot 7200, precum si perechea sa, unitatea StreetPilot 7500, va ofera informatii legate de accidente, drumuri in constructie, precum si eventuale intarzieri datorate starii vremii, inainte sa ajungeti in acele zone delicate, oferindu-va totodata o ruta alternativa. Aceasta posibilitate de management optional al traficului face esentiala conducerea autovehiculului cu ajutorul GPS, chiar si atunci cand cunoasteti drumul catre destinatia aleasa.

La produsele din seria 7000, informatiile despre trafic sunt furnizate prin intermediul unei antene GTM 10, GTM 11 sau GXM 30, achizitionata separat. Puteti receptiona atentionarile despre trafic de la un post de radio prin Clear Channel ( cand alegeti un oras din USA ), folosind un receptor radio de trafic de tip GTM 10 sau GTM 11 FM TMC. Serviciile de informatii despre trafic accesate cu antena GXM 30 implica plata unui abonament la XM NavTraffic.

Datele despre starea vremii.

Puteti vizualiza in timp real conditiile meteorologice, folosind antena optionala GXM 30 Smart Antenna si achitand un abonament la XM NavTraffic. Puteti obtine astfel previziunile locale pentru traseul ales sau pentru locurile de campare din apropierea traseului. Informatiile despre vreme pe care le puteti obtine se refera la conditiile meteo ale locului in care va aflati, previziuni pentru orasul catre care va indreptati, precum si avertizari privind tornadele, furtunile de fulgere si zonele inundate.

Datele despre distractii.

Unitatile StreetPilot 7200 si 7500 contin, de asemenea, o serie de facilitati dedicate mentinerii Dumneavoastra intr-o stare de amuzament pe timpul calatoriilor, incluzand un player MP3 intern, un radio XM si carti audio. Player-ul MP3 incorporat permite utilizatorului sa aleaga muzica dupa interpret, dupa album, dupa melodie sau dupa genul de muzica. Muzica poate fi incarcata pe un card SD iar redarea este usoara, fara sa necesite un software special. Radioul XM ( cu antena GXM 30 Smart Antenna, optionala, si cu un abonament la XM Satellite Radio ) ofera peste 150 de canale de muzica comerciala gratuita, sport, stiri, emisiuni dedicate si amuzament. Unitatile StreetPilot 7200 si 7500 sunt de asemenea compatibile cu www.audible.com, un serviciu de carti audio bazat pe abonament. Toate fisierele de muzica sau vorbite pot fi transmise prin difuzoarele existente in autovehicul, datorita unui transmiter FM wireless incorporat, sau la castile pasagerilor, printr-o linie de jack-uri. Transmiterile audio se intrerup automat atunci cand se receptioneaza instructiuni pentru navigatie.

Datele despre navigatia stradala.

Produsele din seriile 7000 contin toate facilitatile pe care le cunoasteti si le indragiti la orice produs Garmin, incluzand navigatia intuitiva cu calcularea automata a traseului; avertizari vocale; directionarea pentru viraje; vederi 2D si 3D ale hartii; re-rutarea automata in cazul in care conducatorul a ratacit drumul. Unitatea rosteste numele strazii, astfel incat utilizatorul sa stie “ cand s-o ia la dreapta, pe strada principala “. Puteti introduce mai multe destinatii odata, unitatea le va alege si le va sorta automat, astfel incat sa va ofere un traseu eficient. Prin intermediul software-ului POI Loader incorporat, unitatea Garmin permite utilizatorului sa suplimenteze hartile preincarcate cu punctele de interes ( POI ) proprii, cum ar fi zonele cu scoli sau amplasarea camerelor de supraveghere a traficului.

Partea frontala a unitatii StreetPilot 7200 si 7500 are un singur buton : cel de “pornit / oprit “. Lateralul si spatele unitatii contin difuzorul integrat intern, conectorul mini USB, intrarea AV, fanta pentru cardul SD si intarea pentru jack-ul audio de 3,5mm. Ca livrare standard se ofera si o telecomnda alfanumerica in infrarosu, care permite o utilizare comoda si de la distanta.Caracteristici Produs

*Validare WAAS; 12 canale GPS paralele.
*Antena : de tip GPS incorporata; conector de antena exterioara tip MCX.
*Dimensiuni : 7,5” W x 4,5” H x 2,2” D.
*Ecran : 7” ( 16 : 9 ) WQVGA, 480 x 234 pixel, color TFT cu reglarea automata a luminozitatii de fond a ecranului si cu “touch- screen “.
*Greutate : 1.4 pounds.
*Fanta pentru card SD si memorie interna care permite stocari pentru player MP3, carti audio si produse MapSource aditionale.
*Difuzor incorporat pentru radio si pentru instructiuni de navigatie.
*Intrare video pentru sursa analogica externa, cum ar fi camera video suplimentara.
*Transmitere audio catre instalatia stereo a vehiculului, prin intermediul unui transmiter FM wireless incorporat sau prin casti stereo cu jack de 3,5mm.
*Limbaje selectabile de catre utilizator pentru voce si pentru text.