Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road » Automotive » Motorcycles » Trucking/ Camioane » Traffic Receivers » Produse iesite din uz - road
On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - road toate produsele


StreetPilot 7500





Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 7576.73 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-Receptor StreetPilot® 7500
-Telecomanda alfanumerica
-Incarcator 12v
-Cablu conectare USB
-Incarcator A/C 220v
-Disc de bord
-Scurt ghid de utilizare
-Manualul utilizatorului
-Harta de baza:
Atlantic Autoroute
-Preincarcat cu City Navigator™ Europe NT 2008
-Preincarcat cu Atlasul Digital al Romaniei RO.A.D 200X, detalii gasiti la www.romaniadigitala.ro



Accesorii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

StreetPilot 7500

Ecranul tactil de dimensiuni impresionante ( 7 inch ) al modelului StreetPilot 7500 va ofera posibilitatea de a vedea intotdeauna traseul pe care il urmati, indiferent de pozitia Dumneavoastra in interiorul autovehiculului. Proiectat pentru vehicule mari, cum ar fi RV-urile, semi-track-urile si autobuzele, modelele din seria 7000 sunt primele unitati pentru autovehicule care sunt livrate preincarcate cu harti detaliate City Navigator NT si care afisaza continuu navigarea, posibilitatile de amuzament, starea traficului si a vremii, pe un ecran de mari dimensiuni, lizibil chiar sub incidenta luminii solare. Toate acestea, combinate cu capabilitatile de calcul ale modelului StreetPilot 7500, il recomanda drept unul din cele mai puternice navigatoare urbane.

Traficul.

Achizitionand un senzor suplimentar, optional, modelul StreetPilot 7500, ca si perechea sa, StreetPilot 7200, va va atentiona asupra accidentelor, a drumurilor in constructie, precum si a intarzierilor posibile din cauza conditiilor meteorologice, oferindu-va un traseu alternativ. Aceasta capabilitate optionala de management a traficului face ca navigarea cu GPS sa fie esentiala, chiar daca stiti bine incotro va indreptati.

Informatiile despre trafic sunt livrate aparatelor din seria 7000 printr-o antena GTM 10, GTM 11 sau GXM 30, achizitionata separat. Avertizarile despre trafic transmise de posturile de radio Clear Channel ( in USA ) pot fi receptionate cu receptoarele de trafic GTM 10 sau GTM11 FM TMC. Serviciile radio de trafic accesate cu antena inteligenta GXM 30 implica plata unui abonament la XM NavTraffic.

Vremea- conditiile meteorologice.

Prin achizitionarea suplimentara optionala a unei antene inteligente GXM 30 si a unui abonament XM NavTraffic, puteti vizualiza in timp real conditiile meteorologice. Trebuie doar sa gasiti postul de radio local de pe traseul ales sau din zona in care v-ati campat. Informatiile despre starea vremii care sunt disponibile include conditiile meteo locale, previziunile pentru orase, ca si avertizarile privind posibile tornade, furtuni sau inundatii.

Amuzament – distractii.

Modelele StreetPilot 7500 si 7200 include, de asemenea, facilitati menite sa va distrati in timpul calatoriilor, inclusiv un player MP3, radio XM si carti audio. Player-ul MP3 incorporat permite utilizatorului sa baleieze muzica dupa artist, dupa album, dupa melodie sau dupa genul muzical. Muzica poate fi incarcata pe un card SD si utilizata direct – fara a necesar un software special. Radioul XM ( cu o antena inteligenta optionala GXM 30 si un abonament la XM Satellite Radio ) ofera peste 150 de canale de muzica comerciala, sport, stiri, discutii si amuzament. Modelele StreetPilot 7500 si 7200 sunt, de asemenea, compatibile cu www.audible.com, un serviciu de carti audio pe baza de abonament. Muzica si fisierele vorbite pot fi emise in tot spatiul interior al vehiculului prin difuzoarele existente, prin transmiterul wireless FM incorporat in aparatul StreetPilot sau prin casti de ureche ( sau linie de jack-uri ). Programele audio de amuzament se intrerup automat atunci cand se receptioneaza instructiuni de navigatie.

Navigatorul stradal.

Seria 7000 a produselor StreetPilot contine toate facilitatile produselor Garmin cu care v-ati obisnuit si pe care le-ati indragit, incluzand navigarea intuitiva cu calcularea automata a traseului; directionarea schimbarilor de directie prin avertizari vocale; vizualizarea hartii in perspectiva 2D sau 3D; re-rutarea automata, in cazul in care conducatorul de vehicul a ratacit traseul. Unitatea rosteste numele strazilor, asa incat utilizatorii pot cu usurinta sa revina la traseul initial. Puteti introduce mai multe destinatii, unitatea va alege automat traseul cel mai eficient pentru deplasare. Cu ajutorul unui software POI Loader, incorporat, Garmin ofera posibilitaea utilizatorilor de a creste cantitatea de informatii ale hartilor preincarcate cu POI personalizate, cum sunt zonel cu scoli si amplasarea camerelor de supraveghere a traficului.

Trasarea automata de drum.

Spre deosebire de modelul 7200, modelul 7500 include si sensori de trasare automata a drumului in cazul in care semnalul GPS este blocat, de exemplu in zonele urbane sau in tuneluri. Daca pierdeti acoperirea GPS in zone cu cladiri inalte sau in tuneluri, StreetPilot 7500 continua sa va ghideze navigarea. Pentru activarea acestei facilitati este necesara o minima instalare.
Partea din fata a modelelor StreetPilot 7200 si 7500 are un singur buton – unul de pornit / oprit. Partea laterala si cea din spate a unitatii integreaza difuzorul interior, fanta pentru card SD, conexiunea mini USB, intrarea AV si un jack audio de 3,5mm. O telecomanda wireless alfanumerica in infrarosu permite actionarea usoara a unitatii de la distanta si face parte din livrare.



Caracteristici Produs

*Validat WAAS; GPS cu 12 canale paralele.
*Antena : pentru GPS, de tip “patch-style”, incoporata ; conector tip MCX pentru antena externa.
*Dimensiuni : 7,5” W x 4,5” H x 2,2” D.
*Ecran : 7” ( 16:9 ), WQVGA, 480 x 234 pixel, tactil, TFT color, cu reglare automata a iluminarii de fond.
*Greutate : 1,4 pounds.
*Fanta pentru card SD si memoria interna a aparatului permit stocarea pentru MP3, carti audio si produse aditionale MapSource.
*Difuzor incorporat pentru radio si pentru instructiuni de navigare.
*Intrare video composita pentru sursa externa analoga, cum ar fi o camera de luat vederi.
*Transmitere audio catre instalatia stereo a vehiculului prin intermediul unui transmiter wireless FM incorporat, sau la casti stereo de 3,5mm.
*Limbaje selectabile de catre utilizator pentru voce si text.