Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road » Automotive » Motorcycles » Trucking/ Camioane » Traffic Receivers » Produse iesite din uz - road
On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - road toate produsele


StreetPilot c510 Deluxe





Pret fara ROAD20xx: 1097.18 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 1197.14 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 1775.48 RON

Transportul nu este inclus in pret

Disponibil la comanda in circa 2-3 saptamani.

   

Pachetul include:
-StreetPilot C510 Deluxe -Preincarcat cu City Navigator NT pentru o regiune(Grecia+Italia)
- Preincarcat cu Atlasul Digital al Romaniei ROAD 2006, detalii gasiti la www.romaniadigitala.ro
-Suport de parbriz cu ventuza
-Incarcator la 12v
-Disc pentru bordul masinii
-Cablu de conectare USB
-Husa de protectie din piele
-Manual de utilizare

*Aceasta versiune “de lux “ include, de asemenea, un receptor de trafic integrat, care va avertizeaza asupra starii traficului, asupra intarzierilor posibile datorate lucrarilor de constructii si a starii vremii si, in mod automat, va sugereaza trasee alternative.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Intr-adevar, este foarte simplu !

Vorbind despre simplitate, modelul portabil StreetPilot c510 Deluxe este livrat de producator pregatit sa fie utilizat direct, cu harti preincarcate si o multitudine de optiuni. Vandut exclusiv in Europa, acest navigator ofera aceleasi facilitati de navigatie ca si toate celelalte modele deja populare ale seriei c300, cu o multime de noi optiuni, cum ar fi avertizarile de trafic FM TMC, si inca multe altele.

Facilitatile noii serii c500.

Suplimentar ecranului touch-screen simplu, existent la versiunile anterioare, noile produse StrretPilot c510 si StreetPilot c550 sunt livrate cu facilitatile noii serii c500 care include :
- Receptor GPS de inalta sensibilitate – care permite un timp redus pentru receptia semnalelor si mentinerea acestora chiar in cazul prezentei in zone impadurite si / sau in apropierea blocurilor inalte de locuinte.
- Display calificat pentru automobile, lizibil chiar sub incidenta luminii solare, tratat antireflex – care va permite sa vizualizati pozitia si directia catre care va indreptati cu usurinta.
- Design aerodinamic – care a creat o forma zvelta si mai rafinata a produsului.
- Pictograme configurabile de vehicule – care va permit sa le alegeti pe cele mai dragute si personalizate forme, care va vor fi afisate atunci cand optati pentru autorutare.
- Garmin Lock – o facilitate anti-furt care dezactiveaza unitatea pana atunci cand veti reintroduce codul PIN specific format din 4 cifre, sau poate bloca unitatea pe o locatie predeterminata.


Navigatorul GPS.

Modelul c510 este livrat preprogramat cu date privind hartile Europei si include rutarea automata si perspectiva 2D sau 3D a hartilor, facand navigatia usoara. Accepta, de asemenea, puncte de interes personalizate (POI ), cum ar fi zonele cu scoli si amplasarea camerelor de supraveghere a traficului. Prin achizitionarea optionala suplimentara a unui receptor radio integrat de trafic, poate primi avertizari sonore de trafic FM TMC.

*Suplimentar, pachetul StreetPilot c510D “ deluxe “ include una din cele noua harti europene regionale preprogramate si un DVD-ROM continand intraga harta a Europei, necodata. Aceasta versiune “de lux “ include, de asemenea, un receptor de trafic integrat, care va avertizeaza asupra starii traficului, asupra intarzierilor posibile datorate lucrarilor de constructii si a starii vremii si, in mod automat, va sugereaza trasee alternative.


Caracteristici Produs

Facilitati / Caracteristici tehnice

*Receptor : receptor GPS nou,de inalta sensibilitate, validat WAAS prin SiRF.
*Display : calificat pentru automobile, lizibil chiar sub incidenta luminii solare, tratat antireflex TFT, de tipul LCD, 2,8” W x 2,1” H ( 7,2 x 5,4 cm ); 320 x 240 pixel, de tipul tactil ( touch-screen ).
*Dimensiuni : 4,4” W x 3,2” H x 2,2” D ( 11.3 x 8,2 x 5,6 cm ).
*Greutate : 0,59 pounds ( 269 grame ).
*Durata de viata a bateriei : pana la 8 ore.
*Accepta avertizari de trafic FM TMC.
*Include Garmin Lock – o facilitate anti-furt.
*Pictograme de vehicule configurabile.
*Harti pentru o regiune europeana, preincarcate.
*Interfata touch-screen tactila.
*Ofera posibilitatea de a cauta o adresa si un punct de interes.
*Alege perspectiva 2D sau 3D asupra hartii.
*Permite incarcarea cu puncte de interes personale, inclusiv a avertizarilor pentru zonele cu limitare de viteza si amplasarea camerelor de supraveghere a traficului.
*Fanta pentru card SD de extensie a memoriei.