Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail » Basic handhelds » Mapping handhelds » Dog tracking » Produse iesite din uz - trail
Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - trail toate produsele


GPS 76™





Pret fara ROAD20xx: 756.84 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-GPS 76
-Baza de date:
Punct marin
-Cablu interfaţă PC
-Curea pentru încheietura mâinii
-Ghid pornire rapidă
-Manualul utilizatorului

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ

Despre Produs

GPS 76 este proiectat să ofere poziţionare GPS preciză utilizând informaţiile de corectare obţinute de la Sistemul de Îmbunătăţire a Zonelor Extinse (WAAS). Acest dispozitiv prevede o antenă quad helix încorporată pentru recepţie mai bună şi poate oferi o poziţionare precisă cu o marjă de eroare mai mică de trei metri atunci când primeşte corectări WAAS.

GPS 76 oferă 1 megabyte de memorie internă utilizator pentru a fi folosită la stocarea informaţiei despre punctele de interes descărcate. Acest 1 megabyte de spaţiu de stocare este încărcat în prealabil din fabrică cu oraşe de pe mapamond (populaţii mai mari de 200000) şi ajutoare de navigare maritimă precum lumini, balize, semnale sonore şi faruri de zi şi este perfect pentru descărcarea detaliilor despre punctele de interes de pe seria de CD-ROM-uri Garmin MapSource®. GPS 76 este de asemenea încărcat în prealabil cu datele de flux pentru Statele Unite (dispozitivul este compatibil cu staţiile de flux din SUA).

Un afişaj foarte mare ce măsoară 4,2cm l x 5,7 cm h oferă utilizatorului o vedere clară asupra informaţiei, în vreme ce o carcasă impermeabilă permite GPS 76 să funcţioneze în continuare chiar dacă este scufundat în apă. Şi mai surprinzător, acest dispozitiv va pluti chiar dacă este scăpat în mod accidental în apă.