Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports » Health & Fitness » Running » Cycling » Swimming » Golfing » Camere de Acţiune » Produse iesite din uz - fitness
On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperProduse iesite din uz - fitness toate produsele


Forerunner® 305

Pret fara ROAD20xx: 946.05 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-Forerunner® 305
-Heart rate monitor
-Garmin Training Center CD
-Docking cradle
-Expander strap
-A/C charger
-PC/USB interface cable
-Quick start guide
-Owners manual

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Aspectul este reunit cu funcţionalitatea în cazul acestui dispozitiv Garmin de generaţie următoare, gamă de dispozitive de antrenament cu design fluent şi elegant - Forerunner 305 & 205. Nu permiteţi aspectului plăcut să vă inducă în eroare. Aceste dispozitive pentru sarcini vă împing continuu către recordul dumneavoastră personal. Forerunner 305 îmbină toate funcţiile populare prezente în cazul 301 împreună cu un receptor GPS de sensibilitate ridicată, funcţie pentru noi trasee şi monitorizare fiabilă ANT fără fir pentru performanţe optime.

Proiectat pentru atleţi la orice nivel, acest însoţitor de antrenament şi antrenor personal are un singur scop - îmbunătăţirea dumneavoastră. Monitorizează în mod continuu ritmul dumneavoastră cardiac, viteza, distanţa, ritmul şi caloriile consumate astfel încât să vă antrenaţi mai inteligent, mai eficient. Vă înregistrează fiecare mişcare cu un dispozitiv GPS foarte sensibil ce funcţionează chiar pentru trasee sub umbra copacilor sau din preajma clădirilor înalte. Primiţi o analiză detaliată după antrenament pe computerul dumneavoastră cu software-ul pentru antrenament Garmin Training Center™.

Forerunner 305 vă menţine pe calea dorită cu funcţii novatoare ce includ:
Nou! Design fluent, elegant ce "mulează" antena GPS în jurul unei porţiuni a încheieturii pentru o orientare mai bună către cer, îmbunătăţind recepţia pe durata antrenamentului.

Nou! Receptorul GPS cu sensibilitate ridicată oferă timpi mai rapizi de achiziţie şi îmbunătăţeşte monitorizarea la umbra copacilor şi în preajma clădirilor înalte.

Nou! Monitorizarea fiabilă ANT fără fir cu o curea pentru piept maleabilă, mai confortabilă şi durata de viaţă a acumulatorului mai îndelungată elimină confundarea traseului cu alte dispozitive pentru a şi trimite datele referitoare la ritmul cardiac în mod corect, ajutându-văd e asemenea să vă antrenaţi în propria regiune.

Nou! Ecranele personalizabile vă permit să vizualizaţi până la 12 câmpuri de date pe 3 ecrane de date pentru comunicare imediată a informaţiei de care aveţi cel mai mult nevoie la antrenament.

Capacitatea Multi-sport™ va efectua o tranziţie insesizabilă între sporturi fără a reiniţializa dispoitivul, astfel încât să-l puteţi utiliza pentru alergare, ciclism şi altele
Uşor de utilizat-nu necesită calibrare.

Porniţi-l pur şi simplu şi plecaţi.

Personalizaţi dispozitivul dumneavoastră Forerunner 305 pentru a obţine mai mult de la antrenament. Pentru a vă ajuta să atingeţi recordul dumneavoastră personal,.Forerunner 305 include următoarele funcţii inteligente:
Nou! Funcţia de trasee vă permite să descărcaţi traseele înregistrate şi să concuraţi cu antrenamentele anterioare.

Auto Pause® opreşte temporar şi reia cronometrul pentru antrenament pe baza unei viteze specificate astfel încât să nu fiţi niciodată nevoit să porniţi şi să opriţi cronometrul.

Auto Lap® înregistrează datele referitoare la traseu atunci când parcurgeţi o distanţă prestabilită astfel încât să nu fiţi niciodată nevoit să apăsaţi manual butonul de tură.

Virtual Partner™ vă permite să vă antrenaţi prin raportare la o persoană digitală la obiective de durată, distanţă sau ritm specificate.

AutoScroll derulează prin paginile de date în timpul unui antrenament.
Monitorizaţi cadenţa dumneavoastră de pedalare pe măsură ce rulaţi prin achiziţionarea GSC 10. Precum monitorizarea ritmului cardiac, acest senzor de viteză/cadenţă cu posibilitate de calibrare automată utilizează aceeaşi tehnologie fiabilă fără fir ANT pentru a oferi măsurători de încredere şi a furniza rapoarte de pedalări pe minut.

Software-ul pentru antrenament Garmin Training Center inclus vă ajută să adaptaţi antrenamentele pentru a vă îndeplini intenţiile şi anumite obiective. Creaţi propriile antrenamente sau utilizaţi tipare de antrenament incluse pe CD. Uneltele interactive de analiză vă permit să ilustraţi performanţele suprapuse pe o hartă.

Datele obţinute de Forerunner pot fi de asemenea analizate cu MotionBased.com, o aplicaţie de Internet ce a stabilit un parteneriat cu Garmin. MotionBased™ oferă o analiză în profunzime a antrenamentelor dumneavoastră, cartografiere online şi împărtăşire a rutelor ce va duce antrenamentul dumneavoastră la nivelul următor. Sportivii orientaţi către rezistenţă pot utiliza de asemenea Forerunner cu TrainingPeaks.com, un sistem online pentru antrenament uşor de utilizat, proiectat să ajute atleţii în orice situaţie.

Forerunner 305: Veţi aprecia rezultateleCaracteristici Produs

*GPS: Construcţie SiRFstarIII™ cu sensibilitate ridicată
*Fără fir: Comunicarea între dispozitivele de sistem prin intermediul protocolului ANT
*Greutate: 2,72 oz. (77 grame)
*Afişaj (WxH): 1,3” x 0,8” (33mm x 20,3mm)
*Dimensiune fizică (WxHxD): 2.1 ” x .7 ” x 2.7” (53,3mm x 17,8mm x 68,6mm)
*Memorie tură: 1000 de ture
*Acumulator: Acumulator intern litiu ion reîncărcabil
*Durata de viaţă a acumulatorului: 10 ore (utilizare normală)
*Impermeabil: Standarde IEC 60529 IPX7 (poate fi scufundat într-un metru de apă pentru până la 30 de minute)
*Avertizări: Durată, distanţă, ritm şi ritm cardiac

*Funcţii monitorizare ritm cardiac:
-Dimensiune fizică (WxHxD): 13,7 ” x 1,4 ” x 0,5” (348mm x 35,6mm x 12,7mm)
-Distanţă de transmisie: 3m. (9,8ft.)
-Acumulator: 3 ani (o oră pe zi)/CR2032 (3 volţi)
-Greutate: 0,74 oz. (21 grame)