Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road » Automotive » Motorcycles » Trucking/ Camioane » Traffic Receivers » Produse iesite din uz - road
On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Traffic Receivers toate produsele


GTM 10





Pret fara ROAD20xx: 698.53 RON

Transportul nu este inclus in pret

Disponibil la comanda in circa 2-3 saptamani.

   

Pachetul include:
-Receptor trafic FM GTM 10™
-Trei cabluri adaptoare obişnuite
-Ghid instalare

Accesorii
Specificatii
FAQ
Manuale

Despre Produs

Evitarea blocajelor de trafic tocmai s-a simplificat

Atunci când este vorba de evitarea blocajelor de trafic şi a îngustării benzilor, deciziile bune pornesc de la informaţii bune. Şi aici este locul în care receptorul de trafic GTM 10 de la Garmin poate face diferenţa hotărâtoare în ceea ce priveşte standardul de viaţă al fiecărui şofer.

GTM 10 este un receptor de trafic în bandă FM ce realizează conexiunea între sistemul audio al autoturismului dumneavoastră şi antenă pentru a pune la dispoziţie date Traffic Message Channel (Canal mesaje trafic) (TMC) în timp real produselor de navigaţie compatibile Garmin GPS-care prezintă şi identifică apoi zonele cu probleme pe afişajele lor cu hărţi în mişcare. Disponibile într-un număr de oraşe ce creşte rapid din America de Nord şi Europa, aceste date TMC oferă notificări precise, prompte referitoare la accidente, construcţii, poliţie sau manevre de urgenţă etc.-astfel că şoferii pot monitoriza vizual fluxul de trafic şi, dacă este nevoie, pot alege un traseu alternativ.

Sistemul de alerte de trafic TMC funcţionează cu un semnal în bandă secundară FM ce utilizează tehnologie RDS (Servicii de date radio) (Radio Data Service). Transmisiunile de trafic în timp real digitale şi codate sunt recepţionate prin intermediul unui canal de date FM "silenţios"-ceea ce înseamnă că şoferii vor putea asculta în continuare programele de radio sau de ştiri la radiourile din autoturism, fără interferenţe din partea transmisiunilor de date de trafic FM. În majoritatea zonelor, în funcţie de furnizorul de servicii, emisiunile de trafic TMC sunt continue-nu există o perioadă de aşteptare pentru actualizarea ştirilor de trafic sau alerte aleatorii. Cu ajutorul GTM 10, vizionaţi cursul traficului în timp real, pe măsură ce se desfăşoară, astfel că puteţi lua decizia corectă mai devreme. Sistemul vă va alerta atunci când pe traseul dumneavoastră există o problemă de trafic şi va propune o rută alternativă pentru a evita incidentul.

Garmin GTM 10. Dacă nu vă surâde ideea de a rămâne blocat în trafic, aceasta este tehnologia care vi se potriveşte.



Informaţii abonament

În S.U.A.: Receptorul de trafic GTM 10 este livrat cu un abonament de probă pe 15 luni la Clear Channel TMC încărcat în prealabil. Pentru a continua serviciile, un abonament pe un an costă 60,00 USD.

Pe continentul european: Datele elementare TMC sunt un serviciu public gratuit, ce pot fi accesate prin intermediul mai multor furnizori.

În Marea Britanie: Receptorul de trafic GTM 10 este livrat cu un abonament pe viaţă la TrafficMaster încărcat în prealabil, costul acestuia fiind inclus în preţul dispozitivului.




Servicii referitoare la trafic

Serviciile de trafic sunt disponibile doar în acele oraşe în care există acoperire RDS-TMC. Pentru a activa funcţiile de trafic, ar putea fi necesar un abonament.

Accesaţi paginile noastre de servicii trafic FM TMC pentru a vă prelungi serviciile curente sau pentru a achiziţiona un pachet de servicii pentru o zonă suplimentară.

Pentru mai multe informaţii de trafic în timp real pentru dispozitivul dumneavoastră Garmin, consultaţi siturile noastre Trafic.




Funcţii

>Receptor trafic în bandă FM (este recomandată instalarea de către profesionişti)
>Realizează conexiunea între radioul şi antena autoturismului
>Oferă informaţii de trafic în timp real navigatoarelor GPS pentru automobile Garmin
>Ajută utilizatorii să evite blocajele de trafic
>Referinţe simboluri grafice de hartă



Caracteristici Produs

*Receptor trafic portabil în bandă FM
*Plug-and-play; nu este necesară instalarea
*Oferă informaţii de trafic în timp real navigatoarelor GPS pentru automobile Garmin
*Ajută utilizatorii să evite blocajele de trafic
*Referinţe simboluri grafice de hartă